Projekty


Modular Courses on the Quality of Production in Wine and Cheese Production

Garant: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.


Základní informace   Pracovníci      


Na této stránce máte zobrazeny podrobné informace o projektu. U hlavních projektů se zobrazuje navíc seznam podprojektů.

Popis projektu:Rozvoj vinohradnictví a vinařství posledních let je stále více dynamický. Dodržování podmínek dobré výrobní praxe (GMP) je základem produkce kvalitních hroznů a vín. Na Zahradnické fakultě jsme řešili mezinárodní projekt Leonardo da Vinci - Modular Courses on the Quality of Production in Wine and Cheese Production Small and Medium-sized Companies – Traceability – Food Safety Leonardo Da Vinci-SECUPROD- n°2002/F/02/B/P/PP-118033, který byl zaměřený na otázky kritických bodů – HACCP ve vinohradnictví a vinařství a jeho výsledkem je pracovní manuál pro vinohradníky a vinaře.
Druh projektu:Jiný (Jiný projekt)
Pracoviště:Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)
Identifikace projektu:Leonardo Da Vinci-SECUPROD- n°2002/F/02/B/P/PP-118033
Stav projektu:Ukončený
Datum zahájení projektu:01. 02. 2002
Počet pracovníků projektu:1
Počet oficiálních pracovníků projektu:0