Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF) - zoznam publikácií


Aplikácia zobrazuje zoznam publikácií odborníkov vybraného pracoviska. Vzťah publikácie k pracovisku je možné upravovať v aplikácii Moje a mnou spravované publikácie v rámci editovania danej publikácie. Voľba pracoviska sa nachádza v údajoch spoločných pre všetky druhy publikácií, konkrétne pod voľbou odboru publikácie.

Druh:
Rok:
Zoraďovať podľa:

Počet nájdených záznamov: 23

PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
Alkoholický nápoj se zvýšeným obsahem přírodních lignanů
Balík, Josef -- Ledajaks, Jaroslav -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Híc, Pavel -- Houška, Milan
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Alkoholický nápoj se zvýšeným obsahem přírodních lignanů. BALÍK, J. -- LEDAJAKS, J. -- TŘÍSKA, J. -- VRCHOTOVÁ, N. -- HÍC, P. -- HOUŠKA, M. 32871, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0032/uv032871.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)2019Podrobnosti
Beer and beer-based beverage containing lignans
Balík, Josef -- Híc, Pavel -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Houška, Milan
Beer and beer-based beverage containing lignans. In 13th International Congress on Engineering and Food (ICEF13). 2019,
abstrakt článku v zborníku2019Podrobnosti
Comparison of some physico-chemical parameters of kiwiberry (Actinidia arguta) cultivars from a cold climate
Horák, Miroslav -- Šnurkovič, Petr -- Ondrášek, Ivo -- Balík, Josef -- Srilaong, Varit
Comparison of some physico-chemical parameters of kiwiberry (Actinidia arguta) cultivars from a cold climate. Folia Horticulturae. 2019. zv. 31, č. 2, s. 375--383. ISSN 0867-1761. URL: https://doi.org/10.2478/fhort-2019-0030
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Content of selected phenolic compounds in healthy and infected leaves of Prunus armeniaca and Malus domestica
Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Šebela, David -- Nečas, Tomáš -- Balík, Josef
Content of selected phenolic compounds in healthy and infected leaves of Prunus armeniaca and Malus domestica. In Polyphenols Applications Abstract Book . Valletta: International Society of Antioxidants, 2019, s. 134. ISBN 0-000-00000-0.
abstrakt článku v zborníku2019Podrobnosti
Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes
Soural, Ivo -- Wendelin, S -- Balík, Josef
Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes. Acta Alimentaria. 2019. zv. 48, č. 2, s. 221--228. ISSN 0139-3006. URL: https://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/066.2019.48.2.10
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Dynamicky řízená atmosféra zlepšuje skladování jablek
Goliáš, Jan
Dynamicky řízená atmosféra zlepšuje skladování jablek. Zahradnictví = Záhradníctvo : Měsíčník pro profesionální zahradníky. Odborný recenzovaný časopis. 2019. zv. 18, č. 11, s. 8--10. ISSN 1213-7596.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Hodnocení účinnosti předchlazovacích metod na hlávkovém zelí
Tůma, Radovan
Hodnocení účinnosti předchlazovacích metod na hlávkovém zelí. In Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019, s. 307--316. ISBN 978-80-7509-653-1. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
článok v zborníku2019Podrobnosti
Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage
Soural, Ivo -- Vrchotová, Naděžda -- Tříska, Jan -- Balík, Josef
Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage. ACS Sustainable Chemistry & Engineering. 2019. zv. 7, č. 24, s. 19584--19590. ISSN 2168-0485. URL: https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acssuschemeng.9b04681
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Inovace v oblasti uchování vína v nádobě s plovoucím víkem
Híc, Pavel -- Horák, Miroslav -- Kopta, Tomáš -- Balík, Josef
Inovace v oblasti uchování vína v nádobě s plovoucím víkem. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 444--445. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Klesavé víko pro nádoby na víno
Híc, Pavel -- Horák, Miroslav
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Klesavé víko pro nádoby na víno. HÍC, P. -- HORÁK, M. 33174, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0033/uv033174.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)2019Podrobnosti
L-Ascorbic acid content and antioxidant capacity in less-known fruit juices
Soural, Ivo -- Šnurkovič, Petr -- Bieniasz, Monika
L-Ascorbic acid content and antioxidant capacity in less-known fruit juices. Czech journal of food sciences. 2019. zv. 37, č. 5, s. 359--365. ISSN 1212-1800. URL: https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=305_2018-CJFS
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Medailonek k 80. narozeninám profesora Jana Goliáše
Balík, Josef
Medailonek k 80. narozeninám profesora Jana Goliáše. Vinař - sadař: odborný časopis pro vinohradníky, vinaře a ovocnáře. 2019. č. 4, s. 56--57. ISSN 1804-3054.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Moravská a česká rosé - dlouhodobá móda, nebo patnáct let přetrvávající fenomén?
Balík, Josef -- Stávek, Jan
Moravská a česká rosé - dlouhodobá móda, nebo patnáct let přetrvávající fenomén?. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 7-8, s. 370--375. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Odezva plodů švestek na podmínky skladování na vzduchu a v řízené atmosféře
Goliáš, Jan
Odezva plodů švestek na podmínky skladování na vzduchu a v řízené atmosféře. Vinař - sadař: odborný časopis pro vinohradníky, vinaře a ovocnáře. 2019. č. 3, s. 66--68. ISSN 1804-3054.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 1. část
Balík, Josef
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 1. část. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 438--440. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 2. část
Balík, Josef
Oxid siřičitý a ostatní sirné sloučeniny ve víně a vinařské technologii - 2. část. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 11, s. 562--565. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Pokroky v technologii skladování jablek
Goliáš, Jan
Pokroky v technologii skladování jablek. Vinař - sadař: odborný časopis pro vinohradníky, vinaře a ovocnáře. 2019. č. 5, s. 47--49. ISSN 1804-3054.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů
Mašán, Vladimír -- Híc, Pavel -- Balík, Josef -- Horák, Miroslav -- Burg, Patrik
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů. MAŠÁN, V. -- HÍC, P. -- BALÍK, J. -- HORÁK, M. -- BURG, P. 32958, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika.
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)2019Podrobnosti
Příprava destilátů z ovoce
Balík, Josef
Příprava destilátů z ovoce. Zahradnictví = Záhradníctvo : Měsíčník pro profesionální zahradníky. Odborný recenzovaný časopis. 2019. zv. 18, č. 11, s. 20--22. ISSN 1213-7596.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Rozlišení tržních odrůd třešní podle obsahu těkavých aromatických sloučenin
Goliáš, Jan
Rozlišení tržních odrůd třešní podle obsahu těkavých aromatických sloučenin. Zahradnictví = Záhradníctvo : Měsíčník pro profesionální zahradníky. Odborný recenzovaný časopis. 2019. zv. 18, č. 2, s. 33--35. ISSN 1213-7596.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
Řízení obsahu asimilovatelného dusíku
Balík, Josef
Řízení obsahu asimilovatelného dusíku. Vinařský obzor. 2019. zv. 112, č. 9, s. 441--442. ISSN 1212-7884.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti
The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances
Švestková, Petra -- Soural, Ivo -- Balík, Josef -- Bieniasz, Monika
The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances. In MendelNet 2019: Proceedings of 26th International PhD Students Conference. 1. vyd. Brno: Mendel University in Brno, 2019, s. 659--664. ISBN 978-80-7509-688-3.
článok v zborníku2019Podrobnosti
Větrání chladírenské komory se skladovanými jablky
Goliáš, Jan
Větrání chladírenské komory se skladovanými jablky. Vinař - sadař: odborný časopis pro vinohradníky, vinaře a ovocnáře. 2019. č. 6, s. 55--57. ISSN 1804-3054.
článok v odbornom periodiku2019Podrobnosti