Ústav technologie potravin (AF) - seznam publikacíHelp


Aplikace zobrazuje seznam publikací odborníků zvoleného pracoviště. Vztah publikace k pracovišti je možné upravovat v aplikaci Moje a mnou spravované publikace v rámci editace dané publikace. Volba pracoviště se nachází v údajích společných pro všechny druhy publikací, konkrétně pod volbou oboru publikace.

Druh:
Rok:
Řadit dle:

Počet nalezených záznamů: 18

PublikaceDruh výsledku
Rok
Podrobnosti
Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění
Komprda, Tomáš -- Ondráčková, Petra -- Vicenová, Monika -- Švehlová, Veronika -- Levá, Lenka -- Faldyna, Martin
Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 22--30. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020
prohlížet
Faktory ovlivňující kvalitativní parametry bílkových gelů
Ondrušíková, Sylvie -- Nedomová, Šárka -- Šustr, Michal -- Kumbár, Vojtěch
Faktory ovlivňující kvalitativní parametry bílkových gelů. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 343--353. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020
Kvalita hroznového moštu
Langová, Radka -- Floriánová, Jana
Kvalita hroznového moštu. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 324--332. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020prohlížet
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020
prohlížet
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa
Grossová, Lucie -- Slováček, Jan -- Jůzl, Miroslav -- Piechowiczová, Markéta
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 274--278. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020prohlížet
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Piechowiczová, Markéta -- Saláková, Alena -- Jůzl, Miroslav
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Mendelova univerzita v Brně: Mendelova univerzita v Brně, 2020. 422 s. ISBN 978-80-7509-714-9.
sborník
2020
Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products
Zhakatayeva, Altynay -- Iztayev, Аuyelbek -- Muldabekova, Bayan -- Yakiyayeva, Маdina -- Hřivna, Luděk
Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products. Periodico Tche Quimica. 2020. sv. 17, č. 34, s. 352--368. ISSN 1806-0374.
článek v odborném periodiku
2020
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures
Nurgozhina, Z K -- Shansharova, Diana -- Šottníková, Viera -- Zhanabayeva, K K -- Yesseyeva, G K
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures. International Journal of Advanced Science and Technology. 2020. sv. 29, č. 7, s. 1329--1338. ISSN 2005-4238.
článek v odborném periodiku
2020
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020prohlížet
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku2020prohlížet
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
stať ve sborníku
2020prohlížet
Vliv síření na kvalitu vína
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020prohlížet
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě
Šottníková, Viera -- Hřivna, Luděk -- Kostihová, Lucie
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 39--41. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
uspořádání (zorganizování) konference
2020
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
uspořádání (zorganizování) konference
2020
prohlížet
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Nedomová, Šárka -- Piechowiczová, Markéta a kol.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020 - 5. 3. 2020, Mendelova univerzita v Brně (CZ). URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
uspořádání (zorganizování) konference
2020
18 měsíců se sýry z českých obchodů
Saláková, Alena
18 měsíců se sýry z českých obchodů. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 157--162. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020
prohlížet