Department of Food Technology (FA) - list of publications


The application shows a list of professionals' publications of the selected department. The publication - department relationship can be modified by means of the My publications and their administration application. The Select department option is located in the section containing information on all kinds of publications, the Field of publication section in particular.

Type:
Year:
Order by:

Number of entries found: 18

Publications
Type of result
Year
Details
Book of the 46th Food Quality and Safety Conference
Piechowiczová, Markéta -- Saláková, Alena -- Jůzl, Miroslav
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Mendelova univerzita v Brně: Mendelova univerzita v Brně, 2020. 422 p. ISBN 978-80-7509-714-9.
conference proceedings2020Details
Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění
Komprda, Tomáš -- Ondráčková, Petra -- Vicenová, Monika -- Švehlová, Veronika -- Levá, Lenka -- Faldyna, Martin
Dietární rybí olej a rizikové faktory srdečně-cévních onemocnění. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 22--30. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2020Details
Effect of sulphurization to wine quality
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details
Faktory ovlivňující kvalitativní parametry bílkových gelů
Ondrušíková, Sylvie -- Nedomová, Šárka -- Šustr, Michal -- Kumbár, Vojtěch
Faktory ovlivňující kvalitativní parametry bílkových gelů. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 343--353. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details
Kvalita hroznového moštu
Langová, Radka -- Floriánová, Jana
Kvalita hroznového moštu. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 324--332. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2020Details
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
Preferences of consumers relating to beef meat consumption
Grossová, Lucie -- Slováček, Jan -- Jůzl, Miroslav -- Piechowiczová, Markéta
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 274--278. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details
Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products
Zhakatayeva, Altynay -- Iztayev, Аuyelbek -- Muldabekova, Bayan -- Yakiyayeva, Маdina -- Hřivna, Luděk
Scientific security assessment of safety risk of raw sugar products. Periodico Tche Quimica. 2020. v. 17, no. 34, p. 352--368. ISSN 1806-0374.
article in a professional periodical2020
Details
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures
Nurgozhina, Z K -- Shansharova, Diana -- Šottníková, Viera -- Zhanabayeva, K K -- Yesseyeva, G K
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures. International Journal of Advanced Science and Technology. 2020. v. 29, no. 7, p. 1329--1338. ISSN 2005-4238.
article in a professional periodical
2020
Details
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020Details
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020Details
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě
Šottníková, Viera -- Hřivna, Luděk -- Kostihová, Lucie
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 39--41. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
holding a conference
2020
Details
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
holding a conference
2020Details
18 měsíců se sýry z českých obchodů
Saláková, Alena
18 měsíců se sýry z českých obchodů. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 157--162. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings2020Details
46th Food Quality and Safety Conference
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Nedomová, Šárka -- Piechowiczová, Markéta et al.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020 - 5. 3. 2020, Mendelova univerzita v Brně (CZ). URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
holding a conference
2020
Details