Faculty of AgriSciences - list of publicationsHelp


The following list contains all information available to the publication.

SALÁKOVÁ, A. 18 měsíců se sýry z českých obchodů. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 157--162. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny

Original name:
18 měsíců se sýry z českých obchodů
English name:
Written by (author):
Department:
Department of Food Technology
Kind of publication: article in proceedings
Collection:
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Nature of article:
paper
Part number:
Starting page: 157
Up to page:
162
Number of pages: 6
UT code by Web of Science:
EID code by Scopus:
Original language:
Czech
Description in original language:
Cílem předložené práce je monitoring sortimentu sýrů v českých obchodech, zaměřený na zemi původu, druhu mléka a dalších údajů na obalu mléčného výrobku. V českých obchodech je široký sortiment různých skupin a druhů sýrů a záleží na zákazníkovi, který sýr a na jakou příležitost si zakoupí.
Description in English:
Description in Czech:
Year of submission:
2020
Year of transmission:
RIV identification number:
URL:
http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
 
Entry made by:
Last change:
04/17/2020 11:14 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

12345
        
1
2
34
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -        
Assessed: 0
Average score: -
1
2
3
45
        
1
2
3
4
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020. ISBN 978-80-7509-714-9.

Original name:
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
English name:
Czech name:
Editor:
Kind of publication: conference proceedings
ISBN:
978-80-7509-714-9
Publisher: Mendelova univerzita v Brně
Place of publishing:
Brno
Form of publication:
electronic version (online)
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
1
Number of pages:
Entry:
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
 
Entry made by:
Markéta Hejčová, DiS.
Last change:
04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -
1
2
34
5
        
1
2
3
4
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -        Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“. 2020, Brno.

Original name:
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
English name:
Czech name:
Promoter:
Kind of publication:
holding a conference
Venue:
Brno
Organizer:
Country:
Time scope of event:
European event
Conference type:
Abbreviation:
Order number:
Starting date :
End of study:
Held in year : 2020
Total number of participants:
Total number of participants from abroad:
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
Year of transmission:
RIV identification number:
 
Entry made by:
Markéta Hejčová, DiS.
Last change: 04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
34
5
        
1
23
4
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -
        Assessed: 0
Average score: -
1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -