Faculty of AgriSciences - list of publicationsHelp


The following list contains all information available to the publication.

KALHOTKA, L. Mikrobiologie tvarůžků. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 149--156. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny

Original name:
Mikrobiologie tvarůžků
English name:
Written by (author): doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Department:
Department of Agrochemistry, Soil Science, Microbiology and Plant Nutrition
Kind of publication:
article in proceedings
Collection:
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Nature of article:
paper
Part number:
Starting page:
149
Up to page:
156
Number of pages:
8
UT code by Web of Science:
EID code by Scopus:
Original language:
Czech
Description in original language:
Olomoucké tvarůžky jsou speciálně zrající kyselé sýry vyráběné z průmyslového, tvarůžkářského tvarohu. Na povrchu se vytváří mazová kultura obsahující především Brevibacterium linens. Tvarůžky mohou obsahovat významná množství biogenních aminů. Výroba tvarůžků relativně nenáročná. Při nedodržení základních hygienických pravidel a technologických chybách se mohou vyskytnout různé vady.
Description in English:
Description in Czech:
Year of submission:
2020
Year of transmission:
RIV identification number:
URL:
http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
 
Entry made by: Markéta Hejčová, DiS.
Last change: 04/17/2020 11:08 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0Average score: -        Assessed: 0
Average score: -
1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -        Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020. ISBN 978-80-7509-714-9.

Original name:
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
English name:
Czech name:
Editor:
Kind of publication:
conference proceedings
ISBN:
978-80-7509-714-9
Publisher:
Mendelova univerzita v Brně
Place of publishing:
Brno
Form of publication: electronic version (online)
Issue and volume number:
Year of publication: 2020
Issue number:
1
Number of pages:
Entry: XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
 
Entry made by: Markéta Hejčová, DiS.
Last change:
04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

12
3
4
5
        
1
2
3
4
5
bad
 
good
        uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0Average score: -
1
2
3
4
5
        
12345
amateur
 
professional
        theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“. 2020, Brno.

Original name:
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
English name:
Czech name:
Promoter:
Kind of publication:
holding a conference
Venue:
Brno
Organizer:
Country:
Time scope of event:
European event
Conference type:
Abbreviation:
Order number:
Starting date :
End of study:
Held in year :
2020
Total number of participants:
Total number of participants from abroad:
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
Year of transmission:
RIV identification number:
 
Entry made by:
Last change:
04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -
1234
5
        
1
2
34
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -        Assessed: 0
Average score: -