Faculty of AgriSciences - list of publicationsHelp


The following list contains all information available to the publication.

MAREŠ, J. Kvalita masa sladkovodních ryb a možnosti jejího ovlivnění. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 69--73. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny

Original name: Kvalita masa sladkovodních ryb a možnosti jejího ovlivnění
English name:
Written by (author): prof. Dr. Ing. Jan Mareš
Department: Department of Zoology, Fisheries, Hydrobiology and Apiculture
Kind of publication:
article in proceedings
Collection: Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Nature of article:
paper
Part number:
Starting page:
69
Up to page:
73
Number of pages: 5
UT code by Web of Science:
EID code by Scopus:
Original language:
Czech
Description in original language:
Rybí maso je bezesporu považováno za kvalitní potravinu s vysokou nutriční hodnotou a stravitelností. Často je zařazováno mezi potraviny, které mohou zejména díky složení spektra mastných kyselin příznivě ovlivnit zdravotní stav konzumenta. Vedle rybího druhu a věku ryb rozhodují o jejich nutriční hodnotě podmínky prostředí spolu se zvolenou krmnou strategií. Tyto vnější faktory rozhodujícím způsobem ovlivňují kvalitu produkovaného rybího masa.
Description in English:
Description in Czech:
Year of submission: 2020
Year of transmission:
RIV identification number:
URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
 
Entry made by: Markéta Hejčová, DiS.
Last change:
04/17/2020 11:01 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
3
4
5
        
1
2
3
45
bad
 
good        uninteresting
 
interesting
Assessed: 0Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -
1
2
3
4
5
        
12345
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -        
Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020. ISBN 978-80-7509-714-9.

Original name:
Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
English name:
Czech name:
Editor:
Kind of publication:
conference proceedings
ISBN:
978-80-7509-714-9
Publisher:
Mendelova univerzita v Brně
Place of publishing: Brno
Form of publication:
electronic version (online)
Issue and volume number:
Year of publication:
2020
Issue number:
1
Number of pages:
Entry: XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
 
Entry made by: Markéta Hejčová, DiS.
Last change: 04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

123
4
5
        
1
2
34
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -
1
2
3
4
5
        
12
3
4
5
amateur
 
professional
        theoretical
 
practical
Assessed: 0Average score: -
        
Assessed: 0
Average score: -


Source specification:

XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“. 2020, Brno.

Original name:
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2020“
English name:
Czech name:
Promoter:
Kind of publication:
holding a conference
Venue: Brno
Organizer:
Country:
Time scope of event: European event
Conference type:
Abbreviation:
Order number:
Starting date :
End of study:
Held in year :
2020
Total number of participants:
Total number of participants from abroad:
Original language:
Description in original language:
Description in English:
Description in Czech:
Year of transmission:
RIV identification number:
 
Entry made by: Markéta Hejčová, DiS.
Last change: 04/17/2020 10:34 (Markéta Hejčová, DiS.)

Evaluation of publication:

1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
bad
 
good
        
uninteresting
 
interesting
Assessed: 0
Average score: -        Assessed: 0Average score: -
1
2
3
4
5
        
123
4
5
amateur
 
professional
        
theoretical
 
practical
Assessed: 0
Average score: -
        
Assessed: 0Average score: -