Ústav technologie potravin (AF) - seznam projektůHelp


Aplikace zobrazuje seznam projektů zvoleného pracoviště.

Počet nalezených záznamů: 45

StavNázevOdDoDruhGarantPracoviště
řešený Aplikace obalových materiálů s protektivním účinkem při balení potravin a předmětů denního užívání (IGA IP_13/2016)2016--IGAL. KalhotkaÚAPMV AF
řešený Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků20142019TAČRR. CerkalÚPŠRR AF
řešený Ftaláty v masných výrobcích v závislosti na době skladování a použitých obalech20142014IGAA. JarošováÚTP AF
zamítnutý Hodnocení vlivu teploty a způsobu přípravy vzorku na přesnost měření obsahových složek pomocí FT-NIR spektroskopie20132013IGAK. ŠustováÚTP AF
obhájený Hodnocení změn kvality cukrovky během vegetace a jejích ovlivnění mimokořenovou výživou20102010IGAM. CupákováÚTP AF
ukončený Inovace cvičení z Technologie cereálií (152/2004 Tématický okruh: F 4, Spec.a)20042004FRVŠJ. KučerováÚTP AF
ukončený Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství (CZ.1.07/2.3.00/09.0081)20092012OPK. ŠustováÚTP AF
řešený Konzervace syrovátky pomocí účinných látek z rostlin za účelem jejího dalšího využití20132013IGAK. ŠustováÚTP AF
připravovaný Kyselina eikosapentańová a dokosahexaénová jako nutraceutika modulující zánětlivou reakci a homeostázu cholesterolu, samostatně provádí zejména.2015--IGAV. ŠvehlováÚTP AF
řešený Možnosti využití spektroskopických metod při kontrole falšování potravin20132013IGAK. ŠustováÚTP AF
řešený Nedestruktivní hodnocení kvality slepičích a křepelčích vajec v průběhu skladování20142014IGAŠ. NedomováÚTP AF
zamítnutý Ověření možností získání zdraví prospěšných potravin založených na bázi surovin z lupiny s velmi nízkým obsahem alkaloidů. (MZLU/AGT-1 )20062011NPV IIJ. KučerováÚTP AF
obhájený Ověření přípravku Aktifol - Mag, Folit Bór a Borostim na výnos a kvalitu cukrovky a hnojiva Multi N ve výživě pšenice.20142014Smluvní výzkumL. HřivnaÚTP AF
ukončený Pevnostní charakteristiky vajec s ohledem na jejich třídění, skladování a zpracování (4IG11/1050/234)20042004IGAŠ. NedomováÚTP AF
ukončený PROBLEMATIKA STANOVENÍ KYSELINY L-ASKORBOVÉ POMOCÍ METODY HPLC (TG0001)20052005InterníT. GregorÚTP AF
zamítnutý Prodloužení trvanlivosti čerstvých sýrů skladováním v modifikované atmosféře20132013IGAK. ŠustováÚTP AF
obhájený Provedení pokusu s hnojivem Molytrac v porostu sladovnického ječmene, vyhodnocení výnosu a kvality zrna20142014Smluvní výzkumL. HřivnaÚTP AF
obhájený Rázové zatěžování zemědělských produktů a potravin (TP 6/2015)20152016IGAV. KumbárÚTAD AF
přijatý Regulace technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látek20152015IGAL. HřivnaÚTP AF
zamítnutý Rozvoj laboratorní analýzy jakosti potravin rostlinného i živočišného původu (202/2007 A)20072007FRVŠJ. KučerováÚTP AF
zamítnutý Rozvoj laboratoře pro hodnocení reologických vlastností v praktických cvičeních cereální technologie (812/2009)20092009FRVŠJ. KučerováÚTP AF
ukončený Senzorická analýza kuřecího masa20142014A. JarošováÚTP AF
ukončený Sledování obsahu esterů kyseliny ftalové v krmivech a jejich komponentech (234/2102/IG250241)20052005JinýA. JarošováÚTP AF
obhájený Standardizace technologické jakosti vepřového a kuřecího masa (IG č.31/2005)20052006IGAM. JůzlÚTP AF
zamítnutý Stanovení fyzikálně-chemických vlastností mléka a mléčných produktů20162016JinýK. ŠustováÚTP AF
zamítnutý Stanovení chemických analýz pomocí přesné titrace20162016JinýV. SýkoraÚTP AF
řešený Stanovení parametrů pro legislativní hodnocení kvality a zdravotní nezávadnosti syrového mléka krav, ovcí a koz (QJ1230044)20122018NAZVK. ŠustováÚTP AF
zamítnutý Stanovení srážení mléka při různých teplotních režimech a následný vliv na kvalitu sýřeniny20162016JinýK. ŠustováÚTP AF
řešený Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivnich látek přirozeně se vyskytujících v potravinách (QJ1210302)20122018NAZVK. ŠustováÚTP AF
obhájený Viskoelasticita bramborových hlíz20112011IGAJ. SimeonovováÚTP AF
obhájený Vliv aditiv na reologické vlastnosti potravin a surovin určených k jejich výrobě (TP 2/2017)20172018IGAV. KumbárÚTAD AF
řešený Vliv kyseliny dokosahexaénové na markery zánětu u modelového organizmu20142014IGAT. GregorÚTP AF
ukončený Vliv polynenasycenýcm mastných kyselin na hladinu plazmatického cholesterolu prasat (TP8/2013)20132013IGAT. GregorÚTP AF
řešený Vliv polynenasycených mastných kyselin na hladinu plazmatického cholesterolu prasat2013--IGAG. FrankeÚTP AF
řešený Vliv probiotik na složení střevní mikroflóry prasat a jejich identifikace pomocí molekulárně biologických metod2012--IGAG. FrankeÚTP AF
řešený Vliv trhlin ve vaječných skořápkách na jejich vibrační schopnosti20132013IGAŠ. NedomováÚTP AF
zamítnutý Vliv zkrmování lněného semene a lněného oleje na složení mastných kyselin ve žloutku, kvalitu vajec a užitkovost slepic20092011NAZVM. LichovníkováÚCHHZ AF
obhájený Využití blízké infračervené reflektační spektrometrie (FT-NIR) k hodnocení jakosti syřidel a sýřeniny v průběhu skladování20112011IGAM. KozelkováÚTP AF
připravovaný Využití bakterie Zymomonas mobilis při výrobě bioethanolu z obilných zápar (postdoktorský)2006--GAČRT. GregorÚTP AF
přijatý Využití barevných pšenic a konopí jako funkční potraviny (TP 4/2015)20152016IGAT. VyhnánekÚBFR AF
obhájený Využití spektroskopie v blízké infračervené oblasti pro hodnocení průběhu zrání a změny senzorických vlastností přírodních polotvrdých sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou. (FRVŠ MŠMT ČR č. 397/2006/G1)20062006FRVŠK. ŠustováÚTP AF
obhájený Výzkum vztahů mezi vlastnostmi kontaminující mikroflóry a tvorbou biogenních amínů jako rizikových toxikantů v systému hodnocení zdravotní nezávadnosti sýrů na spotřebitelském trhu. (2B08069)20082011NPV IIK. ŠustováÚTP AF
ukončený Zavedení hodnocení rostlinných produktů do předmětu "Senzorická analýza" (1112/2001, F4)20012001FRVŠJ. KučerováÚTP AF
ukončený Zavedení zkušebního lisování a hodnocení těstovin do výuky (2FR127/2002, F4)20022002FRVŠJ. KučerováÚTP AF
obhájený Zpracování syrovátky do potravin a produktů za pomocí konzervačních metod využívající účinné látky z rostlin (TP 10/2014)20142014IGAM. JůzlÚTP AF



Legenda:
Aktivní stavy:podanýpodanýpřijatýpřijatýpřipravovanýpřipravovanýřešenýřešenýukončenýukončený
Neaktivní stavy:neobhájenýneobhájenýobhájenýobhájenývyřazenývyřazenýzamítnutýzamítnutýzrušenýzrušený