Department of Food Technology (FA) - list of projects


Use the application to show a list of projects of the selected department.

Number of entries found: 47

StateNameFrom
Until
Type
Supervisor
Department
Application of packaging materials with protective effect in food packaging and for objects of daily use (IGA IP_13/2016)
2016
--
IGA
L. KalhotkaUAPMV FA
Centre for Innovative Use and Strengthening of Competitiveness of Czech Brewery Raw Materials and Products2014
2019
TAČRR. CerkalUPSRR FA
Complex education of human resources in dairy (CZ.1.07/2.3.00/09.0081)
2009
2012
OP
DFT FA
Determination of L-ascorbic acid by HPLC method (TG0001)
2005
2005InternalT. GregorDFT FA
Development of laboratory analysis of quality vegetable and animal foods (202/2007 A)
2007
2007
FRVŠJ. Kučerová
DFT FA
Development of the laboratory for evaluation rheological properties in practice of the cereal technology (812/2009)20092009
FRVŠ
DFT FA
2017
2018
IGA
V. KumbárDATPT FA
Effect of the polyunsaturated fatty acid on plazmatic cholestrol level in pig. (TP8/2013)
2013
2013IGAT. GregorDFT FA
Evaluation of the effect of temperature and sample preparation on the measurement accuracy of content folders using FT-NIR spectroscopy
2013
2013
IGAK. ŠustováDFT FA
2014
2014
IGA
DFT FA
Hodnocení změn kvality cukrovky během vegetace a jejích ovlivnění mimokořenovou výživou
2010
2010IGAM. CupákováDFT FA
20152016IGAV. KumbárDATPT FA
Innovation of seminars of Technology of cereals (152/2004 Tématický okruh: F 4, Spec.a)
2004
2004
FRVŠ
DFT FA
Introduction quality assessment of plant products to course "Sensory analysis" (1112/2001, F4)
2001
2001
FRVŠ
DFT FA
Introduction test press and evaluation of pasta to education (2FR127/2002, F4)20022002FRVŠJ. KučerováDFT FA
Kyselina eikosapentańová a dokosahexaénová jako nutraceutika modulující zánětlivou reakci a homeostázu cholesterolu, samostatně provádí zejména.
2015
--IGAV. Švehlová
DFT FA
2020
2021
IGADATPT FA
2005
2005
Other
DFT FA
Možnosti využití spektroskopických metod při kontrole falšování potravin
20132013IGAK. ŠustováDFT FA
Nedestruktivní hodnocení kvality slepičích a křepelčích vajec v průběhu skladování
20142014IGAŠ. NedomováDFT FA
Pevnostní charakteristiky vajec s ohledem na jejich třídění, skladování a zpracování (4IG11/1050/234)2004
2004
IGA
DFT FA
Preservation of cheese whey with use of active plants ingredients for further use2013
2013
IGA
K. Šustová
DFT FA
Prodloužení trvanlivosti čerstvých sýrů skladováním v modifikované atmosféře
2013
2013
IGA
DFT FA
Regulace technologické kvality cukrovky při uplatnění pomocných látek
2015
2015IGA
DFT FA
Sensory analysis of chicken
20142014A. Jarošová
DFT FA
2016
2016
Other
DFT FA
Stanovení chemických analýz pomocí přesné titrace
2016
2016Other
DFT FA
2012
2018
NAZVK. ŠustováDFT FA
Stanovení srážení mléka při různých teplotních režimech a následný vliv na kvalitu sýřeniny
2016
2016
Other
DFT FA
Technological standardization of pork and chicken quality (IG č.31/2005)
2005
2006IGADFT FA
Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivnich látek přirozeně se vyskytujících v potravinách (QJ1210302)
2012
2018
NAZV
K. ŠustováDFT FA
The effect of feeding linseed and linseed oil on fatty acid composition of yolk, egg quality and laying hens performance
2009
2011NAZVM. LichovníkováDAB FA
The exploitation of Zymomonas mobilis to production of bioethanol from grainary mashs (postdoktorský)
2006
--
GAČR
DFT FA
20142014Smluvní výzkumDFT FA
The influence of feeding selected phytoaditives on meat quality of broiler chickens (AF-IGA2020-TP012)2020
2021
IGA
O. Šťastník
ÚVZP FA
Using NIR spektroscopy to control ripening and changes of sensory quality of edam cheese. (FRVŠ MŠMT ČR č. 397/2006/G1)20062006FRVŠK. ŠustováDFT FA
Using of colored wheat and hemp as functional foods (TP 4/2015)20152016
IGA
DBPP FA
Verification of feasibility of healthy foods gain based on the raw material by lupinus with a low content of alkaloids (MZLU/AGT-1 )
2006
2011NPV IIJ. Kučerová
DFT FA
Verification of the product Aktifol - Mag, Folit Boron and Borostim on the yield and quality of sugar beet and fertilizers Multi N in the nutrition of the wheat.20142014Smluvní výzkumL. HřivnaDFT FA
Viskoelasticita bramborových hlíz
2011
2011
IGAJ. Simeonovová
DFT FA
Vliv kyseliny dokosahexaénové na markery zánětu u modelového organizmu20142014IGADFT FA
Vliv polynenasycených mastných kyselin na hladinu plazmatického cholesterolu prasat
2013
--
IGADFT FA
Vliv probiotik na složení střevní mikroflóry prasat a jejich identifikace pomocí molekulárně biologických metod2012
--
IGA
DFT FA
2013
2013
IGAŠ. NedomováDFT FA
Využití blízké infračervené reflektační spektrometrie (FT-NIR) k hodnocení jakosti syřidel a sýřeniny v průběhu skladování
2011
2011
IGADFT FA
Výzkum vztahů mezi vlastnostmi kontaminující mikroflóry a tvorbou biogenních amínů jako rizikových toxikantů v systému hodnocení zdravotní nezávadnosti sýrů na spotřebitelském trhu. (2B08069)
2008
2011
NPV II
K. ŠustováDFT FA
Zpracování syrovátky do potravin a produktů za pomocí konzervačních metod využívající účinné látky z rostlin (TP 10/2014)
2014
2014
IGAM. Jůzl
DFT FA



Key:
Active states:
accepted
completed
in preparation
in progress
submitted
Inactive states:
cancelled
defended
excluded
not defended
rejected