Department of viticulture and enology (FH) - list of projects


Use the application to show a list of projects of the selected department.

Number of entries found: 32

State
Name
From
Until
Type
SupervisorDepartment
Anti-MIcrobial Coating Innovations to prevent infectious diseases (AMICI)
2016
2020
Other
DVV FH
Cizorodé látky (pesticidy a biogenní aminy) v hroznech a vínech ekologické a klasické produkce20082011NAZVDVV FH
2009
2012
GAČR
DVV FH
Development of new materials suitable for 3D printing with antimicrobial properties (3D ANTIMICROB) (LTC18002)
2018
2020
OtherJ. Sochor
DVV FH
Different ways of vineyard greening and management and their influence on reduction of soil erosion and quality of production. (TA04020464)
2014
2017
TAČR
DVV FH
Evaluation of agrobiological characteristics of selected populations of interspecific hybrids of Vitis genus with regard to salubrious fenolic compunds
2010
2010
IGA
DVV FH
Grape juices from given sort of vine with health benefit
2009
2013NAZVDVV FH
Chemické analýzy pro projekt Pilotní testy mikrofiltrace vína (556/9510/SV5120341)
2012
2012
Smluvní výzkum
DVV FH
Inovace modelové technologické linky pro výuku oboru Vinohradnictví a vinařství
2014
2014InternalM. Baroň
DVV FH
Inovace předmětu Vinařská mikrobiologie - laboratorní cvičení
2010--FRVŠ
DVV FH
Modular Courses on the Quality of Production in Wine and Cheese Production (Leonardo Da Vinci-SECUPROD- n°2002/F/02/B/P/PP-118033)
2002--OtherP. Pavloušek
DVV FH
2000
2004
NAZVDVV FH
Multimedia atlas for rootstock, vine and table variety of grapevine (FRVS F4/d)
2005
2007
Akt eTS VZDVV FH
Nanoparticles of copper and gold as a possible preparation for the removal of undesirable sulfur compounds from wine (IGA - ZF/2018 - AP015 )
2018
2018IGAJ. SochorDVV FH
1994--
Other
T. NečasDFG FH
2004
--
Other
P. PavloušekDVV FH
Natural formulations development for grapevine protection against fungal pathogens (TA04021402)2014
2017
TAČRP. Pavloušek
DVV FH
POROVNÁNÍ KVALITY ROSÉ VÍN VYROBENÝCH Z KLASICKÝCH A INTERSPECIFICKÝCH ODRŮD
2010
2010IGA
DVV FH
PROCEDURE FOR THE PREPARATION OF WINE BASE partially replace alcohol in alcoholic beverages20142014Smluvní výzkumM. BaroňDVV FH
Research, development and productiomn of new product lines wines from Sauvignon blanc with defined benefit type of aroma. (SV5130351)20132014
Smluvní výzkum
P. PavloušekDVV FH
Slovak Wine Academy Pezinok (2008-1-SK1-LE005-0026)
2008
2009
Foreign edu.
P. PavloušekDVV FH
Studium antioxidačních vlastností semen révy vinné a jejich účinku na vybrané biochemické markery potkanů (10/2015/595)
2015
2016
IGA
J. SochorDVV FH
Studium biologicky aktivních látek u dealkoholizovaných vín (14/2014/591)20142014
IGA
DVV FH
Studium protektivních účinků extraktu z hroznových semen vůči poškození organismu způsobená těžkými kovy u Rattus norvegicus (IGA ZF 11/2016/591)
2016
2017
IGADVV FH
Study of the possibilities of using silver in wine technology (IGA - ZF/2018 - DP008)
20182018IGADVV FH
Vinohradnictví a vinařství pro zachování a obnovu kulturní identity vinařských regionů na Moravě (NAKI II)
2016
--
Other
DVV FH
2011
2012
IGA
DVV FH
      Vliv arbuskulárních mykorhizních hub na plodnost u révy vinné (Vitis vinifera L.)
2011--
IGA
DVV FH
Vliv použití kapkových závlah na růst a plodnost révy vinné
2007
2007
IGA
P. KremerDVV FH
Wine adulteration by aroma concentrates (525/091222)
2009
2011GAČR
DVV FH
Zdraví prospěšné fenolické látky v rostlině Vitis sp. a ve víně (IGA)
2008
2008
IGA
P. Mateiciucová
DVV FH
Zdraví prospěšné fenolické látky v rostlině Vitis sp. a ve víně
2007
2007IGAP. Mateiciucová
DVV FH



Key:
Active states:
accepted
completed
in preparation
in progress
submitted
Inactive states:
cancelled
defended
excluded
not defended
rejected