Prehľad vypísaných tém - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Odbor:
Špecializácia:
Vedúci témy:

* | A | B | D | E | F | H | K | M | N | O | S | T | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramOdborŠpecializáciaUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPAnalytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťávŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy1 / 1 Prokop, J.
2.DPAnalytické a senzorické hodnocení hroznových moštůŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIN-ZI-RZT--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Dostálová, A. D.
3.BPAnalytické metody používané při detekci falšování vínŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
4.BPAnalýza sortimentu a jakostních parametrů oranžových vín na českém trhuHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
5.BPAnthokyaninová barviva v hroznech a vínech.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPAromatické látky v bílých vínechHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
7.DPBílá vína a jejich antioxidační kapacitySoural, I.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy1 / 1 Budín, I.
8.BPBiovína v České republice a ve světěHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Štancl, M.
9.DPDynamika změn přidané sacharózy ve víně.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy1 / 1 Musil Petrjánošová, M.
10.BPEkologické přípravky na ochranu révy vinnéHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPFyzikálně-chemické vlastnosti odrůd hrušek v období zráníKožíšková, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-Z
B-ZI
B-Z-JRPZ
B-ZI-ZZP
--
--
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Spurná, K.
12.DPHodnocení asijských odrůd slivoní při posklizňovém dozráváníKožíšková, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZI
N-ZIZ
N-ZI-ZZP
--
JRPZ
NZTKP
ZFPodrobnosti témy0 / ----
13.DPHodnocení krystalické stability vín.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy1 / 1 Popp, R.
14.BPKvalita a zpracování plodů rybízuKožíšková, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZI
B-Z
B-ZI-ZZP
B-Z-JRPZ
--
--
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Hotárková, T.
15.DPKvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladováníNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy1 / 1 Ralenovská, M.
16.DPKvalita plodů asijských druhů meruněk v průběhu skladováníNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy0 / 1--
17.BPKvalita plodů hrušek při sklizni a v průběhu skladováníNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
18.DPMožnosti ochrany révy vinné proti houbovým chorobámHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy0 / 1--
19.DPMožnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhůůNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZZFPodrobnosti témy1 / 1 Nečas, D.
20.DPMožnosti využití medu při výrobě nápojů na bázi pivaHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy0 / 1--
21.BPMožnosti zpracování méně známých ovocných druhůNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Hartmanová, S.
22.BPNástroje řízeného kvašení.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
23.BPNetradiční ovocné destilátySoural, I.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Koláčková, P.
24.DPObsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínechSoural, I.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy1 / 1 Faitová, E.
25.BPOxid siřičitý ve vinařské technologii.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
26.DPSkladování lyoflizovaných jablekSoural, I.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy1 / 1 Fajgara, D.
27.BPSložky vína se zdravotními účinky.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Stavělová, T.
28.DPSrovnání barevné kapacity hroznů.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy0 / 1--
29.DPSrovnání dynamiky hnědnutí moštů.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy0 / 1--
30.DPSrovnání růstových parametrů čistých kultur kvasinek.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy0 / 1--
31.BPStilbeny v révě vinnéSoural, I.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
32.BPSystémy senzorického hodnocení ciderůHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
33.BPTechnologické využití plodů z rodu PhysalisHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)------ZFPodrobnosti témy0 / ----
34.BPTechnologie a jakostní parametry vinných destilátůŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy1 / -- Jávorka, O.
35.DPTechnologie přípravy kávy a netradiční kávové nápoje.Híc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)------ZFPodrobnosti témy0 / 1--
36.BPTechnologie výroby medovinyHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Vrbová, V.
37.DPTechnologie výroby ovocných destilátůHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NZTKPZFPodrobnosti témy1 / 1 Kotrlová, A.
38.BPTechnologie výroby ovocných vínŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / ----
39.BPTechnologie výroby šumivých vínHíc, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
40.DPVliv vnějších faktorů na senzorické vlastnosti lahvových vínHorák, M.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy1 / 1 Klusák, D.
41.DPVýroba macerátů a likérů z ovocných surovin.Šnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIN-ZI-RZT--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Vlková, C.
42.BPVyužití NIR spektroskopie v analýze látkového složení vínaŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
43.BPVýznam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.Balík, J.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZIB-ZI-VIN--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
44.BPZměny fyzikálních parametrů a látkového složení peckového ovoce v průběhu dozráváníNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
45.BPZměny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu dozráváníNěmcová, A.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)B-ZB-Z-JRPZ--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
46.DPZměny látkového složení hroznů v průběhu dozráváníŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIZ--NVAVZFPodrobnosti témy0 / 1--
47.DPZměny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zráníŠnurkovič, P.Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)N-ZIN-ZI-RZT--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Barašová, V.