Přehled vypsaných témat - Ústav technologie potravin (AF)Help


Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Typ práce:
Studijní program:
Obor:
Vedoucí tématu:

* | E | H | I | K | L | M | P | R | S | V | Z

Poř.TypNázev tématuVedoucí práceGarantující pracovištěStudijní programOborUrčené proPodrobnostiObsazeno/MaxŘešitelé
1.BPExcesy ve výživě polních plodin a jejich dopad na výnos a kvalitu produkceHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-AGBAFprohlížet0 / 2--
2.DPHodnocení kvality brambor pro potravinářské využitíHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
3.DisPHodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
4.DisPHodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet1 / -- Vaňková, N.
5.DisPHodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
6.DPHodnocení výnosotvorných prvků, výnosu a kvality zrna ječmene po řízené výživě dusíkem a sírouHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)M-ZEIM-ZEI-VSAFprohlížet0 / 1--
7.DPHygienická jakost sladovnického ječmene po diferencovaném hnojení dusíkem a sírouHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
8.DisPInovace technologie výroby masných výrobkůJůzl, M.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet0 / ----
9.BPKvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivněníHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-FYTO, B-TPAFprohlížet0 / 2--
10.DPKvalita pekárenských výrobkůpřipravených ze směsí mikromletých obilovin.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
11.BPLaboratorní zjištění termostability pekařských ovocných náplníHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
12.DisPMožnosti uplatnění netradičních surovin pro výrobu pekárenských a těstárenských výrobků.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet1 / -- Neřádová, V.
13.DisPMožnosti uplatnění netradičních surovin pro výrobu pekárenských a těstárenských výrobků.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet0 / ----
14.BPMožnosti využití mouk získaných mikromletím.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
15.DPMožnosti využití vybraných hybridů kukuřice pro výrobu bioetanoluHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
16.DPMožnosti zvýšení výnosu polarizačního cukru při řízené agrotechnice cukrovkyHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPAFprohlížet0 / 2--
17.BPPřístroje a měřidla pro stanovení hustotyKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
18.BPPřístroje a měřidla pro stanovení viskozityKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
19.DisPRegulace kvality zrna sladovnického ječmeneHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet1 / -- Maco, R.
20.DisPRegulace kvality zrna sladovnického ječmeneHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet1 / -- Dufková, R.
21.DisPRegulace kvality zrna sladovnického ječmeneHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
22.DPReologické vlastnosti jogurtuKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
23.DPReologické vlastnosti kečupuKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
24.DPReologické vlastnosti majonézyKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
25.DPReologické vlastnosti rostlinného olejeKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
26.DPReologické vlastnosti smetanyKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
27.DPReologické vlastnosti včelího meduKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 2--
28.BPSpeciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výrobyHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
29.BPStudium faktorů ovlivňujících produkci bioetanolu z obilných a ovocných rmutů.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
30.DPStudium faktorů ovlivňujících úroveň výtěžnosti bioetanolu z obilných rmutů. Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
31.BPStudium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
32.DPVliv třídění brambor na změny jejich technologické kvality.Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
33.DPVliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmeneHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 1--
34.DisPVolné témaJarošová, A.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
35.DisPVolné témaNedomová, Š.Ústav technologie potravin (AF)D-TP, D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet1 / -- Ondrušíková, S.
36.DisPVolné témaJarošová, A.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet4 / -- Piechowiczová, M.
Vymazalová, P.
Popelková, V.
Sedláková, S.
37.DisPVolné témaNedomová, Š.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
38.DPVolné téma dle návrhu studentaKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)AFprohlížet0 / 3--
39.BPVyužití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výroběHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 1--
40.DPVyužití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářstvíHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TPAFprohlížet0 / 2--
41.BPVyužití speciálních sladů a úpravy varného procesu ve výrobě pivaHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-TPB-TP-TPAFprohlížet0 / 2--
42.DisPZměny vlastností těsta a kvality chleba a běžného pečiva po přídavku pseudocereálií a vlákninyHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet0 / ----
43.DisPZměny vlastností těsta a kvality chleba a běžného pečiva po přídavku pseudocereálií a vlákninyHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet1 / -- Kouřilová, V.