Přehled vypsaných témat - Ústav technologie potravin (AF)Help


Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Obor:
Vedoucí tématu:

* | E | H | I | K | L | M | P | R | S | V | Z

Poř.
TypNázev tématu
Vedoucí práce
Garantující pracoviště
Program
OborUrčené proPodrobnostiObsazeno/MaxŘešitelé
1.
BP
Excesy ve výživě polních plodin a jejich dopad na výnos a kvalitu produkceHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)B-AGB--AFprohlížet
0 / 2
--
2.
DPHodnocení kvality brambor pro potravinářské využitíHřivna, L.
Ústav technologie potravin (AF)
N-TP
N-TP-TP
AF
0 / 2
--
3.
DisP
Hodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.
Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)D-TPO
D-TPO-ZZM
AF
1 / --
4.
DisP
Hodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet
0 / --
--
5.
DisPHodnocení vlivu receptury na senzorickou kvalitu a udržitelnost čokoládových cukrovinek.Ústav technologie potravin (AF)D-TPD-TP-ZZMAF
0 / --
--
6.
DP
Hodnocení výnosotvorných prvků, výnosu a kvality zrna ječmene po řízené výživě dusíkem a sírouHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)M-ZEIM-ZEI-VSAFprohlížet0 / 1
--
7.
DP
Hygienická jakost sladovnického ječmene po diferencovaném hnojení dusíkem a sírouHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
N-TP
N-TP-TPAF
0 / 1
--
8.
DisP
Inovace technologie výroby masných výrobků
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPO
D-TPO-ZZMAFprohlížet
1 / --
9.
BP
Kvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivněníHřivna, L.
Ústav technologie potravin (AF)
B-FYTO
B-TP
--
--
AF0 / 2
--
10.
DPKvalita pekárenských výrobkůpřipravených ze směsí mikromletých obilovin.Ústav technologie potravin (AF)
N-TP
N-TP-TP
AF
prohlížet
0 / 1
--
11.
BP
Laboratorní zjištění termostability pekařských ovocných náplní
Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP-TP
AF
prohlížet0 / 2
--
12.
DisP
Možnosti uplatnění netradičních surovin pro výrobu pekárenských a těstárenských výrobků.
Ústav technologie potravin (AF)
D-TP
D-TP-ZZM
AF
1 / --
Neřádová, V.
13.
DisP
Možnosti uplatnění netradičních surovin pro výrobu pekárenských a těstárenských výrobků.
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPOD-TPO-ZZMAFprohlížet0 / --
--
14.
BP
Možnosti využití mouk získaných mikromletím.
Hřivna, L.
Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP-TP
AF
0 / 1
--
15.
DP
Možnosti využití vybraných hybridů kukuřice pro výrobu bioetanolu
Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
N-TP
N-TP-TP
AF0 / 2
--
16.DPMožnosti zvýšení výnosu polarizačního cukru při řízené agrotechnice cukrovkyHřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)N-TP--
AF
0 / 2
--
17.
BP
Přístroje a měřidla pro stanovení hustoty
Ústav technologie potravin (AF)
--
--
AF
0 / 2--
18.BPPřístroje a měřidla pro stanovení viskozity
Ústav technologie potravin (AF)
--
--
AF
0 / 2
--
19.
DisP
Regulace kvality zrna sladovnického ječmene
Ústav technologie potravin (AF)
D-TP
D-TP-ZZM
AF
prohlížet1 / --
20.
DisP
Regulace kvality zrna sladovnického ječmeneÚstav technologie potravin (AF)
D-TP
D-TP-ZZM
AF
0 / --
--
21.
DisP
Regulace kvality zrna sladovnického ječmene
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPO
D-TPO-ZZM
AF
2 / --
Šňupíková, N.
Dufková, R.
22.
DP
Reologické vlastnosti jogurtu
Kumbár, V.
Ústav technologie potravin (AF)
--
--
AFprohlížet0 / 2
--
23.
DP
Reologické vlastnosti kečupuÚstav technologie potravin (AF)--
--
AF
prohlížet0 / 2
--
24.
DP
Reologické vlastnosti majonézy
Kumbár, V.
Ústav technologie potravin (AF)
--
--
AF
0 / 2
--
25.
DPReologické vlastnosti rostlinného olejeKumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)--
--
AF0 / 2
--
26.
DP
Reologické vlastnosti smetany
Kumbár, V.Ústav technologie potravin (AF)--
--
AF0 / 2--
27.
DP
Reologické vlastnosti včelího meduKumbár, V.
Ústav technologie potravin (AF)
--
--
AF
0 / 2
--
28.
BP
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP-TP
AF
0 / 1--
29.
BP
Studium faktorů ovlivňujících produkci bioetanolu z obilných a ovocných rmutů.
Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP-TPAFprohlížet
0 / 2
--
30.DP
Studium faktorů ovlivňujících úroveň výtěžnosti bioetanolu z obilných rmutů.
Ústav technologie potravin (AF)N-TPN-TP-TPAF
0 / 1
--
31.BPStudium změn frakcí bílkovin zrna pšenice a ječmene po vybraných agrotechnických zásazích Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP-TPAFprohlížet
0 / 2
--
32.
DP
Vliv třídění brambor na změny jejich technologické kvality.
Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
N-TP
N-TP-TP
AF0 / 2--
33.
DP
Vliv vybraných prvků agrotechniky na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmeneÚstav technologie potravin (AF)
--
--
AF
0 / 1
--
34.
DisP
Volné téma
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPO
D-TP
D-TPO-ZZM
--
AFprohlížet
2 / --
Ondrušíková, S.
Blšáková, L.
35.DisPVolné téma
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPO
D-TPO-ZZM
AF
0 / 1
--
36.
DisP
Volné téma
Nedomová, Š.Ústav technologie potravin (AF)D-TP
D-TP-ZZM
AF
prohlížet
0 / --
--
37.
DisP
Volné téma
Ústav technologie potravin (AF)D-TP
D-TP-ZZM
AFprohlížet
0 / --
--
38.
DP
Volné téma dle návrhu studenta
Kumbár, V.
Ústav technologie potravin (AF)
----
AF
0 / 3--
39.
BP
Využití lnu a lněné vlákniny v pekárenské výrobě
Ústav technologie potravin (AF)B-TP
B-TP-TP
AF
0 / 1--
40.
DP
Využití pšenic s barevným perikarpem a endospermem v potravinářstvíÚstav technologie potravin (AF)N-TP
--
AF
0 / 2--
41.
BP
Využití speciálních sladů a úpravy varného procesu ve výrobě piva
Hřivna, L.Ústav technologie potravin (AF)
B-TP
B-TP
B-TP-TP
--
AF
0 / 2
--
42.
DisPZměny vlastností těsta a kvality chleba a běžného pečiva po přídavku pseudocereálií a vlákninyÚstav technologie potravin (AF)
D-TPO
D-TPO-ZZM
AF
prohlížet
2 / --
Kouřilová, V.
Ovchynnikova, O.
43.
DisP
Změny vlastností těsta a kvality chleba a běžného pečiva po přídavku pseudocereálií a vlákniny
Ústav technologie potravin (AF)
D-TPD-TP-ZZMAFprohlížet
0 / --
--