Prehľad vypísaných tém - Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Odbor:
Vedúci témy:

* | A | B | D | G | H | Ch | L | M | O | P | R | S | T | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramOdborUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPAplikace vápenatých přípravků a kaolínu jako možnost ochrany proti sluneční spále hroznů révy.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPBIO trendy ve vinařstvíPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Matejička, J.
3.BPBiogenní aminy ve víněKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy2 / 3 Kostelníková, K.
Grančičová, T.
4.BPDAC RakouskoKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / -- Vala, P.
5.DizPDistribuce živin u révy vinné a vliv na výnos a kvalituPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Halouzková, K.
6.DizPGenové zdroje révy vinné a profil fenolových látekPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
7.DizPHodnocení agrobiologických vlastností vybraných populací Vitis se zvýšenou odolností k houbovým chorobámPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
8.DPHodnocení růstových a fyziologických vlastností nových PIWI odrůd révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Hromková, V.
9.BPHodnocení růstových a fyziologických vlastností odrůdy Savilon na několika podnožíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
10.DPHodnocení růstových a fyziologických vlastností odrůdy Savilon na několika podnožíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPHoubové choroby révy vinné.Sotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPHyperoxidace moštuKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / -- Urban, L.
13.BPCharakteristika vinařského regionu Velké Bílovice a okolíSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
14.BPLITOMĚŘICKÁ PODOBLASTKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / ----
15.BPManagement výživy v průběhu fermentacePrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Popp, V.
16.BPMetabolické produkty mléčných bakterií v procesu výroby vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
17.BPMetabolické produkty octových bakterií v procesu výroby vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
18.BPModerní enologické metody při výrobě bílých vínPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Savelieva, V.
19.BPMožnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentaceLicek, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Černoch, M.
20.DizPMožnosti pěstování révy vinné v nevinařských oblastechPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Procházka, V.
21.BPOxidativní výroba vínPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Poláček, L.
22.DPPorovnání klonů odrůdy Tramín po stránce kvalitativní a kvantitativníPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
23.DizPPorovnání kvalitativních parametrů a zdravotně prospěšných látek v hroznech a vínech z ekologické a integrované produkcePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy1 / 1 Bednář, A.
24.DPPorovnání kvantitaivních a kvalitativních vlastností odrůdy Ryzlink rýnský v biologické a integrované produkciPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Havelková, L.
25.DPPorovnání ruční a mechanizované defoliace a hodnocení vlivu na kvalitu hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
26.BPPorovnání systémů ekologické ochrany u nových PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
27.DPPorovnání systémů ekologické ochrany u nových PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
28.DPPorovnání technologie řízené mikrooxidace a výroby vín v sudech.Průšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
29.DPPorovnání účinnosti herbicidu Chikara Duo při různých termínech aplikacePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
30.BPPorovnání účinnosti herbicidu Chikara Duo při různých termínech aplikacePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
31.BPPoužití inertních plynů ve vinařstvíKandourova, A.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
32.DPProtimrazová ochrana vinic v podmínkách malopěstitelůSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Salajka, V.
33.DizPRevitalizace a rekonstrukce v plodných vinicíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Mádl, F.
34.DizPROZVOJ A IMPLEMENTACE BIOINFORMATICKÝCH METOD PRO ANALÝZY VE VINAŘSTVÍKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Těthal, J.
35.DizPSENZORY S VYUŽITÍM ELEKTROCHEMICKÝCH METOD PRO STANOVENÍ VYBRANÝCH LÁTEK VE VINAŘSTVÍKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
36.DizPStudium agrobiologických, hospodářských a kvalitativních ukazatelů odrůdy Hibernal v závislosti od stanovištních podmínek, podnoží, sponu a tvaru keřeMichlovský, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
37.DizPStudium antioxidačních komponent a protinádorové aktivity u hroznových semenPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-ZP
D-ZI-Z
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Sochorová, L.
38.DPStudium inhibice mikroorganismů ve vinařské technologiiSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Vavřiník, A.
39.DPStudium vlivu autochtonních kvasinek na charakter vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Tesařík, Š.
40.DPTestování vlivu listových hnojiv s biostimulačními složkami na obsah cukrů a aromatických látek u vybraných odrůd révy vinnéSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
41.BPVinařství a vinohradnictví v PolskuChvalinová, K.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Kočí, D.
42.BPVinařství ŠvýcarskaKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / -- Rentsch, Š.
43.BPVinho verdeKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / -- Víšková, M.
44.BPVinho VerdeKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / ----
45.BPVliv agrotechnických zásahů na obsah methoxypyrazinů v hroznechPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
46.BPVliv agrotechnických zásahů ve vinici na obsah barviv a tříslovin u modrých moštových odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
47.DizPVliv aplikace biostimulantů na výnos, jakost hroznů a zdravotní stav révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
48.DizPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-ZP
D-ZI-Z
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
49.BPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
50.DizPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
51.BPVliv aplikace rostlinných extraktů proti padlí révy a na tvorbu sekundárních metabolitůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
52.BPVliv aplikace zeolitů na kvalitativní parametry hroznůLicek, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Miklovičová, K.
53.DizPVliv délky macerace na kvalitativní parametry a obsah zdraví prospěšných látek ve vínech révy vinnéKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
54.DizPVliv deskové filtrace a filtrace Cross-Flow na chemické složení vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
55.DizPVliv deskové filtrace a filtrace Cross-Flow na chemické složení vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
56.DizPVliv dusíku a síry na aromatický a antioxidační potenciál hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Kandourova, A.
57.DPVliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vínaPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
58.DPVliv flotace na kvalitu výsledného vínaPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Pitra, M.
59.DizPVliv lisovacích režimů na kvalitativní parametry vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-ZP
D-ZI-Z
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
60.DizPVliv lisovacích režimů na kvalitativní parametry vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
61.DizPVliv mechanizované sklizně hroznů na kvalitu vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
62.DizPVliv metabolitů kvasinek Brettanomyces bruxellensis na senzorické a analytické parametry červeného vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
63.DPVliv mléčných bakterií na obsah biogenních aminů ve víněPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
64.DPVliv naturálních kvasinek na kvalitativní parametry vínaSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Burian, J.
65.DizPVliv odlistění révových keřů na fyziologické a kvalitativní parametry révy vinné.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
66.BPVliv ošetřování půdy ve vinici na fyziologické parametry révy vinné.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / ----
67.DizPVliv ozelenění vinic na půdní podmínky, révu vinnou a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy1 / 1 Budínová, D.
68.DizPVliv podnože na fyziologické a biochemické vlastnosti révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
69.BPVliv podnože na příjem minerálních látekPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy1 / 1 Pěček, J.
70.DPVliv podnožové odrůdy na příjem živin u PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
71.BPVliv raného termínu odlistění zóny hroznů na kvalitu a zdravotní stavPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
72.BPVliv různé intenzity odlistění vinic na zdravotní stav hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFPodrobnosti témy0 / 1--
73.DPVliv různých způsobů ozelenění vinice na kvalitu hroznů a vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 2--
74.DPVliv různých způsobů ozelenění vinice na příjem živinPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
75.DizPVliv technologie červených vín z interspecifických odrůd na kvalitu a antioxidační vlastnostiPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
76.DizPVliv technologie macerace na aromatický a fenolický profil vín z odrůdy Sauvignon blanc Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
77.DizPVliv terroir "Hustopečsko" na kvalitu hroznů a vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Vrbová, L.
78.DizPVliv terroir na kvalitativní parametry vínPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
79.DizPVliv terroir na kvalitativní parametry vínPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
80.DizPVLIV VINOHRADNICKÝCH A ENOLOGICKÝCH ASPEKTŮ NA OBSAH ASIMILOVATELNÉHO DUSÍKU V HROZNECH A VÍNECH Kyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI--ZFPodrobnosti témy0 / 1--
81.DizPVliv závlahy a odlistění zóny hroznů na kvalitu hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--
82.BPVliv způsobu ošetřování půdy na obsah dusíku v listech a asimilovaného dusíku v moštuPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 1--
83.DPVyhodnocení aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy0 / 2--
84.DPVýroba vinného octaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)N-ZIN-ZI-RZTZFPodrobnosti témy1 / -- Balážová, K.
85.BPVyužití glutathionu ve vinařstvíKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy2 / -- Drábek, S.
Slaninová, R.
86.DPVyužití produktů révy vinné pro kosmetické přípravkySochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)----ZFPodrobnosti témy1 / 1 Matušková, V.
87.DizPVznik a vývoj karbonylových sloučenin při výrobě vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-ZP
D-ZI-Z
ZFPodrobnosti témy1 / 1 Herzán, J.
88.DizPZhodnocení potenciálu terroir v okrajových oblastech pěstování révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZI
D-ZI
D-ZI-Z
D-ZI-ZP
ZFPodrobnosti témy0 / 1--
89.DizPZměny chemického složení a senzorického vnímání ve vínech z vybraných odrůd při zrání v dřevěných sudech v kontextu časuMichlovský, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFPodrobnosti témy0 / 1--