Přehled vypsaných témat - Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)Help


Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Typ práce:
Studijní program:
Obor:
Vedoucí tématu:

* | A | B | D | G | H | Ch | L | M | P | R | S | T | V | Z

Poř.TypNázev tématuVedoucí práceGarantující pracovištěStudijní programOborUrčené proPodrobnostiObsazeno/MaxŘešitelé
1.DPAplikace vápenatých přípravků a kaolínu jako možnost ochrany proti sluneční spále hroznů révy.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
2.BPBiogenní aminy ve víněKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 3 Grančičová, T.
3.BPDAC RakouskoKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / -- Vala, P.
4.DisPDistribuce živin u révy vinné a vliv na výnos a kvalituPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Halouzková, K.
5.DisPGenové zdroje révy vinné a profil fenolových látekPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
6.DisPHodnocení agrobiologických vlastností vybraných populací Vitis se zvýšenou odolností k houbovým chorobámPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet1 / 1 Něnička, M.
7.DPHodnocení růstových a fyziologických vlastností nových PIWI odrůd révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Hromková, V.
8.BPHodnocení růstových a fyziologických vlastností odrůdy Savilon na několika podnožíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
9.DPHodnocení růstových a fyziologických vlastností odrůdy Savilon na několika podnožíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
10.BPHoubové choroby révy vinné.Sotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
11.BPHyperoxidace moštuKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / -- Urban, L.
12.BPCharakteristika vinařského regionu Velké Bílovice a okolíSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
13.BPLITOMĚŘICKÁ PODOBLASTKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / ----
14.BPManagement výživy v průběhu fermentacePrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet1 / 1 Popp, V.
15.BPMetabolické produkty mléčných bakterií v procesu výroby vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
16.BPMetabolické produkty octových bakterií v procesu výroby vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
17.BPModerní enologické metody při výrobě bílých vínPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet1 / 1 Savelieva, V.
18.DisPMožnosti pěstování révy vinné v nevinařských oblastechPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Procházka, V.
19.DPPorovnání klonů odrůdy Tramín po stránce kvalitativní a kvantitativníPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
20.DisPPorovnání kvalitativních parametrů a zdravotně prospěšných látek v hroznech a vínech z ekologické a integrované produkcePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet1 / 1 Bednář, A.
21.DPPorovnání kvantitaivních a kvalitativních vlastností odrůdy Ryzlink rýnský v biologické a integrované produkciPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Havelková, L.
22.DPPorovnání ruční a mechanizované defoliace a hodnocení vlivu na kvalitu hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
23.BPPorovnání systémů ekologické ochrany u nových PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
24.DPPorovnání systémů ekologické ochrany u nových PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
25.DPPorovnání účinnosti herbicidu Chikara Duo při různých termínech aplikacePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
26.BPPorovnání účinnosti herbicidu Chikara Duo při různých termínech aplikacePavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
27.BPPoužití inertních plynů ve vinařstvíKandourova, A.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
28.DPProtimrazová ochrana vinic v podmínkách malopěstitelůSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Salajka, V.
29.DisPRevitalizace a rekonstrukce v plodných vinicíchPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet1 / 1 Mádl, F.
30.DisPROZVOJ A IMPLEMENTACE BIOINFORMATICKÝCH METOD PRO ANALÝZY VE VINAŘSTVÍKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet1 / 1 Těthal, J.
31.DisPSENZORY S VYUŽITÍM ELEKTROCHEMICKÝCH METOD PRO STANOVENÍ VYBRANÝCH LÁTEK VE VINAŘSTVÍKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet0 / 1--
32.BPStabilizace vín u malovinařůPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
33.DisPStudium agrobiologických, hospodářských a kvalitativních ukazatelů odrůdy Hibernal v závislosti od stanovištních podmínek, podnoží, sponu a tvaru keřeMichlovský, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet0 / 1--
34.DisPStudium antioxidačních komponent a protinádorové aktivity u hroznových semenPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Sochorová, L.
35.DPStudium inhibice mikroorganismů ve vinařské technologiiSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Vavřiník, A.
36.DPStudium vlivu autochtonních kvasinek na charakter vínaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Tesařík, Š.
37.DPTestování vlivu listových hnojiv s biostimulačními složkami na obsah cukrů a aromatických látek u vybraných odrůd révy vinnéSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
38.BPVína Nového světaPrůšová, B.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
39.BPVinařství a vinohradnictví v PolskuChvalinová, K.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet1 / 1 Kočí, D.
40.BPVinařství ŠvýcarskaKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet1 / -- Rentsch, Š.
41.BPVinho verdeKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / -- Víšková, M.
42.BPVinho VerdeKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / ----
43.BPVliv agrotechnických zásahů na obsah methoxypyrazinů v hroznechPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
44.BPVliv agrotechnických zásahů ve vinici na obsah barviv a tříslovin u modrých moštových odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
45.DisPVliv aplikace biostimulantů na výnos, jakost hroznů a zdravotní stav révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
46.DisPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
47.BPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
48.DisPVliv aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav révy vinné a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
49.BPVliv aplikace rostlinných extraktů proti padlí révy a na tvorbu sekundárních metabolitůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
50.BPVliv aplikace zeolitů na kvalitativní parametry hroznůLicek, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Miklovičová, K.
51.DisPVliv délky macerace na kvalitativní parametry a obsah zdraví prospěšných látek ve vínech révy vinnéKyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet0 / 1--
52.DisPVliv deskové filtrace a filtrace Cross-Flow na chemické složení vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
53.DisPVliv deskové filtrace a filtrace Cross-Flow na chemické složení vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
54.DisPVliv dusíku a síry na aromatický a antioxidační potenciál hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Kandourova, A.
55.DisPVliv lisovacích režimů na kvalitativní parametry vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
56.DisPVliv lisovacích režimů na kvalitativní parametry vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
57.DisPVliv mechanizované sklizně hroznů na kvalitu vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
58.DisPVliv metabolitů kvasinek Brettanomyces bruxellensis na senzorické a analytické parametry červeného vína.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
59.DPVliv naturálních kvasinek na kvalitativní parametry vínaSotolář, R.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Burian, J.
60.DisPVliv odlistění révových keřů na fyziologické a kvalitativní parametry révy vinné.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
61.BPVliv ošetřování půdy ve vinici na fyziologické parametry révy vinné.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / ----
62.DisPVliv ozelenění vinic na půdní podmínky, révu vinnou a kvalitu hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet1 / 1 Budínová, D.
63.DisPVliv podnože na fyziologické a biochemické vlastnosti révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
64.BPVliv podnože na příjem minerálních látekPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet1 / 1 Pěček, J.
65.DPVliv podnožové odrůdy na příjem živin u PIWI odrůdPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
66.BPVliv raného termínu odlistění zóny hroznů na kvalitu a zdravotní stavPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
67.BPVliv různé intenzity odlistění vinic na zdravotní stav hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)B-ZIB-ZI-VINZFprohlížet0 / 1--
68.DPVliv různých způsobů ozelenění vinice na kvalitu hroznů a vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 2--
69.DPVliv různých způsobů ozelenění vinice na příjem živinPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
70.DisPVliv technologie červených vín z interspecifických odrůd na kvalitu a antioxidační vlastnostiPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
71.DisPVliv technologie macerace na aromatický a fenolický profil vín z odrůdy Sauvignon blanc Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
72.DisPVliv terroir "Hustopečsko" na kvalitu hroznů a vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Vrbová, L.
73.DisPVliv terroir na kvalitativní parametry vínPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
74.DisPVliv terroir na kvalitativní parametry vínPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet0 / 1--
75.DisPVLIV VINOHRADNICKÝCH A ENOLOGICKÝCH ASPEKTŮ NA OBSAH ASIMILOVATELNÉHO DUSÍKU V HROZNECH A VÍNECH Kyseláková, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZIZFprohlížet0 / 1--
76.DisPVliv závlahy a odlistění zóny hroznů na kvalitu hroznůPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--
77.BPVliv způsobu ošetřování půdy na obsah dusíku v listech a asimilovaného dusíku v moštuPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 1--
78.DPVyhodnocení aplikace rostlinných elicitorů na zdravotní stav hroznů.Pavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet0 / 2--
79.DPVýroba vinného octaSochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)N-ZIN-ZI-RZTZFprohlížet1 / -- Balážová, K.
80.BPVyužití glutathionu ve vinařstvíKumšta, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet2 / -- Slaninová, R.
Drábek, S.
81.DPVyužití produktů révy vinné pro kosmetické přípravkySochor, J.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)ZFprohlížet1 / 1 Matušková, V.
82.DisPVznik a vývoj karbonylových sloučenin při výrobě vínaPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet1 / 1 Herzán, J.
83.DisPZhodnocení potenciálu terroir v okrajových oblastech pěstování révy vinnéPavloušek, P.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-Z, D-ZI-ZPZFprohlížet0 / 1--
84.DisPZměny chemického složení a senzorického vnímání ve vínech z vybraných odrůd při zrání v dřevěných sudech v kontextu časuMichlovský, M.Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)D-ZID-ZI-ZZFprohlížet0 / 1--