Summary of topics offered - Faculty of Horticulture


Basic information

Type of work: Dissertation thesis
Topic:
Technologie výroby vína vhodného při redukční diabetické dietě
State of topic: approved (doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D. - head of department)
Thesis supervisor: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
Faculty:
Faculty of Horticulture
Supervising department:
Department of viticulture and enology - FH
Max. no. of students:
1
Proposed by: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
Summary: Práce bude zaměřena na výrobu vína s minimálním obsahem sacharidů, přičemž zároveň bude víno obohaceno o vybraná sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky. Předpokládá se aktivita jak při technologii výroby vína, tak aktivita při analýzách daných vzorků pomocí spektrometrických a chromatografických technik.



Limitations of the topic

To sign up for a topic it is necessary to fulfil one of the following restrictions

Restrictions by study
The table shows restrictions by study to which the student has to be enrolled in order to sign up for the given topic.

Programme
D-ZAHR Horticulture - Ph.D.