Přehled vypsaných témat - Mendelova univerzita v Brně


Základní údaje

Typ práce:
Bakalářská práce
Název tématu:
Kvalita a zpracování plodů rybízu
Stav tématu:
schváleno (prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vedoucí pracoviště)
Vedoucí práce:
Fakulta:
Zahradnická fakulta
Garantující pracoviště: Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Max. počet studentů:1
Navrhl: Ing. Jarmila Kožíšková, Ph.D.
Abstrakt:
Cílem je podat přehled o fyzikálně chemických parametrech vybraných odrůd rybízu důležitých pro technologické vlastnosti. Vypracovat způsoby zpracování a sortiment výrobků v obchodní síti.



Omezení k tématu

K přihlášení řešitele na téma je potřeba splnění jednoho z následujících omezení

Omezení dle studia
Tabulka zobrazuje omezení dle studia, na které musí být student zapsán, aby se mohl na dané téma přihlásit.

Program
Obor
B-Z Zahradnictví
B-Z-JRPZ Jakost rostlinných potravinových zdrojů
B-ZI Zahradnické inženýrství
B-ZI-ZZP Zpracování zahradnických produktů

Omezení na předměty
Tabulka zobrazuje omezení na předmět, který musí mít student odstudován, aby se mohl na dané téma přihlásit.

PracovištěNázev předmětu
Nenalezena žádná vyhovující data.