Přehled vypsaných témat - Provozně ekonomická fakultaHelp


Základní údaje

Typ práce: Bakalářská práce
Název tématu: Sestavení týdenního menu pro provozy SKM Mendelu
Stav tématu: schváleno (doc. Ing. Zuzana Kučerová, Ph.D. - vedoucí pracoviště)
Vedoucí práce: Ing. Martin Širůček, Ph.D.
Fakulta: Provozně ekonomická fakulta
Garantující pracoviště: Ústav financí (PEF)
Max. počet studentů: 1
Navrhl: Ing. Martin Širůček, Ph.D.
Abstrakt: Bakalářská práce bude zaměřena na sestavení týdenního menu v jídelnách a menzách SKM. Cílem je tedy na zákaldě kalkulace veškerých vstupních nákladů sestavit týdenní jídelníček včetně ceny. Student při práci zohlední příspěvek zaměstnavatele zaměstnancům na oběd, cenu jídla pro studenty, kteří mají nárok na dotované jídlo a cenu plnou pro externího strávníka. Cílem práce tak bude sestavit konkurenceschopné a cenově dostupné menu, díky kterému může SKM dosahovat zisku, příp. rozšířit své služby i pro externí strávníky či rozvoz obědů.

informaceK tématu nejsou zadaná žádná omezení