Summary of topics offered - Mendel University in Brno


Basic information

Type of work: Diploma thesis
Topic:
Kvalita pekárenských výrobkůpřipravených ze směsí mikromletých obilovin.
State of topic:
approved (doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D. - head of department)
Thesis supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Faculty:
Faculty of AgriSciences
Supervising department:
Department of Food Technology - FA
Max. no. of students:
1
Proposed by:
Summary:
Ve spolupráci s mlýnem Herber bude testována možnost uplatnění mouk získaných mikromlecí technologií ve výrobě pekárenských výrobků. Budou připraveny různé receptury. U hotových výrobků pak bude hodnocena jejich trvanlivost a další parametry spojené s jejich užitnou hodnotou.



Limitations of the topic

To sign up for a topic it is necessary to fulfil one of the following restrictions

Restrictions by study
The table shows restrictions by study to which the student has to be enrolled in order to sign up for the given topic.

ProgrammeField of study
C-FT Chemistry and Food Technology
C-FT-FT Food Technology

Limit to courses
The table shows limitations of a course the student has to complete to be able to register for a given topic.

DepartmentCourse title
No suitable data found.