Přehled vypsaných témat - Ústav chemie a biochemie (AF)Help


Základní údaje

Typ práce:
Bakalářská práce
Název tématu: Káva versus biologicky účinné látky
Stav tématu:
Vedoucí práce:
prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.
Fakulta:
Agronomická fakulta
Garantující pracoviště:
Ústav chemie a biochemie (AF)
Max. počet studentů:
3
Navrhl:
prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.
Abstrakt:
Cílem práce je celkový pohled na kávu z hlediska biologicky aktivních látek. Význam kávy na zdraví člověka. Charakteristika jednotlivých účinných látek a jejich dopad na zdraví člověka. Analýza vybranných skupin antioxidantů: favonoly, flavanaly, izoflavony, anthokyany, fenolové sloučeniny atd. Analýza rizikových složek kávy - imidazoly.



Omezení k tématu

K přihlášení řešitele na téma je potřeba splnění jednoho z následujících omezení

Omezení dle studia
Tabulka zobrazuje omezení dle studia, na které musí být student zapsán, aby se mohl na dané téma přihlásit.

Program
Obor
B-TP Chemie a technologie potravinB-TP-TP Technologie potravin

Omezení na předměty
Tabulka zobrazuje omezení na předmět, který musí mít student odstudován, aby se mohl na dané téma přihlásit.

Pracoviště
Název předmětu
Nenalezena žádná vyhovující data.