Summary of topics offered - Mendel University in BrnoHelp


Basic information

Type of work:
Diploma thesis
Topic:
Antioxidanty v bylinných čajích
State of topic:
Thesis supervisor:
Faculty: Faculty of AgriSciences
Supervising department:
Department of Chemistry and Biochemistry - FA
Max. no. of students:
3
Proposed by:
Summary:
Cílem práce je celkový pohled na bylinné čaje z hlediska obsahových látek s antioxidačními účinky. Význam bylinných čajů jako doplňků zdravé výživy. Charakteristika jednotlivých účinných látek a jejich dopad na zdraví člověka. Analýza vybranných skupin antioxidantů: flavonoly, flavanaly, anthokyany, fenolové sloučeniny atd.



Limitations of the topic

To sign up for a topic it is necessary to fulfil one of the following restrictions

Restrictions by study
The table shows restrictions by study to which the student has to be enrolled in order to sign up for the given topic.

Programme
Field of study
C-FT Chemistry and Food Technology
C-FT-FQS Food Quality and Safety

Limit to courses
The table shows limitations of a course the student has to complete to be able to register for a given topic.

DepartmentCourse title
No suitable data found.