Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF) - zoznam garantovaných predmetov


Aktuálne vyučované predmety

V nasledujúcom zozname sú uvedené aktuálne vyučované predmety. Období: ZS 2019/2020 - ZF, 2019/2020 - doktorské štúdiá - ZF, LS 2019/2020 - AF, LS 2019/2020 - ZF.

KódNázov predmetuObdobieGarant
D-FERTEFermentační technologie2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
D-FETFermentační technologie2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
CHEM1Chemie IZS 2019/2020 - ZFIng. Ivo Soural, Ph.D.
JLPJakost potravin v legislativěZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
QPPJakost rostlinných produktůZS 2019/2020 - ZFIng. Miroslav Horák, Ph.D.
JRPJakost rostlinných produktůZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KCH1K-Chemie IZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KKRJK-Kvalitologie a řízení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KBP2Kolokvium bakalářských projektů IIZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
KOL1JKolokvium I JRPZZS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
KOL3JKolokvium III JRPZZS 2019/2020 - ZFIng. Miroslav Horák, Ph.D.
KOMKonzervační metodyZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
KSHJK-Senzorické hodnocení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KSZPK-Skladování zahradnických produktůZS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
KSRJK-Systémy řízení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KRJKvalitologie a řízení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KVARJKvalitologie a řízení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KZZPK-Zpracování zahradnických produktůZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
MSAMetodologie senzorické analýzyZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
METSAMetodologie senzorické analýzyZS 2019/2020 - ZFIng. Petr Šnurkovič, Ph.D., DiS.
MAPMetody analýzy potravinZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
METAPMetody analýzy potravinZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
OOTObaly a obalová technikaZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
OVDOvocné destilátyZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
PTPosklizňové technologieZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
D-PCHPotravinářská chemie2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
POTCHPotravinářská chemieZS 2019/2020 - ZFIng. Ivo Soural, Ph.D.
D-POCHBPotravinářská chemie a biotechnologie2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
SAMSeminář analytických metodZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
SEMAMSeminář analytických metodZS 2019/2020 - ZFIng. Petr Šnurkovič, Ph.D., DiS.
SZPSkladování zahradnických produktůZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
D-SKLZPSkladování zahradnických produktů2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
D-SZPSkladování zahradnických produktů2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
SOHPStoring of Horticulture ProductsZS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
D-SRJSystémy řízení jakosti2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
SRJSystémy řízení jakostiZS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
D-SYSRKSystémy řízení kvality2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
TLMTechnologické laboratoře (mgr.)ZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
TECNNTechnologie nealkoholických nápojůZS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
TNNTechnologie nealkoholických nápojůZS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
UCRZKÚchova řezaných květinZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
URKÚchova řezaných květinZS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
D-ZOZZpracování ovoce a zeleniny2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
D-ZPRZPZpracování zahradnických produktů2019/2020 - doktorské štúdiá - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
FERTEFermentační technologieLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
HOESOVHOE Skladování ovoceLS 2019/2020 - ZFIng. Pavel Híc, Ph.D.
HOETODHOE Technologie ovocných destilátůLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
CHEM2Chemie IILS 2019/2020 - ZFIng. Ivo Soural, Ph.D.
IAKJInstrumentální analýza v kontrole jakostiLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
KCH2K-Chemie IILS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
KBP1Kolokvium bakalářských projektů ILS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
PCHEPotravinářská chemieLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
SEMOBSemináře oboruLS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
SHJSenzorické hodnocení jakostiLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
SZPSkladování a zpracování ovoce a zeleninyLS 2019/2020 - AFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
TB1Technologické laboratoře I (bc.)LS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
TB2Technologické laboratoře II (bc.)LS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová
TZOZTechnologie zpracování ovoce a zeleninyLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Jan Goliáš, DrSc.
VYCVýživa člověkaLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
VYZCLVýživa člověkaLS 2019/2020 - ZFIng. Petr Šnurkovič, Ph.D., DiS.
ZKPZáklady kvasného průmysluLS 2019/2020 - ZFprof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
ZPRZPZpracování zahradnických produktůLS 2019/2020 - ZFDr. Ing. Anna Němcová

Sylaby garantovaných predmetov je možné vytlačiť vo forme brožúry. Brožúru vytlačíte stlačením tlačidla Tlač brožúry.