Ústav technologie potravin (AF) - seznam garantovaných předmětůHelp


Aktuálně vyučované předměty

V následujícím seznamu jsou uvedeny aktuálně vyučované předměty. Období: 2019/2020 - doktorská studia - AF, ZS 2019/2020 - AF, LS 2019/2020 - ZF, LS 2019/2020 - AF.

KódNázev předmětuObdobíGarant
ACHP-DAnalytická chemie potravin2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
BIVYCLBiotechnologie ve výživě člověkaZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
CUKTECukrářské technologieZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
FUPO-DFunkční potraviny2019/2020 - doktorská studia - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
FVP-DFyzikální vlastnosti potravin2019/2020 - doktorská studia - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
HOZPHodnocení zemědělských produktůZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
HYPO-DHygiena potravin2019/2020 - doktorská studia - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
JZRYJakost a zpracování rybZS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
KOMVYKomunitní výživaZS 2019/2020 - AFMgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
KOP-DKonzervace potravin2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
KONZP1Konzervace potravin 1ZS 2019/2020 - AFIng. Radka Langová, Ph.D.
KBPTKoření a byliny v potravinářských technologiíchZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
KRP-DKvalita rostlinných produktů2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
LACT-DLaktologie2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
MEPOVMetodologie potravinářského výzkumuZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
MLTEMlékárenské technologieZS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
OHYGPObecná hygiena potravinZS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
PSYVYPoradenství ve výživěZS 2019/2020 - AFMgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
PLEG-DPotravinářská legislativa2019/2020 - doktorská studia - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
POTLE1Potravinářská legislativa 1ZS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
PORP-DPotraviny rostlinného původu2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
POZP-DPotraviny živočišného původu2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
PZRYBProdukce a zpracování rybZS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
SEAP-DSenzorická analýza potravin2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
SPHYPSpeciální hygiena potravinZS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
SPMIKRSpeciální mikrobiologieZS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
SRZNSystémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnostiZS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
TEDPTechnologie drůbežářského průmysluZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
TEMATechnologie masaZS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
TESATechnologie sacharidůZS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
TEV-DTechnologie vajec2019/2020 - doktorská studia - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
TOPOTToxikologie potravinZS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
TXP-DToxikologie potravin2019/2020 - doktorská studia - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
VJZPVýroba a jakost živočišných produktůZS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
VCLO-DVýživa člověka2019/2020 - doktorská studia - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
ZNPZZdravotní nezávadnost potravinových zdrojůZS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
ZPMA-DZpracování masa2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
ZRPZpracování rostlinných produktůZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
ZZEP1Zpracování zemědělských produktů 1ZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
ZZEP1KZpracování zemědělských produktů 1 KZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
ZZVP1Zpracování živočišných produktů 1ZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Z-BBTZS-Beer and Beverage TechnologyZS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Z-DTZS-Dairy TechnologyZS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
FUPOFunkční potravinyLS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
FMVPFyzikální a mechanické vlastnosti potravinLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
KONZP1Konzervace potravin 1LS 2019/2020 - AFIng. Radka Langová, Ph.D.
KHJPKvalita, hygiena a jakost potravinLS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
KVAZPKvalita živočišných produktůLS 2019/2020 - ZFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
LAKTLaktologieLS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
MEPOVMetodologie potravinářského výzkumuLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
MANPOMikrobiologická analýza potravinLS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
PIVRPivovarnictvíLS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
POTLE1Potravinářská legislativa 1LS 2019/2020 - AFMVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
PRVWPreventivní výživaLS 2019/2020 - AFMgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
PVOPProvozní vody v potravinářském průmysluLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
SENANPSenzorická analýza potravinLS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
SZRPSkladování a zpracování rostlinných produktůLS 2019/2020 - ZFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
SPOLSSpolečné stravováníLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
SYRSýrařstvíLS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
TECCETechnologie cereáliíLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
TEKPTechnologie kvasného průmysluLS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
TENPTechnologie nápojového průmysluLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
TETUTechnologie tukůLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
VJRPVýroba a jakost rostlinných produktůLS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
VYCLVýživa člověkaLS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
VYDOPVýživová doporučeníLS 2019/2020 - AFMgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
ZSENANZáklady senzorické analýzyLS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
ZZSWZdravý životní styl a wellnessLS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
ZOPPZpracování odpadů z potravinářského průmysluLS 2019/2020 - AFdoc. Bc. Ing. Dana Adamcová, Ph.D.
ZRP1Zpracování rostlinných produktů 1LS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
ZZVPZpracování živočišných produktůLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Z-DTZS-Dairy TechnologyLS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.

Sylaby garantovaných předmětů je možné vytisknout ve formě brožury. Brožuru vytisknete stiskem tlačítka Tisk brožury.