Ústav technologie potravin (AF) - seznam garantovaných předmětůHelp


Aktuálně vyučované předměty

V následujícím seznamu jsou uvedeny aktuálně vyučované předměty. Období: 2019/2020 - doktorská studia - AF, LS 2019/2020 - ZF, LS 2019/2020 - AF.

Kód
Název předmětuObdobí
Garant
2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
FUPO-DFunkční potraviny2019/2020 - doktorská studia - AF
FVP-DFyzikální vlastnosti potravin2019/2020 - doktorská studia - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Hygiena potravin2019/2020 - doktorská studia - AF
2019/2020 - doktorská studia - AF
KRP-D
2019/2020 - doktorská studia - AF
Laktologie
2019/2020 - doktorská studia - AF
2019/2020 - doktorská studia - AF
doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Potraviny živočišného původu2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Senzorická analýza potravin2019/2020 - doktorská studia - AF
TEV-D
2019/2020 - doktorská studia - AF
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
2019/2020 - doktorská studia - AF
prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
VCLO-D2019/2020 - doktorská studia - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
ZPMA-D2019/2020 - doktorská studia - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
LS 2019/2020 - AF
prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
FMVPFyzikální a mechanické vlastnosti potravin
LS 2019/2020 - AF
KONZP1
LS 2019/2020 - AF
KHJP
LS 2019/2020 - AF
Kvalita živočišných produktů
LS 2019/2020 - ZF
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
LAKTLaktologieLS 2019/2020 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
MANPOMikrobiologická analýza potravinLS 2019/2020 - AF
LS 2019/2020 - AF
OHYGPObecná hygiena potravin
LS 2019/2020 - AF
doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
Pivovarnictví
LS 2019/2020 - AF
prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
POTLE1
LS 2019/2020 - AF
doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
PRVW
LS 2019/2020 - AF
Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
PVOPLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
SENANPSenzorická analýza potravinLS 2019/2020 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
LS 2019/2020 - AF
SYRSýrařství
LS 2019/2020 - AF
Technologie cereálií
LS 2019/2020 - AF
doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
LS 2019/2020 - AF
prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
TEMA
LS 2019/2020 - AF
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
TENPTechnologie nápojového průmysluLS 2019/2020 - AFdoc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
TETUTechnologie tuků
LS 2019/2020 - AF
Výroba a jakost rostlinných produktůLS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Výživa člověkaLS 2019/2020 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
VYDOPVýživová doporučeníLS 2019/2020 - AF
Základy senzorické analýzy
LS 2019/2020 - AF
ZZSWZdravý životní styl a wellnessLS 2019/2020 - AFIng. Gabriela Franke, Ph.D.
Zpracování odpadů z potravinářského průmysluLS 2019/2020 - AFdoc. Bc. Ing. Dana Adamcová, Ph.D.
ZRP1LS 2019/2020 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Zpracování živočišných produktů
LS 2019/2020 - AF
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
ZS-Dairy Technology
LS 2019/2020 - AF

Sylaby garantovaných předmětů je možné vytisknout ve formě brožury. Brožuru vytisknete stiskem tlačítka Tisk brožury.

Předměty budoucích období

V následujícím seznamu jsou uvedeny předměty, které jsou zařazené do budoucích období.

KódNázev předmětuObdobí
Garant
ABIOTZS 2020/2021 - AF
BIVYCLBiotechnologie ve výživě člověka
ZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AF
doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
JZRYZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AF
KBPTZS 2020/2021 - AF
Metodologie potravinářského výzkumu
ZS 2020/2021 - AF
MLTEMlékárenské technologieZS 2020/2021 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
ZS 2020/2021 - AF
PSYVYPoradenství ve výživě
ZS 2020/2021 - AF
Mgr. Milena Matejovičová, Ph.D.
POTZB
ZS 2020/2021 - AF
PZRYB
ZS 2020/2021 - AF
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
ZS 2020/2021 - AF
doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
SPMIKRZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AF
doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
TEDPTechnologie drůbežářského průmyslu
ZS 2020/2021 - AF
Technologie masaZS 2020/2021 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
TESAZS 2020/2021 - AFprof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
TEVSY2ZS 2020/2021 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.
TOPOTZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AFprof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
ZS 2020/2021 - AFprof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
ZRP
ZS 2020/2021 - AF
ZZEP1Zpracování zemědělských produktů 1
ZS 2020/2021 - AF
ZS 2020/2021 - AF
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
ZZVP1
ZS 2020/2021 - AF
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Z-BBT
ZS 2020/2021 - AF
ZS-Dairy TechnologyZS 2020/2021 - AFIng. Alena Saláková, Ph.D.