Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Identifikační číslo: 4065
Univerzitní e-mail: viera.sottnikova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - docentka - Ústav technologie potravin (AF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav technologie potravin (AF)
 
Externí přístup - Zahradnická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Bakalářská práce
Název práce:Kvalita ovocných moštů a burčáku
Autor: Bc. Michal Švestka
Pracoviště: Ústav technologie potravin (AF)
Vedoucí práce: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Oponent:MVDr. Jaroslav Palásek, CSc.
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Čeština

Čeština        Angličtina

Název práce:Quality of fruit raw juices and partially fermented grape raw juice
Abstrakt:The aim of this bachelor thesis is to inform about fruit raw juices with a main focus on apple raw juice and partially fermented grape raw juice in our country called - burčák. The thesis gives attention on the basic data about fruit orchards and vineyards planted in the Czech Republic and their varietal composition. It focuses on the input raw material and its composition. The next chapter describes the technology of the production of raw juices and partially fermented grape raw juice and the subsequent conservation possibilities. The thesis also focuses on the quality of raw juices marketed on the domestic market and the statistics of the checks of the burčák made by the State Agriculture and Food Inspection. The conclusion of the thesis informs about the influence and benefit of these beverages on human health.
Klíčová slova:grape, raw juice, fruit, partially fermented grape raw juice

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D..