Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Identifikační číslo: 3906
Univerzitní e-mail: blanka.kocourkova [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
 
Externí učitelka - Institut celoživotního vzdělávání (MENDELU)
Externí učitelka - Agronomická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Publikace     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Diplomová práce
Název práce:Fenotypové znaky perily křovité (Perilla frutescens)
Autor: Ing. Zuzana Navarová
Pracoviště: Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
Vedoucí práce: Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Oponent:Ing. Běla Svitáčková, CSc.
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Čeština

Čeština        Angličtina

Název práce:Phenotypa characters of perilla ( Perilla frutescens L.)
Abstrakt:The diploma thesis deals with the observing of phenotype characters of perilla (Perilla frutescens L.) which is almost unknown medicinal plant in our region. In the years 2007 -- 2008, two experiments in village Bílsko (Olomouc region, sugar beet production region) were found. In the first experiment, the phenotypic characters (the plant height, the number of leaves) of the plants from the seedlings in two week intervals were observed. In second experiment, the same characters were observed, but at the plants from direct sowing. Both experiments were performed with two forms of perilla -- red and green colored. The results from two year experiments showed that the early direct sowing is more suitable. With regard to the more amount of biomass creation, red form of perilla is recommended. But, green perilla has favourable taste and is more favourite for the consumers.
Klíčová slova:Perilla frutescens L., phenotypic characters, growing

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Blanka Kocourková, CSc..