Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Identifikační číslo: 12122
Univerzitní e-mail: miroslav.horak [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu II - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Proděkan - Zahradnická fakulta

Kontakty
     
     
Závěrečná práce
     
     
     
Vedené práce
     
Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce:
Bakalářská práce
Název práce:
Možnosti zpracování plodů vybraných druhů z čeledi Cucurbitaceae
Autor:
Bc. Michaela Hrabovská
Pracoviště: Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vedoucí práce:
Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Oponent:doc. Ing. Tomáš Kopta, Ph.D.
Stav závěrečné práce:
Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:
Čeština

Čeština        Angličtina

Název práce:
Processing options fruit of selected species from the family Cucurbitaceae
Abstrakt:Bacheolor thesis was elaborated at the Department of Post-Harvest Technology of Horticultural in year 2016/2017. Thesis is focused on preparation and evaluation compotes made of selected species from the family Cucurbitaceae. There were prepare eight products in total. They have been evaluated in both analytical and sensorial way. In the literary part was described the division and way of cultivation of selected species from the family Cucurbitaceae, its substantial structure, overview of canning processing and legislative requirements. In the prepared samples were evaluated the contents of acid by titration, values of pH, refractive solids and content of ascorbic acid. By sensory analyse were evaluted the colour, the appearance, the consistence, the taste, the aroma and consumer acceptance.
Klíčová slova:
Cucurbitaceae, preservation, squash, pumpkin, noodle squash, butternut

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

.posudek vedoucíhoposudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

upozornění
Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Miroslav Horák, Ph.D..