Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Jan Winkler, Ph.D.
Identifikační číslo: 10022
Univerzitní e-mail: jan.winkler [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav biologie rostlin (AF)
 
Externí učitel - Institut celoživotního vzdělávání (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Diplomová práce
Název práce:Analýza využití a uplatnění místních biopotraviny pro rozvoj venkova
Autor: Ing. Kateřina Vítková
Pracoviště: Ústav agrosystémů a bioklimatologie (AF)
Vedoucí práce: Ing. Jan Winkler, Ph.D.
Oponent:Ing. Ivo Hartman, Ph.D.
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Čeština

Čeština        Angličtina

Název práce:Analysis of utilization and application of local organic food for rural development
Abstrakt:This thesis deals with usage and assertion of local organic products for rural development. The aim is to evaluate the opinions and habits of shopping and consumption of organic food across the target groups (scholars, students and their parents). Furthermore, to suggest wider usage possibilities of organic food in students boarding and support local farmers. The practical part of the thesis is dedicated to the questionnaire survey, which was attended by scholars of Hana Benesova Primary school in Bory, Primary school in Strážek, students of Secondary hotel school in Světlá, Business academy in Velké Meziříčí and students of Secondary agro-technical school in Bystřice nad Pernštejnem. 97 of scholars, 84 of students and 163 of parents took part in total. Within the framework of practical part were prepared model menus assembled of common and organic foods. With introduction of organic food into school canteens, students agree more than scholars. From total number of answering parents, 110 agree with using organic products in school catering and 90 % of them would be willing to pay a higher price for lunch.
Klíčová slova:rural development, organic farming, scholars, students, parents, organic products, questionnaires

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePřílohy práceErrataPosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Jan Winkler, Ph.D..