Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Identifikační číslo: 3537
Univerzitní e-mail: josef.balik [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - profesor - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Vedoucí ústavu - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
 
Externí učitel - Agronomická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     
Stáže     Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. David Áč
Moderní nástroje řízení kvality.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
2.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. et Ing. Michal Barták
Studium nedostatků, vad a chorob révových vín
březen 2003Zobrazení závěrečné práce
3.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Veronika Bednaříková
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
4.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Tomáš Bilka
Moderní nástroje řízení jakosti.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
5.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Andrea Cagašová
Systémy řízení bezpečnosti potravin.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
6.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Dita Čechová
Principy přejímky jakosti.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
7.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Moderní technologické trendy ve výrobě červených vín
listopad 2003Zobrazení závěrečné práce
8.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jitka Deutscharová
Význam ovoce a zeleniny ve výživě člověka.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
9.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Martina Drápalová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
10.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Jakub Dudys
Výroba a jakostní parametry ovocných destilátů.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
11.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Petr Dufka
Výroba a jakostní parametry vybraných lihovin.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
12.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Klára Dulovcová
Tradiční a nové enologické přípravky a postupy ve vinařské technologii.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
13.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Michaela Ficová
Senzorické odlišnosti odrůdových vín.
květen 2015Zobrazení závěrečné práce
14.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Ján Gajda
Technologické a legislativní aspekty jakostní produkce ovocných destilátů
červenec 2005Zobrazení závěrečné práce
15.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lenka Grůzová
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
květen 2015Zobrazení závěrečné práce
16.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Eva Hadačová
Látky upravující chuť a vůni potravin.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
17.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Hodnocení jakosti a autentičnosti révových vín
červen 2006Zobrazení závěrečné práce
18.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Blanka Hradílková
Význam technických norem pro senzorické hodnocení.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
19.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Monika Hrubá
Technologie a jakostní parametry ovocných vín.
květen 2015Zobrazení závěrečné práce
20.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Kristýna Hvězdová
Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
21.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lenka Chalupová
Požadavky na kvalitu a zdravotní nezávadnost vybraných druhů peckového ovoce a výrobků z nich.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
22.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Michaela Chvílová
Látkové složky vín a metody jejich analýzy.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
23.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
květen 2015Zobrazení závěrečné práce
24.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Ing. Barbora Ivičičová
Význam kyselin a jejich řízení ve vinařské technologii.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
25.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Eva Jasinská
Látky prodlužující uchovatelnost potravin.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
26.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Rudolf Klempa
Požadavky na jakost jádrového ovoce a výrobků z nich.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
27.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lenka Klimšová
Organoleptické znaky jakosti vybraných druhů čerstvého ovoce, zeleniny, výrobků a jejich hodnocení.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
28.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Anna Konečná
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
29.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Adéla Kotrlová
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
květen 2019Zobrazení závěrečné práce
30.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Mgr. Andrea Kuchyňková
Systémy senzorického hodnocení vín.
květen 2020Zobrazení závěrečné práce
31.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Martin Kulheim
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
květen 2019Zobrazení závěrečné práce
32.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Kulichová
Principy smyslového zkoumání potravin.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
33.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Iva Machálková
Fenolické látkové složky v potravinách.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
34.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. et Ing. Valéria Marko
Čiřidla ve vinařské technologii.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
35.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Martina Melková
Jakostní parametry čerstvého ovoce a zeleniny
červen 2006Zobrazení závěrečné práce
36.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Gabriela Mužná
Legislativní požadavky na jakost výrobků z ovoce a zeleniny
květen 2004Zobrazení závěrečné práce
37.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Karolína Nováková
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
květen 2018Zobrazení závěrečné práce
38.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jan Pavlica
Moderní technologické trendy ve výrobě bílých vín
červenec 2005Zobrazení závěrečné práce
39.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Jana Pazderková
Hodnocení antioxidační kapacity vybraných potravin rostlinného původu.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
40.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Andrea Petříková
Jakost vín a zdravotní aspekty jejich konzumace.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
41.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Heda Pfeiferová
Výrobky z ovoce a zeleniny pro kojence a malé dětí.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
42.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Mgr. Martin Pitra
Předfermentační postupy ve vinařské technologii.
květen 2019Zobrazení závěrečné práce
43.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Monika Pleskačová
Barevné změny výrobků z ovoce a zeleniny během technologického zpracování.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
44.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Markéta Pokorná
Studium fenolických složek révových vín
listopad 2003Zobrazení závěrečné práce
45.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Simona Pražienková
Význam a činnosti státního dozoru v oblasti kvality potravin.
červenec 2010Zobrazení závěrečné práce
46.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Linda Prokopová
Technologicky významné mikroorganismy v nápojovém průmyslu.
květen 2020Zobrazení závěrečné práce
47.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Radek Pšeja
Základní aspekty řízení jakosti podle ISO 9000
listopad 2003Zobrazení závěrečné práce
48.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Barbora Rechtoriková
Význam čiřidel v nápojovém průmyslu.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
49.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Tomáš Rotter
Požadavky na jakost vybraných druhů kořenové zeleniny a výrobků z nich.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
50.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Daniel Ryšavý
Kvasinky a jejich využití v potravinářství.
květen 2018Zobrazení závěrečné práce
51.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Adéla Samiecová
Nabídka výrobků z třešní a višní v maloobchodní síti.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
52.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Zuzana Seďová
Nabídka výrobků z jahod v maloobchodní síti.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
53.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Andrea Skotáková
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
květen 2017Zobrazení závěrečné práce
54.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lucie Slaninová
Jakostní parametry nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů.
květen 2013Zobrazení závěrečné práce
55.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Robert Slaný
Využití přirozených barviv v potravinářské výrobě
květen 2004Zobrazení závěrečné práce
56.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Steiglová
Historie a současnost péče o jakost.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
57.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Fabián Šimek
Technologie a jakostní parametry destilátů z neovocných surovin.
červenec 2018Zobrazení závěrečné práce
58.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Hana Šimšová
Destiláty z hroznů a vín.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
59.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Marian Štvrtecký
Metodické přístupy v senzorické analýze révových vín
březen 2003Zobrazení závěrečné práce
60.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Marek Šulc
Význam sanitace v potravinářském průmyslu.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
61.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Antonín Švrček
Dřevěné nádoby v technologii bílých a červených vín
květen 2004Zobrazení závěrečné práce
62.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Erika Tománková
Aktuální systém potravinářské legislativy.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
63.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Monika Tůmová
Jakostní požadavky u chlazených a mražených výrobků z ovoce a zeleniny.
květen 2013Zobrazení závěrečné práce
64.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Marek Uhnák
Použití stupnicových a profilových metod v senzorické analýze potravin
listopad 2003Zobrazení závěrečné práce
65.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Petra Vališová
Vína třetích zemí na českém trhu a právní aspekty EU
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
66.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Použití enzymatických preparátů v nápojovém průmyslu
listopad 2003Zobrazení závěrečné práce
67.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Kateřina Videnková
Aditiva modifikující fyzikální vlastnosti potravin
květen 2004Zobrazení závěrečné práce
68.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Edita Vihanová
Čiřící a stabilizační prostředky ve vinařské technologii
květen 2004Zobrazení závěrečné práce
69.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Šárka Zbořilová
Jakost potravin určených pro zvláštní výživu.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
70.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Bc. Jan Zitta
Sortiment a jakostní parametry nealkoholických nápojů.
červenec 2009Zobrazení závěrečné práce
71.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Monika Zlínská
Požadavky na zdravotní nezávadnost čerstvého ovoce a zeleniny.
červenec 2008Zobrazení závěrečné práce
72.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Marek Dandár, Ph.D.
Identifikácia kritických bodov kvality ovocia a zeleniny v čerstvom stave a ich možnosti riadenia
srpen 2009Zobrazení závěrečné práce
73.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Stúdium antioxidačnej kapacity
srpen 2009Zobrazení závěrečné práce
74.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
srpen 2011Zobrazení závěrečné práce
75.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Monika Kisová
Hodnocení podmínek vinifikace hroznů ve výrobě bílých vín
září 2022Zobrazení závěrečné práce
76.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Pavel Křupka
Studium fenolových sloučenin v technologických odpadech révy vinné.
září 2018Zobrazení závěrečné práce
77.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Jana Kulichová
Studium fenolových sloučenin se zdravotním benefitem a jejich technologické využití.
září 2018Zobrazení závěrečné práce
78.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Filip Nagy
Studium technologických variant výroby červených vín v regionu Modré Hory.
září 2020Zobrazení závěrečné práce
79.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Petra Omastová
Studium antioxidační aktivity jádrového ovoce.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
80.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Andrea Petříková
Antioxidační vlastnosti hroznových moštů.
září 2015Zobrazení závěrečné práce
81.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Jan Stávek, Ph.D.
Vliv suroviny a technologie na kvalitativní parametry růžových vín
září 2009Zobrazení závěrečné práce
82.Závěrečná práce je rozpracovánaDisPAutor: Ing. Petra Švestková
Studium antioxidační aktivity a synergických účinků v potravinách
září 2022Zobrazení závěrečné práce
83.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Eva Tománková
Studium anthokyaninů červených vín.
září 2014Zobrazení závěrečné práce
84.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDisPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Studium korelací jakostních parametrů vín a destilátů
srpen 2009Zobrazení závěrečné práce
85.Závěrečná práce je nekompletníDisPAutor: Ing. Marta Vítková
Hodnocení jakosti červených vín ve vztahu k parametrům barevnosti
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
86.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. David Áč
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
87.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dajana Barancová
Hodnocení vlivu vybraných látek na organoleptické parametry vín.
květen 2018Zobrazení závěrečné práce
88.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Michal Barták
Nedostatky a vady ve vzhledu révových vín, jejich prevence a eliminace
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
89.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Bednaříková
Srovnání antioxidační aktivity u nealkoholických nápojů.
květen 2013Zobrazení závěrečné práce
90.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Cagašová
Studie standardů řízení bezpečnosti v potravinovém řetězci.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
91.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dita Čechová
Výroba a hodnocení nealkoholických nápojů na bázi bezinek.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
92.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martin Čermák
Barevné parametry modrých hroznů
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
93.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Vlastimil Černý, DiS.
Srovnání vybraných odrůd modrých hroznů pro produkci růžových vín.
květen 2007Zobrazení závěrečné práce
94.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jitka Deutscharová
Obohacené nápoje na bázi vína.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
95.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petr Dufka
Srovnání jakosti vybraných druhů lihovin.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
96.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Klára Dulovcová
Vliv čiřidel na barevné vlastnosti červených a růžových vín.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
97.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Michaela Ficová
Význam a řízení obsahu asimilovatelného dusíku v hroznových moštech.
květen 2017Zobrazení závěrečné práce
98.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ján Gajda
Srovnání evropských a asijských odrůd hrušek pro produkci destilátů.
květen 2007Zobrazení závěrečné práce
99.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Grůzová
Výroba a srovnání ovocných protlaků.
květen 2017Zobrazení závěrečné práce
100.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petr Hloušek
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
květen 2017Zobrazení závěrečné práce
101.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Bc. Josef Horák
Metodické přístupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
102.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Změny hroznů během jejich dozrávání a posklizňového skladování.
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
103.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Blanka Hradílková
Postupy senzorického hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
104.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Hrubá
Výroba a hodnocení ovocných vín.
květen 2017Zobrazení závěrečné práce
105.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Chalupová
Srovnání dynamiky fermentace ovocných moštů.
květen 2012Zobrazení závěrečné práce
106.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Michaela Chvílová
Metody hodnocení kyselosti a kyselin ve víně.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
107.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Tomáš Javůrek
Vliv čiření moštů na alkoholovou fermentaci a jakost révových vín
květen 2003Zobrazení závěrečné práce
108.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Lukáš Kadlec
Hodnocení bobtnavosti dehydratovaných produktů.
květen 2020Zobrazení závěrečné práce
109.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Rudolf Klempa
Srovnání jakostních parametrů vybraných tržních a krajových odrůd jablek.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
110.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Kulichová
Vliv vybraných kyselin na senzorické vnímání kyselosti.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
111.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Erik Lanžhotský
Vliv technologie lisování na jakost révového vína
listopad 2002Zobrazení závěrečné práce
112.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Iva Machálková
Srovnání metod stanovení veškerých polyfenolů.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
113.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Valéria Marko
Srovnání čiřicí schopnosti vybraných čiřidel.
květen 2016Zobrazení závěrečné práce
114.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martina Melková
Sledování jakostních parametrů rajčat v prodejní síti.
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
115.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Kateřina Paulovicsová
Vliv čiření na vybrané parametry hroznových moštů.
květen 2018Zobrazení závěrečné práce
116.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jan Pavlica
Řízení obsahu polyfenolů v moštech a bílých vínech.
květen 2007Zobrazení závěrečné práce
117.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Andrea Petříková
Hodnocení nealkoholických nápojů z hroznů révy vinné.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
118.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Heda Pfeiferová
Hodnocení jakostních parametrů plodů hrušní.
květen 2014Zobrazení závěrečné práce
119.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Pleskačová
Změny barevných parametrů během zpracování ovocných nápojů.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
120.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Markéta Pokorná
Sledování polyfenolů a anthokyaninů v červených vínech
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
121.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Radek Pšeja
Srovnání čiřících účinků bentonitů na jakost révových vín
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
122.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Tomáš Rotter
Srovnání barevné kapacity červených vín.
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
123.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Daniel Ryšavý
Srovnání pivovarských a vinných kmenů kvasinek v různých fermentačních podmínkách.
květen 2020Zobrazení závěrečné práce
124.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Miroslav Sádlo
Srovnání metod stanovení cukernatosti u révových moštů
listopad 2002Zobrazení závěrečné práce
125.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Seďová
Hodnocení kvality u produktů z jahod.
květen 2013Zobrazení závěrečné práce
126.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Vanesa Sládečková
Hodnocení změn kyselin v hroznech a vínech.
květen 2019Zobrazení závěrečné práce
127.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Slaninová
Inovované nápoje z hroznových moštů.
květen 2015Zobrazení závěrečné práce
128.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Fabián Šimek
Příprava a hodnocení odrůdových destilátů z hroznů.
květen 2020Zobrazení závěrečné práce
129.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marian Štvrtecký
Hodnocení jakostních parametrů révových vín senzorickou analýzou
květen 2005Zobrazení závěrečné práce
130.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Bc. Erika Tománková
Stanovení barevného potenciálu hroznů pro výrobu červených vín.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
131.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Ing. Jan Uhlíř
Hodnocení barevných parametrů v technologickém procesu růžových vín.
květen 2008Zobrazení závěrečné práce
132.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marek Uhnák
Hodnocení jakosti a aromatického profilu révových vín
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
133.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lukáš Veverka, Ph.D.
Srovnání jakosti révových vín a vinných destilátů
květen 2006Zobrazení závěrečné práce
134.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marta Vítková
Sledování výskytu anthokyaninových barviv v modrých odrůdách révy vinné
listopad 2002Zobrazení závěrečné práce
135.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ondrej Voda
Srovnání metod stanovení oxidu siřičitého v révových vínech
květen 2003Zobrazení závěrečné práce
136.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jakub Zatloukal
Stanovení antioxidační aktivity u méně známých ovocných druhů
květen 2011Zobrazení závěrečné práce
137.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Zlínská
Hodnocení výskytu zdravotně rizikových složek v potravinách rostlinného původu.
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
138.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Erik Zubek
Vliv fermentačních podmínek na jakost ovocného distilátu
květen 2003Zobrazení závěrečné práce
139.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jan Ženatík
Studium barevných změn ovocných šťáv v průběhu koncentrace
květen 2003Zobrazení závěrečné práce

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
Závěrečná práce je nekompletníZávěrečná práce je nekompletní
Závěrečná práce nebyla úspěšně obhájenaZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
Závěrečná práce je rozpracovánaZávěrečná práce je rozpracována