1. |  | DT | Written by (author): Ing. Zuzana Oberreiterová Hodnocení kvality bio-potravin | January 2004 |  |
2. |  | BT | Written by (author): Lenka Hanzlíková Hodnocení jakosti ječmene v procesu sladování | April 2005 |  |
3. |  | BT | Written by (author): Bc. Vojtěch Skalka Technologie varného procesu v cukrovaru Němčice nad Hanou | April 2005 |  |
4. |  | BT | Written by (author): Bc. Pavla Stašová Vliv skladování na surovinu a výslednou kvalitu chleba | April 2005 |  |
5. |  | BT | Written by (author): Bc. Petra Vyklická Vliv enzymů na kvalitu vína | April 2005 |  |
6. |  | DT | Written by (author): Ing. Lenka Betášová Vliv extenzografických hodnot na kvalitu pečiva | April 2006 |  |
7. |  | BT | Written by (author): Ing. Monika Bučková Vliv žitné mouky na výslední kvalitu krosantů | April 2006 |  |
8. |  | DT | Written by (author): Ing. Petra Kolouchová Hodnocení suroviny a výsledné jakosti těstovin | April 2006 |  |
9. |  | BT | Written by (author): Ing. Mgr. Lucie Malá Vliv technologie výroby na kvalitu listového těsta | April 2006 |  |
10. |  | BT | Written by (author): Ing. Mgr. Zdeněk Slonek Hladina mykotoxínu v průběhu skladování | April 2006 |  |
11. |  | BT | Written by (author): Bc. Petra Stočesová Senzorické hodnocení chleba | April 2006 |  |
12. |  | DT | Written by (author): Ing. Šárka Hanzelková, Ph.D. Změna kvality běžného pečiva vlivem žitné mouky a kvasu | April 2007 |  |
13. |  | BT | Written by (author): Ing. Martina Dočkalová Vliv tvarohu na kvalitu tlačených koláčů | April 2007 |  |
14. |  | BT | Written by (author): Ing. Jana Kocandová Vliv tvarohu na kvalitu klasických kynutých koláčů | April 2007 |  |
15. |  | BT | Written by (author): Ing. Ondřej Polák, Ph.D. Posklizňové dozrávání sladovnického ječmene | May 2007 |  |
16. |  | DT | Written by (author): Ing. Klára Borutová Vliv fritovacího tuku na kvalitu jemného smaženého pečiva | April 2008 |  |
17. |  | DT | Written by (author): Ing. Monika Bučková Croissant - vliv žitné mouky na výslednou kvalitu | April 2008 |  |
18. |  | DT | Written by (author): Ing. Dana Čočková, DiS. Monitoring jakosti sladovnického ječmene | April 2008 |  |
19. |  | DT | Written by (author): Ing. Lenka Králová Monitoring kvality vín | April 2008 |  |
20. |  | DT | Written by (author): Ing. Mgr. Lucie Malá Kvalita výrobků z listových těst ovlivněná způsoby zpracování | April 2008 |  |
21. |  | BT | Written by (author): Ing. David Müller Sladový květ v běžném pečivu | April 2008 |  |
22. |  | BT | Written by (author): Ing. Petra Müllerová Přídatné suroviny v běžném pečivu | April 2008 |  |
23. |  | DT | Written by (author): Ing. Mgr. Zdeněk Slonek Hladina mykotoxinů v průběhu skladování obilovin | April 2008 |  |
24. |  | DT | Written by (author): Ing. Martina Dočkalová Vliv tvarohu na kvalitu tlačených koláčů | April 2009 |  |
25. |  | DT | Written by (author): Ing. Eva Hrdličková Lupina jako zlepšující surovina pro výrobu těstovin | April 2009 |  |
26. |  | BT | Written by (author): Ing. Marika Jandová Lupina jako surovina pro výrobu dia sušenek | April 2009 |  |
27. |  | DT | Written by (author): Ing. Jana Kocandová Vliv tvarohu na kvalitu klasických kynutých koláčů | April 2009 |  |
28. |  | BT | Written by (author): Bc. Ilona Kollárová Mražené pekárenské polotovary | April 2009 |  |
29. |  | BT | Written by (author): Ing. Hana Lexmaulová Speciální výživa pro bezlepkovou dietu | April 2009 |  |
30. |  | BT | Written by (author): Ing. Pavlína Matějková Tritikale jako surovina zlepšujíci dietetickou hodnotu pekárenských výrobků | April 2009 |  |
31. |  | BT | Written by (author): Ing. Pavla Mertová Řízené kvašení vína a vliv na kvalitu | April 2009 |  |
32. |  | DT | Written by (author): Ing. Ondřej Polák, Ph.D. Posklizňové dozrávání sladovnického ječmene | April 2009 |  |
33. |  | BT | Written by (author): Ing. Šárka Tomková Vliv pěstování na kvalitu bio vína | April 2009 |  |
34. |  | BT | Written by (author): Ing. Jana Tušková Speciální výživa pro diabetes mellitus | April 2009 |  |
35. |  | DT | Written by (author): Ing. Barbora Valášková Vliv enzymů na kvalitu vína | April 2009 |  |
36. |  | BT | Written by (author): Bc. Jitka Vrbasová Kalibrace NIR spektrometru pro aplikaci kvality obilovin | April 2009 |  |
37. |  | BT | Written by (author): Ing. Aleš Hlava Vliv odrůdy, ročníku a lokality na jakost sladovnického ječmene | April 2010 |  |
38. |  | DT | Written by (author): Ing. Lenka Brdečková Navržení směsi koření pro ochucení pizza výrobků | May 2010 |  |
39. |  | BT | Written by (author): Ing. Agáta Křížová Vliv skladování na kvalitu brambor | May 2010 |  |
40. |  | BT | Written by (author): Bc. Soňa Lechnerová Kvalita pekařských a cukrářských výrobků v Olomoucmém kraji | May 2010 |  |
41. |  | DT | Written by (author): Ing. Barbora Maksantová Navržení receptur pro bezlepkové těstoviny | May 2010 |  |
42. |  | DT | Written by (author): Ing. Hana Moláková Barevné rozdíly ve víně | May 2010 |  |
43. |  | DT | Written by (author): Ing. David Müller Vliv obsahu škrobu v ječmeni na množství extraktu ve sladu | May 2010 |  |
44. |  | DT | Written by (author): Ing. Petra Müllerová Vliv různých druhů vlákniny na kvalitu pekařských výrobků | May 2010 |  |
45. |  | BT | Written by (author): Ing. Lucie Vávrová Vstupní suroviny a kvalita extrudovaných výrobků | May 2010 |  |
46. |  | BT | Written by (author): Ing. Veronika Ženožičková Navržení receptur pro snacky z běžného pečiva s masnými výrobky, sýrem a kořením | May 2010 |  |
47. |  | DT | Written by (author): Ing. Mgr. Michaela Osičková Chemická analýza vína v průběhu školení a zrání | April 2011 |  |
48. |  | BT | Written by (author): Bc. Lenka Barešová Využití pseudocereálií v pečivárenství | April 2011 |  |
49. |  | BT | Written by (author): Bc. Vanda Bocánová Moučné speciály v pekárenských technologiích | April 2011 |  |
50. |  | BT | Written by (author): Ing. Miroslav Boucník Lupina - zlepšující surovina při výrobě potravinářských výrobků | April 2011 |  |
51. |  | BT | Written by (author): Bc. Roman Domes Moučné speciály pro domácí pekárny | April 2011 |  |
52. |  | DT | Written by (author): Ing. Marika Jandová Využití pohanky, lupiny a amarantu k vylepšení dietetických vlastnosti pekařských výrobků pro diabetiky | April 2011 |  |
53. |  | BT | Written by (author): Ing. Romana Krejčová Využití celých zrn z cereálií v pekárenství | April 2011 |  |
54. |  | BT | Written by (author): Ing. Hana Kubečková Využití špaldy v pekárenství | April 2011 |  |
55. |  | DT | Written by (author): Ing. Pavlína Matějková Využití mixografu pro šlechtitelský screening tritikale k pekařským účelům. | April 2011 |  |
56. |  | DT | Written by (author): Ing. Pavla Mertová Jakost vína ovlivněná řízeným kvašením | April 2011 |  |
57. |  | DT | Written by (author): Ing. Edita Stehlíková Rozdíl pekařských vlastností špaldové mouky konvenční a v bio kvalitě | April 2011 |  |
58. |  | DT | Written by (author): Ing. Šárka Tomková Porovnání jakostních rozdílů bio vína a vína z konvenčního pěstování | April 2011 |  |
59. |  | BT | Written by (author): Ing. Naděžda Vrchotová Barva u červených vín | April 2011 |  |
60. |  | BT | Written by (author): Bc. Michaela Dížková Mykotoxiny v obilovinách pro lidskou výživu | April 2012 |  |
61. |  | DT | Written by (author): Ing. Aleš Hlava Vztah obsahu škrobu a dusíkatých látek v ječmeni k extraktu sladu | April 2012 |  |
62. |  | DT | Written by (author): Ing. Josef Chytrý Srovnání kvality mlýnských biosurovin a biovýrobků s konvenčními mlýnskými surovinami a výrobky | April 2012 |  |
63. |  | DT | Written by (author): Ing. Agáta Křížová Hodnocení vlivu skladování brambor na jejich kvalitu | April 2012 |  |
64. |  | BT | Written by (author): Ing. Anežka Kučerová Návrh směsí koření pro výrobu perníků | April 2012 |  |
65. |  | DT | Written by (author): Ing. Simona Pražienková Kvalita ovoce a zeleniny v České a Slovenské republice | April 2012 |  |
66. |  | BT | Written by (author): Bc. Monika Strmisková Bezlepkové směsi pro výrobu chleba | April 2012 |  |
67. |  | DT | Written by (author): Ing. Jana Tušková Posouzení kvality pekařských výrobků pro diabetiky s přídavkem mouky amarantu a pohanky | April 2012 |  |
68. |  | DT | Written by (author): Ing. Lucie Vávrová Fyzikální a senzorické hodnocení extrudovaných výrobků a jejich praktické využití ve výživě | April 2012 |  |
69. |  | BT | Written by (author): Kateřina Velclová Reologické vlastnosti těsta | April 2012 |  |
70. |  | DT | Written by (author): Ing. Veronika Ženožičková Hodnocení snacků z běžného pečiva s masnými výrobky, sýrem a kořením | April 2012 |  |
71. |  | BT | Written by (author): Kateřina Velclová Reologické vlastnosti těsta | April 2013 |  |
72. |  | BT | Written by (author): Ing. Klára Bouzková Müslli - složení a způsoby zpracování | April 2013 |  |
73. |  | BT | Written by (author): Ing. Markéta Buriánková Čaj - vliv na zdraví člověka | April 2013 |  |
74. |  | BT | Written by (author): Hana Damborská Chemické změny v průběhu zrání vín | April 2013 |  |
75. |  | BT | Written by (author): Bc. Michaela Dížková Mykotoxiny v obilovinách pro lidskou výživu | April 2013 |  |
76. |  | DT | Written by (author): Ing. Romana Krejčová Obsah mykotoxinů ve vybraných druzích obilovin | April 2013 |  |
77. |  | DT | Written by (author): Ing. Naděžda Vrchotová Změna barvy v procesu výroby červených vín | April 2013 |  |
78. |  | BT | Written by (author): Ing. Adam Záhora Hodnocení kvality chlebových obilovin | April 2013 |  |
79. |  | BT | Written by (author): Bc. Kateřina Blažková Vliv požívání vína na lidský organismus | April 2014 |  |
80. |  | BT | Written by (author): Bc. Roman Domes Moučné speciály pro domácí pekárny | April 2014 |  |
81. |  | BT | Written by (author): Ing. Šárka Dvořáková Kvalita bezlepkových surovin | April 2014 |  |
82. |  | BT | Written by (author): Bc. Kateřina Honzírková Porovnání kvality produktů z konvenční a bio produkce | April 2014 |  |
83. |  | DT | Written by (author): Ing. Mgr. Simona Křepelová Vývoj rychlé metody pro stanovení barvy speciálních sladů | April 2014 |  |
84. |  | DT | Written by (author): Ing. Hana Kubečková Vplyv receptúry na farebnosť a kvalitu cestovín | April 2014 |  |
85. |  | BT | Written by (author): Bc. Kamila Mašová Využití netradičních surovin při výrobě těstovin | April 2014 |  |
86. |  | BT | Written by (author): Bc. Iva Suchánková Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva | April 2014 |  |
87. |  | BT | Written by (author): Ing. Monika Šindelářová Suroviny pro výrobu jemného pečiva a výrobní sortiment | April 2014 |  |
88. |  | DT | Written by (author): Ing. et Ing. Renata Olšová Vliv aktivity α-amylásy na kvalitu běžného pečiva | April 2015 |  |
89. |  | BT | Written by (author): Ing. Kristýna Bazalová Směsí pro bezlepkové výrobky | April 2015 |  |
90. |  | BT | Written by (author): Ing. Lenka Floriánová Nové trendy v cukrářství | April 2015 |  |
91. |  | DT | Written by (author): Mgr. Eva Kavanová Těstoviny z nechlebových, bezlepkových surovin | April 2015 |  |
92. |  | DT | Written by (author): Ing. Petra Lupínková Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka | April 2015 |  |
93. |  | DT | Written by (author): Ing. Monika Machálková Průnik obsahu mykotoxinů ze zrna obilovin do hotového výrobku a dopad na zdraví člověka | April 2015 |  |
94. |  | BT | Written by (author): Bc. Romana Popková Směsí pro výrobu bezlepkových moučníků | April 2015 |  |
95. |  | BT | Written by (author): Ing. Klára Premusová Druhy vláknin a jejich využití v pekárenském a pečivárenském průmyslu | April 2015 |  |
96. |  | DT | Written by (author): Ing. Lenka Suráková Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny | April 2015 |  |
97. |  | BT | Written by (author): Milan Svoboda Suroviny a technologie výroby domácích knedlíků | April 2015 |  |
98. |  | BT | Written by (author): Ing. Radka Svobodová Chleby z netradičních surovin s využitím koření | April 2015 |  |
99. |  | DT | Written by (author): Ing. Klára Bouzková Vláknina v müslli produktech | April 2016 |  |
100. |  | BT | Written by (author): Ing. Kateřina Nedomová Využití teffu a výrobků z něj | April 2016 |  |
101. |  | DT | Written by (author): Ing. Veronika Neřádová Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců | April 2016 |  |
102. |  | BT | Written by (author): Bc. Erika Pavelková Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích | April 2016 |  |
103. |  | BT | Written by (author): Ing. Helena Pernicová Smyslové vnímání u lidí trpících celiakii | April 2016 |  |
104. |  | BT | Written by (author): Bc. Iva Suchánková Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva | April 2016 |  |
105. |  | DT | Written by (author): Ing. Monika Šindelářová Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny | April 2016 |  |
106. |  | DT | Written by (author): Ing. Veronika Vlková Kvalita oleje z hroznových zrníček | April 2016 |  |
107. |  | DT | Written by (author): Ing. Kristýna Bazalová Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny | April 2017 |  |
108. |  | BT | Written by (author): Bc. Marie Bazalová Pohanka v potravinářských technologiích | April 2017 |  |
109. |  | BT | Written by (author): Ing. Jana Floriánová Vliv použití enzymů na kvalitu vín | April 2017 |  |
110. |  | DT | Written by (author): Ing. Lenka Floriánová Jakost a využití listových těst | April 2017 |  |
111. |  | DT | Written by (author): Ing. Klára Premusová Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou | April 2017 |  |
112. |  | BT | Written by (author): Bc. Adéla Sedláčková Choroby a vady vína | April 2017 |  |
113. |  | DT | Written by (author): Ing. Dominika Siudová Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva | April 2017 |  |
114. |  | BT | Written by (author): Bc. Michal Švestka Kvalita ovocných moštů a burčáku | April 2017 |  |
115. |  | BT | Written by (author): Gabriela Tomanová Výroba ovocných destilátů a jejich ekonomické zhodnocení | April 2017 |  |
116. |  | DT | Written by (author): Ing. Václav Durďák Kvalita těstovin ovlivněná přídavkem vlákniny | April 2018 |  |
117. |  | BT | Written by (author): Bc. Veronika Havránková Hodnocení a výroba různých druhů vloček | April 2018 |  |
118. |  | BT | Written by (author): Bc. Petra Hegerová Kypřidla a protein v pekařských technologiích | April 2018 |  |
119. |  | DT | Written by (author): Ing. Veronika Kouřilová Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky | April 2018 |  |
120. |  | BT | Written by (author): Bc. Zuzana Lustigová Využití rýže v potravinářství | April 2018 |  |
121. |  | DT | Written by (author): Bc. Barbora Němcová Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva | April 2018 |  |
122. |  | DT | Written by (author): Ing. Kristýna Stávková Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou | April 2018 |  |
123. |  | DT | Written by (author): Ing. Radka Svobodová Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou | April 2018 |  |
124. |  | BT | Written by (author): Bc. Petra Šafářová Muffiny-moderní pekařský výrobek | April 2018 |  |
125. |  | DT | Written by (author): Ing. Jana Benešová Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva | April 2019 |  |
126. |  | DT | Written by (author): Ing. Lucie Dvořáčková Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny | April 2019 |  |
127. |  | BT | Written by (author): Bc. Zuzana Fenclová Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky | April 2019 |  |
128. |  | BT | Written by (author): Bc. Iuliia Gladkaia Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska | April 2019 |  |
129. |  | DT | Written by (author): Ing. Michaela Kikalová RAW food - živá strava | April 2019 |  |
130. |  | DT | Written by (author): Ing. Lucie Kostihová Jakost vína ovlivněná sířením | April 2019 |  |
131. |  | BT | Written by (author): Bc. Klára Kožušníková Barva u vína | April 2019 |  |
132. |  | DT | Written by (author): Ing. Kateřina Nedomová Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj | April 2019 |  |
133. |  | DT | Written by (author): Ing. Helena Pernicová Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny | April 2019 |  |
134. |  | BT | Written by (author): Bc. Iveta Procházková Rozdíl ve zpracování pšenice a žita na mouku | April 2019 |  |
135. |  | DT | Written by (author): Ing. Zdeňka Prucková Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny | April 2019 |  |
136. |  | BT | Written by (author): Bc. Marika Tesařová Vůně a chuť vína | April 2019 |  |
137. |  | BT | Written by (author): Jiří Filip Senzorické vlastnosti kávy | April 2020 |  |
138. |  | DT | Written by (author): Bc. Kateřina Francová Směsi pro domácí pekárny | April 2020 |  |
139. |  | DT | Written by (author): Bc. Veronika Havránková Vylepšení dietetických vlastností pečiva přídavkem vloček | April 2020 |  |
140. |  | DT | Written by (author): Bc. Petra Hegerová Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků | April 2020 |  |
141. |  | BT | Written by (author): Markéta Hořavová Technologie výroby speciálních vín | April 2020 |  |
142. |  | BT | Written by (author): Radek Koudelka Bezlepkové těstoviny | April 2020 |  |
143. |  | DT | Written by (author): Bc. Zuzana Lustigová Jakost těstovin z rýžové mouky | April 2020 |  |
144. |  | DT | Written by (author): Bc. Klára Pálová Kvalita a variabilita kávy | April 2020 |  |
145. |  | BT | Written by (author): Aneta Straková Kvalita čaje | April 2020 |  |
146. |  | DT | Written by (author): Bc. Klára Kožušníková Barevné rozdíly vína moravských podoblastí | April 2021 |  |
147. |  | DT | Written by (author): Bc. Justýna Kučerová Hodnocení stability potravinářských barviv v cukrářských výrobcích | April 2021 |  |
148. |  | DT | Written by (author): Bc. Jana Peňáková Obsah mykotoxinů v obilovinách | April 2021 |  |
149. |  | DT | Written by (author): Bc. Iveta Procházková Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky | April 2021 |  |
150. |  | DisT | Written by (author): Ing. Lucie Kostihová Mykotoxiny a jejich migrace zrno, otruby, mouka, hotový výrobek | September 2023 |  |