Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Identifikační číslo: 12122
Univerzitní e-mail: miroslav.horak [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu II - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Proděkan - Zahradnická fakulta

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Publikace     
Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.NBPAutor: Kristýna Markovičová
Zdraví prospěšné látky v drobném ovoci
květen 2011prohlížet
2.NBPAutor: Lucie Konečná
Kyseliny v hroznech a vínech a jejich vliv na kvalitu vín
květen 2012prohlížet
3.ABPAutor: Ing. Denisa Polesová
Zdraví prospěšné látky v drobném ovoci
květen 2012prohlížet
4.ABPAutor: Ing. Jaromír Čuta
Aditiva ve víně a možnosti jejich detekce
květen 2014prohlížet
5.ADPAutor: Ing. Denisa Polesová
Sledování změn sacharózy v nápojích
květen 2014prohlížet
6.ABPAutor: Ing. Simona Šulganová
Srovnání právních požadavků na výrobu ovocných destilátů ve vybraných státech EU
květen 2014prohlížet
7.ABPAutor: Bc. Gabriela Šuráňová
Zahraniční vína a jejich uplatnění na českém trhu
květen 2014prohlížet
8.ABPAutor: Ing. Lenka Turečková
Možnosti regulace kyselin v hroznových moštech a vínech
květen 2014prohlížet
9.ABPAutor: Bc. Magdaléna Zatloukalová
Kyseliny v hroznech a vínech a jejich vliv na kvalitu vín
květen 2014prohlížet
10.ABPAutor: Ing. Šárka Hrabaňová
Nové trendy v konzervaci potravin
květen 2016prohlížet
11.ABPAutor: Bc. Hana Hromadová
Studium antioxidační kapacity vybraných druhů drobného ovoce
květen 2016prohlížet
12.ABPAutor: Bc. Anna Kopřivová
Jakostní parametry vybraných výrobků z jahod v maloobchodní síti
květen 2016prohlížet
13.NBPAutor: Matěj Řiháček
Ozon a jeho využití v posklizňových operacích
květen 2016prohlížet
14.ADPAutor: Ing. Lenka Turečková
Možnosti regulace kyselin při výrobě vína
květen 2016prohlížet
15.ABPAutor: Bc. Michaela Hrabovská
Možnosti zpracování plodů vybraných druhů z čeledi Cucurbitaceae
květen 2017prohlížet
16.ABPAutor: Ing. Bára Richterová
Hodnocení antioxidační kapacity u vybraných ovocných nápojů
květen 2017prohlížet
17.ADPAutor: Ing. Šárka Hrabaňová
Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce
květen 2018prohlížet
18.ABPAutor: Bc. Barbora Jarmarová
Vláknina v potravinách rostlinného původu
květen 2018prohlížet
19.ADPAutor: Ing. Monika Mertová
Výroba domácích vín z netradičních surovin
květen 2018prohlížet
20.ADPAutor: Ing. Martina Sedláčková
Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin
květen 2018prohlížet
21.ABPAutor: Bc. Daniel Seriš
Technologie výroby ovocných piv
květen 2018prohlížet
22.ABPAutor: Bc. Roman Havlík
Srovnání kvalitativních parametrů výrobků z meruněk v obchodní síti
květen 2018prohlížet
23.ADPAutor: Ing. Mikuláš Džuppa
Studium antioxidačních vlastností čajů
květen 2019prohlížet
24.ADPAutor: Ing. Robin Fojt
Výroba ovocných vín z méně známých druhů
květen 2019prohlížet
25.ABPAutor: Bc. Jana Kopečková
Rostlinné oleje, jejich výroba, využití a zdravotní přínosy
květen 2019prohlížet
26.ADPAutor: Ing. Matej Mešťánek
Technologie výroby ochucených piv
květen 2019prohlížet
27.ABPAutor: Bc. Jan Mikuš
Aditiva ve víně a možnosti jejich detekce
květen 2019prohlížet
28.RDPAutor: Bc. Andrea Skotáková
Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem
květen 2019prohlížet
29.RBPAutor: Ing. Michal Štancl
Biovína v České republice a ve světě
duben 2020prohlížet
30.RDPAutor: Bc. Roman Havlík
Hodnocení jakostních parametrů meruněk s ohledem na geografický původ
květen 2020prohlížet
31.RBPAutor: Ondřej Silly
Vliv použitého sladu na antioxidační aktivitu piva
květen 2020prohlížet
32.RBPAutor: Jana Vaňharová
Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů
květen 2020prohlížet
33.RBPAutor: Radka Znebejánková
Bílkoviny v rostlinných zdrojích a možnosti jejich stanovení
květen 2020prohlížet
34.RDPAutor: Bc. Dominik Klusák
Vliv vnějších faktorů na senzorické vlastnosti lahvových vín
duben 2021prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
PZávěrečná práce je odevzdána
RZávěrečná práce je rozpracována