Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Identifikačné číslo: 6792
Univerzitný e-mail: pavel.hic [at] mendelu.cz
 
Výzkumník projektu II - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty
     
Výučba          
     
Publikácie
     
Orgány
     
Konferencie
     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů a způsob jejich výroby. HÍC, P. -- BALÍK, J. -- KULICHOVÁ, J. -- ŠNURKOVIČ, P. -- HOUŠKA, M. -- STROHALM, J. -- LANDFELD, A. -- TŘÍSKA, J. -- VRCHOTOVÁ, N. 308418, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308418.pdf

Originálny názov:
Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů a způsob jejich výroby
Anglický názov:
Autor:
Ing. Pavel Híc, Ph.D.
prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Ing. Jana Kulichová
Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D., DiS.
Milan Houška
Jan Strohalm
Aleš Landfeld
Jan Tříska
Naděžda Vrchotová
Pracovisko:
Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů
Druh publikácie:
patent alebo iný výsledok chránený podľa zvláštnych právnych predpisov
Číslo patentu:
308418
Názov vydavateľa: Úřad průmyslového vlastnictví
Miesto vydania:
Praha
Názov vlastníka:
Mendelova univerzita v Brně
Dátum registrácie:
23. 6. 2015
Dátum prijatia:
1. 7. 2020
Spôsob využitia:
udelený, zapísaný alebo používaný vlastníkom
Povinnosť licencie:
k využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licenčný poplatok:
vždy
Pôvodný jazyk:
čeština
Popis v originálnom jazyku: Pivo nebo nápoj na bázi piva obsahuje 1 až 200 mg lignanů na litr nápoje a dále obsahuje 0,01 až 1,0 g granulovaného chmele na litr nápoje. Způsob výroby piva nebo nápoje na bázi piva spočívá v tom, že k základním složkám piva nebo nápoje na bázi piva se přidá, jako zdroj lignanů, přečištěný lihový extrakt ze suků smrku ztepilého nebo přečištěný vodný extrakt ze suků smrku ztepilého nebo štěpka ze suků smrku ztepilého. Způsob výroby spočívá v tom, že se vodný nebo lihový extrakt ze smrku ztepilého přidá v libovolné fázi výroby, nejlépe však v prvních fázích chmelovaru, pro zaručení minimálního vlivu na aroma a vůni nápoje, a že se štěpka suků ze smrku ztepilého přidá v libovolné fázi výroby, nejlépe však v posledních fázích chmelovaru, pro zajištění vysokého vlivu na aroma a vůni nápoje.
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia: 2020
Rok odoslania:
Identifikačné číslo RIV:
URL:
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/308/308418.pdf
 
Záznam vložil:
Posledná zmena: 18.08.2020 07:41 (Markéta Hejčová, DiS.)

Hodnotenie publikácie:

1
2
3
4
5
        
1
2
34
5
zlé
 
dobré
        
nezaujímavé
 
zaujímavé
Hodnotilo: 0
Priemer: -
        
Hodnotilo: 0
Priemer: -
1
2
3
4
5
        
12
3
4
5
laické
 
odborné
        
teoretické
 
praktické
Hodnotilo: 0
Priemer: -
        
Hodnotilo: 0Priemer: -