Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Identifikační číslo: 6792
Univerzitní e-mail: pavel.hic [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty
     
Výuka
     
     Projekty     
Publikace     
     
Konference     

V následujícím souhrnu jsou uvedeny veškeré informace evidované k publikaci.

MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů. MAŠÁN, V. -- HÍC, P. -- BALÍK, J. -- HORÁK, M. -- BURG, P. 32958, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika.

Originální název:
Potravinářský výrobek z výlisků ovoce a pokrutin ořechů
Anglický název:
Autor:
Pracoviště: Ústav zahradnické techniky
Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů
Druh publikace:
výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor)
Druh vzoru: užitný vzor
Číslo vzoru:
32958
Název vydavatele: Úřad průmyslového vlastnictví
Místo vydání:
Praha
Název vlastníka:
Mendelova univerzita v Brně
Datum registrace:
25. 2. 2019
Datum přijetí:
25. 6. 2019
Způsob využití:
využíván na základě licenční smlouvy
Povinnost licence:
k využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licenční poplatek:
někdy
Původní jazyk: čeština
Popis v originálním jazyce:
Technické řešení se týká využití výlisků plodů ovocných druhů vzniklých po lisování šťávy a dále upravených pokrutinami po lisování vlašských ořechů. Takový potravinářský výrobek využívá upravených zbytkových surovin po lisování plodů ovocných druhů. V kombinaci s pokrutinami po lisování vlašských ořechů má pozitivní dietetické a obsahové vlastnosti. Výrobek se vyznačuje vyšším podíl vlákniny a obsahem antioxidantů než původní surovina a je určen k přímému konzumu.
Popis v anglickém jazyce:
Popis v českém jazyce:
Rok uplatnění:
2019
Rok odeslání:
Identifikační číslo RIV:
 
Záznam vložil: Mgr. Kamila Zoufalá
Poslední změna:
02.01.2020 06:59 (Mgr. Kamila Zoufalá)

Hodnocení publikace:

1
2345
        
1
2
3
4
5
špatné
 
dobré
        
nezajímavé
 
zajímavé
Hodnotilo: 0
Průměr: -
        Hodnotilo: 0
Průměr: -
1
2
3
4
5
        
1
2
3
4
5
laické
 
odborné
        
teoretické
 
praktické
Hodnotilo: 0
Průměr: -        
Hodnotilo: 0
Průměr: -