Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Identifikační číslo: 6792
Univerzitní e-mail: pavel.hic [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     Konference     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.ASIJSKÉ HRUŠNĚ V PODMÍNKÁCH ČESKÉ REPUBLIKY pěstování, pomologie, skladování a choroby
Nečas, Tomáš -- Balík, Josef -- Wolf, Jan -- Goliáš, Jan -- Láčík, Jakub -- Šillerová, Jana -- Kiss, Tomáš -- Ondrášek, Ivo -- Horák, Miroslav -- Kožíšková, Jarmila -- Němcová, Anna -- Šnurkovič, Petr -- Híc, Pavel -- Pavelková, Petra -- Nečasová, Jana -- Cao, Yufen
ASIJSKÉ HRUŠNĚ V PODMÍNKÁCH ČESKÉ REPUBLIKY pěstování, pomologie, skladování a choroby. 1. vyd. Brno: Ediční středisko Mendelovy univerzity, 2018. 184 s. ISBN 978-80-7509-557-2.
odborná kniha2018prohlížet
2.Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů
Kulichová, Jana -- Balík, Josef -- Híc, Pavel -- Horák, Miroslav -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Houška, Milan -- Strohalm, Jan -- Novotná, Pavla
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů. KULICHOVÁ, J. -- BALÍK, J. -- HÍC, P. -- HORÁK, M. -- TŘÍSKA, J. -- VRCHOTOVÁ, N. -- HOUŠKA, M. -- STROHALM, J. -- NOVOTNÁ, P. 307453, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307453.pdf
patent2018prohlížet
3.Juices Enriched with Phenolic Extracts from Grapes
Kulichová, Jana -- Buaong, Mantana -- Balík, Josef -- Híc, Pavel -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda
Juices Enriched with Phenolic Extracts from Grapes. Czech journal of food sciences. 2018. sv. 36, č. 3, s. 261--267. ISSN 1212-1800. URL: https://doi.org/10.17221/383/2017-CJFS
článek v odborném periodiku2018prohlížet
4.Lignans in foods and food fortification using 7-HMR
Balík, Josef -- Híc, Pavel -- Kulichová, Jana -- Tříska, Jan -- Vrchotová, Naděžda -- Houška, Milan
Lignans in foods and food fortification using 7-HMR. In 7th Meeting on Chemistry and Life: Book of Abstracts. Brno: Vysoké učení technické v Brně, 2018, s. 57. ISBN 978-80-214-5488-0.
abstrakt článku ve sborníku2018prohlížet
5.Quality changes in organic and conventional Hokkaido pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) during storage
Kopta, Tomáš -- Híc, Pavel -- Šlosár, Miroslav -- Pokluda, Robert
Quality changes in organic and conventional Hokkaido pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) during storage. Biological Agriculture & Horticulture. 2018. sv. 34, č. 1, s. 1--9. ISSN 0144-8765. URL: http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/01448765.2017.1343683
článek v odborném periodiku2018prohlížet

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.