Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Identifikační číslo: 6792
Univerzitní e-mail: pavel.hic [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     Konference     

Omezit na:rok zahájení: rok ukončení:

Zvolená osoba je oficiálním řešitelem následujících projektů.

StavPoř.Název projektuGarantDruhOficiální roleOdkdyDokdy
zamítnutý1 Biologicky aktivní látky v čerstvých plodech a výrobcích z integrované produkce jablekA. NěmcováNAZVdalší pracovník01.01.200931.12.2011
řešený2 Extrakce lignanů z dřevní hmoty a jejich využití v doplňcích stravy s významnými biologickými účinkyJ. BalíkNAZVřešitel01.04.201231.12.2016
obhájený3 Integrovaná produkce třešní a višníJ. GoliášNAZVřešitel01.12.200531.12.2009
řešený4 Látkové složení náhražek sudů barrique.P. HícIGAgarant02.03.201531.12.2015
obhájený5 Návrh potravinářského využití plodů bezu černého a příprava podkladů pro podávání užitného vzoru (JIC-Innovation Voucheres)J. Balíkřešitel14.09.201030.04.2011
zamítnutý6 Odrůdy jablek se zvýšeným obsahem biologicky aktivních látek a jejich využití při výrobě funkčních potravin.A. NěmcováNAZVdalší pracovník01.06.200931.12.2013
zamítnutý7 Odrůdy jablek se zvýšeným obsahem biologicky aktivních látek a jejich využití při výrobě funkčních potravin.A. NěmcováNAZVdalší pracovník01.01.201031.12.2014
ukončený8 Olima Olomouc - prezentace ZFP. KaššákJinýpomocník12.10.200812.10.2008
ukončený9 Optimalizace texturních vlastností džemůA. NěmcováSmluvní výzkumřešitel16.06.201431.12.2014
obhájený10 Rozvoj laboratoří studijních disciplin zaměřených na posklizňové technologie a kontrolu jakosti zahradnických produktůJ. BalíkFRVŠřešitel01.01.201031.12.2010
řešený11 Řešení aktuálních problémů pěstování třešní a višní s tržní kvalitou plodů se zaměřením na ekologicky šetrné postupyA. NěmcováNAZVtechnik01.04.201231.12.2016
obhájený12 Skladování zeleninových druhů v plynných směsíchJ. Goliášřešitel10.02.201115.06.2011
zamítnutý13 Studium experimentálních podmínek analýzy antioxidační kapacity v rostlinném materiáluJ. BalíkIGAřešitel01.01.200631.01.2006
připravovaný14 Technologie utěsnění plovoucího víka u nádob s vínemP. HícTAČRgarant01.09.201831.08.2019
obhájený15 Testování vybraných analytických parametrů dodaných odrůd jablekJ. Balíkřešitel24.10.201130.11.2011
obhájený16 Vplyv základných číriacích prostriedkov na zmeny antioxidačnej kapacity vínJ. BalíkIGAřešitel01.05.200931.12.2009
zamítnutý17 Výběr vhodných odrůd pro ekologické systémy pěstování jabloníJ. GoliášNAZVčlen řešitelského týmu01.01.201231.12.2012
obhájený18 Vybrané problémy pěstitelských systémů slivoní, rozšířené o skladování plodůJ. GoliášNAZVřešitel01.01.200831.12.2012
řešený19 Zhodnocení odpadů z vinohradnictví a vinařství na biologicky aktivní látkyJ. BalíkJinýřešitel01.04.201430.11.2016

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam projektů exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.

Legenda:
Aktivní stavy:podanýpodanýpřijatýpřijatýpřipravovanýpřipravovanýřešenýřešenýukončenýukončený
Neaktivní stavy:neobhájenýneobhájenýobhájenýobhájenývyřazenývyřazenýzamítnutýzamítnutýzrušenýzrušený