Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Pavel Híc, Ph.D.
Identifikační číslo: 6792
Univerzitní e-mail: pavel.hic [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.ABPAutor: Bc. Ing. Zuzana Barnáková
Využití plodů růže šípkové při výrobě ovocných vín
květen 2017prohlížet
2.ADPAutor: Ing. Jozef Borko
Vliv přídavku sacharózy do kvasu na senzorickou kvalitu destilátů
květen 2018prohlížet
3.ADPAutor: Ing. Vanda Doležalová
Bylinné nápoje na bázi piva
květen 2019prohlížet
4.ABPAutor: Ing. Gabriel Fodor
Možnosti získávání biopaliv
květen 2015prohlížet
5.ABPAutor: Bc. Adam Gabryš
Využití pulzního elektrického pole na konzervaci potravin.
květen 2014prohlížet
6.RDPAutor: Bc. Martina Heldiová
Použití bentonitu na čiření alkoholických nápojů.
květen 2020prohlížet
7.NBPAutor: Bc. Ludmila Hroudná
Hygiena ovocnářských skladů, posklizňové choroby a vady.
červenec 2011prohlížet
8.ABPAutor: Bc. Ludmila Hroudná
Hygiena ovocnářských skladů, posklizňové choroby a vady.
květen 2014prohlížet
9.ADPAutor: Ing. Jan Chrastil
Studium hnědnutí dužniny a moštů z jablek.
květen 2015prohlížet
10.ABPAutor: Bc. Viktor Janík
Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení
květen 2018prohlížet
11.ABPAutor: Ing. Jana Jarešová
Technologie výroby ciderů
květen 2016prohlížet
12.ADPAutor: Ing. Jana Jarešová
Technologie výroby ochucených ciderů
květen 2018prohlížet
13.NBPAutor: Barbora Kniezková
Možnosti získávání biopaliv
červenec 2011prohlížet
14.ABPAutor: Ing. Pavel Křupka
Aditiva modifikující fyzikální vlastnosti nealkoholických nápojů
květen 2012prohlížet
15.ADPAutor: Ing. Pavel Křupka
Studium hydrokoloidů v potravinách.
květen 2014prohlížet
16.NBPAutor: Marie Kučerová
Použití enzymových přípravků při výrobě nápojů
květen 2013prohlížet
17.ADPAutor: Ing. Klára Lachmanová
Antioxidační vlastnosti kávy
květen 2017prohlížet
18.RBPAutor: Sára Malečková
Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
květen 2020prohlížet
19.ADPAutor: Ing. Krištof Martinák
Vliv macerace netradičních druhů dřeva na kvalitu destilátů
květen 2019prohlížet
20.ADPAutor: Ing. Aneta Matyášová
Stanovení celkové antioxidační aktivity v jednotlivých částech plodů jablek
květen 2011prohlížet
21.ABPAutor: Ing. Aneta Matyášová
Vliv konzervačních metod na jakost zahradnických výrobků z ovoce
červenec 2009prohlížet
22.RBPAutor: Ing. Katarína Moťovská
Identifikace zákalů ve víně a jejich příčiny
květen 2018prohlížet
23.ABPAutor: Ing. Michal Němec
Metanol v lihovinách a možnosti jeho detekce.
květen 2014prohlížet
24.RDPAutor: Bc. Karolína Nováková
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
květen 2020prohlížet
25.RDPAutor: Bc. Ondřej Novotný
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
květen 2020prohlížet
26.ABPAutor: Ing. Kateřina Paulovicsová
Obalové materiály prodlužující skladovatelnost ovoce
květen 2016prohlížet
27.ADPAutor: Ing. Eva Pavloušková
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
květen 2016prohlížet
28.ABPAutor: Ing. Lenka Pechová
Medovina a možnosti její výroby.
květen 2013prohlížet
29.ADPAutor: Ing. Rudolf Poništiak
Porovnání přípravků z vybraných druhů dřeva nahrazujících sudy typu barrique
květen 2019prohlížet
30.ADPAutor: Ing. Marie Procházková
Metody hodnocení kvality medu
květen 2015prohlížet
31.ABPAutor: Ing. Petr Rada
Možnosti výroby přípravků nahrazujících sudy typu barique.
květen 2015prohlížet
32.RDPAutor: Bc. Daniel Seriš
Výroba a hodnocení alkoholických nápojů typu cider.
květen 2020prohlížet
33.ABPAutor: Ing. Vanesa Sládečková
Technologie výroby nealkoholického a nízkoalkoholického vína
květen 2017prohlížet
34.ADPAutor: Ing. Aneta Spíchalová
Možnosti využití dubových náhražek dřevěných sudů při výrobě bílých vín
květen 2016prohlížet
35.ADPAutor: Ing. Jana Steiglová
Porovnání želírujících vlasností u vybraných přípravků
květen 2011prohlížet
36.ABPAutor: Bc. Anna Svobodová
Využití konzervace vysokým tlakem.
květen 2016prohlížet
37.ABPAutor: Ing. Pavla Šajtarová
Polyfenolické látky modrých hroznů a červeného vína a jejich význam ve výživě člověka
květen 2014prohlížet
38.ADPAutor: Ing. Pavla Šajtarová
Použití polyvinylpolypyrrolidonu a možnosti jeho regenerace v nápojovém průmyslu.
květen 2016prohlížet
39.ADPAutor: Ing. Veronika Šerpánová
Změny fyzikálně - chemických vlastností ovoce a zeleniny v průběhu jejich sušení
květen 2011prohlížet
40.ABPAutor: Ing. Lenka Šlofová
Podmínky a legislativa ekologické produkce
červenec 2011prohlížet
41.ADPAutor: Ing. Lenka Šlofová
Porovnání zeleniny z ekologické a konvenční produkce.
květen 2013prohlížet
42.ADPAutor: Ing. Tomáš Tureček
Porovnání kvality vinných a matolinových destilátů.
květen 2013prohlížet
43.ABPAutor: Ing. Martin Urbášek
Právní požadavky na označování potravin
květen 2015prohlížet
44.ADPAutor: Ing. Martin Urbášek
Sledování jakostních parametrů ciderů v prodejní síti.
květen 2017prohlížet
45.ADPAutor: Ing. Petra Vališová
Tepelná stabilita pektinů
květen 2016prohlížet
46.RBPAutor: Paulína Vaňková
Krystalické a kovové zákaly vína
květen 2019prohlížet
47.ADPAutor: Ing. Radek Varmuža
Vliv oxidu siřičitého na vybrané kvalitatívní parametry vína.
květen 2016prohlížet
48.ABPAutor: Ing. Jakub Zatloukal
Význam antioxidantů v potravinách
červenec 2008prohlížet
49.ADPAutor: Ing. Michaela Závodná
Vliv čiřících prostředků na antioxidační kapacitu vín
květen 2010prohlížet
50.ADPAutor: Ing. Dagmar Zítková
Změny antioxidačni kapacity při výrobě džemu a povidel
květen 2011prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
RZávěrečná práce je rozpracována