Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Ivo Soural, Ph.D.
Identifikační číslo: 55907
Univerzitní e-mail: ivo.soural [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu III - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     Vedené práce     Konference     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes
Soural, Ivo -- Wendelin, S -- Balík, Josef
Distribution of selected substances in blue varieties of table grapes. Acta Alimentaria. 2019. sv. 48, č. 2, s. 221--228. ISSN 0139-3006. URL: https://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/066.2019.48.2.10
článek v odborném periodiku2019prohlížet
2.Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage
Soural, Ivo -- Vrchotová, Naděžda -- Tříska, Jan -- Balík, Josef
Changes in the Grape Cane Stilbene Content under Various Conditions of Storage. ACS Sustainable Chemistry & Engineering. 2019. sv. 7, č. 24, s. 19584--19590. ISSN 2168-0485. URL: https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acssuschemeng.9b04681
článek v odborném periodiku2019prohlížet
3.L-Ascorbic acid content and antioxidant capacity in less-known fruit juices
Soural, Ivo -- Šnurkovič, Petr -- Bieniasz, Monika
L-Ascorbic acid content and antioxidant capacity in less-known fruit juices. Czech journal of food sciences. 2019. sv. 37, č. 5, s. 359--365. ISSN 1212-1800. URL: https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=305_2018-CJFS
článek v odborném periodiku2019prohlížet
4.The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances
Švestková, Petra -- Soural, Ivo -- Balík, Josef -- Bieniasz, Monika
The effect of substituents on aromatic ring on antioxidant capacity of phenolic substances. In MendelNet 2019: Proceedings of 26th International PhD Students Conference. 1. vyd. Brno: Mendel University in Brno, 2019, s. 659--664. ISBN 978-80-7509-688-3.
stať ve sborníku2019prohlížet

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.