Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ivo Soural, Ph.D.
Identifikačné číslo: 55907
Univerzitný e-mail: ivo.soural [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu III - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     Konferencie     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na MENDELU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Radovan Abu Dayyeh
Vliv pH na potravinářská barviva
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Ing. Ivan Budín
Bílá vína a jejich antioxidační kapacity
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Hana Dočekalová
Antioxidační kapacita absintů
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Hana Dočekalová
Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Eliška Faitová
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. David Fajgara
Skladování lyofilizovaných jablek
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. David Fajgara
Studium vlivu podmínek sušení na senzorické parametry
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Kristýna Floriánová
Hodnocení ženšenových extraktů
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriel Fodor
Vliv macerace dřevní hmoty na vlastnosti destilátů
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Petra Koláčková
Netradiční ovocné destiláty
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Krčálová
Možnosti výroby nealkoholického piva
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Štěpán Martinek
Barviva v potravinovém průmyslu a jejich získávání
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Štěpán Martinek
Srovnání modifikovaných postupů měření antioxidačních aktivit
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Pavlína Matoušková
Obsah vitamínu C v bramborách při technologických operacích
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Pavel Pechal
Využití odpadního materiálu při výrobě vína
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Erika Ryšavá
Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Erika Ryšavá
Potraviny bohaté na antioxidanty
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Soňa Spáčalová
Obsah vybraných kyselin v citrusových plodech
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Šulganová
Obohacování nápojů přídavkem antioxidantů
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Švestková
Antioxidační aktivita fenolických látek
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Tomková
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Nikola Vrtalová
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Michaela Výletová
Přírodní barviva a jejich aplikace v potravinách
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná