Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Ivo Soural, Ph.D.
Identifikační číslo: 55907
Univerzitní e-mail: ivo.soural [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)
Výzkumník projektu III - Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů (ZF)

Kontakty     Výuka     Projekty     Publikace     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.ABPAutor: Bc. Radovan Abu Dayyeh
Vliv pH na potravinářská barviva
květen 2017prohlížet
2.NDPAutor: Bc. Ing. Ivan Budín
Bílá vína a jejich antioxidační kapacity
duben 2021prohlížet
3.RDPAutor: Bc. Hana Dočekalová
Antioxidační kapacita absintů
květen 2020prohlížet
4.ABPAutor: Bc. Hana Dočekalová
Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu
květen 2017prohlížet
5.RDPAutor: Bc. Eliška Faitová
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
duben 2021prohlížet
6.RDPAutor: Bc. David Fajgara
Skladování lyofilizovaných jablek
duben 2021prohlížet
7.ABPAutor: Bc. David Fajgara
Studium vlivu podmínek sušení na senzorické parametry
květen 2019prohlížet
8.NDPAutor: Bc. Kristýna Floriánová
Hodnocení ženšenových extraktů
květen 2019prohlížet
9.ADPAutor: Ing. Gabriel Fodor
Vliv macerace dřevní hmoty na vlastnosti destilátů
květen 2018prohlížet
10.RBPAutor: Petra Koláčková
Netradiční ovocné destiláty
duben 2021prohlížet
11.ABPAutor: Ing. Jana Krčálová
Možnosti výroby nealkoholického piva
květen 2016prohlížet
12.ABPAutor: Ing. Štěpán Martinek
Barviva v potravinovém průmyslu a jejich získávání
květen 2016prohlížet
13.ADPAutor: Ing. Štěpán Martinek
Srovnání modifikovaných postupů měření antioxidačních aktivit
květen 2018prohlížet
14.RBPAutor: Pavlína Matoušková
Obsah vitamínu C v bramborách při technologických operacích
květen 2020prohlížet
15.RBPAutor: Pavel Pechal
Využití odpadního materiálu při výrobě vína
květen 2020prohlížet
16.RDPAutor: Bc. Erika Ryšavá
Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
květen 2020prohlížet
17.ABPAutor: Bc. Erika Ryšavá
Potraviny bohaté na antioxidanty
květen 2018prohlížet
18.NDPAutor: Bc. Soňa Spáčalová
Obsah vybraných kyselin v citrusových plodech
květen 2019prohlížet
19.ADPAutor: Ing. Simona Šulganová
Obohacování nápojů přídavkem antioxidantů
květen 2016prohlížet
20.ADPAutor: Ing. Petra Švestková
Antioxidační aktivita fenolických látek
květen 2018prohlížet
21.ABPAutor: Ing. Monika Tomková
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
květen 2017prohlížet
22.RBPAutor: Nikola Vrtalová
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
květen 2020prohlížet
23.RBPAutor: Michaela Výletová
Přírodní barviva a jejich aplikace v potravinách
květen 2020prohlížet

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
NZávěrečná práce je nekompletní
NZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
AZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
PZávěrečná práce je odevzdána
RZávěrečná práce je rozpracována