Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. (roz. Gurská)
Identifikační číslo: 4780
Univerzitní e-mail: sylvie.formankova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - odborná asistentka - Ústav managementu (PEF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav informatiky (PEF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Bakalářská práce
Název práce:Odpovědný management značky
Autor: Bc. Natálie Bolfová
Pracoviště: Ústav managementu (PEF)
Vedoucí práce: Ing. Sylvie Formánková, Ph.D.
Oponent:Ing. Monika Vencourová
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Angličtina

Čeština        Angličtina

Název práce:Responsible Brand Management
Abstrakt:Bolfová, N. Responsible Brand Management. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2018. This bachelor thesis deals with the mutual relationship between corporate social responsibility and brand management in the Czech coffee industry and is applied on the local coffee-roasting plant Rituale caffè. The main aim of the thesis was, on the basis of a secondary data analysis of the Czech coffee market with its major brands, two questionnaire surveys for coffee consumers and Rituale caffè’s customers, analysis of current CSR activities, branding elements, and considering the threats, opportunities, strengths and weaknesses, to suggest recommendations for the future more responsible brand management. These recommendations include e.g. informing the general public about social and environmental problems with which coffee industry has to deal and promote their current responsible activities. Subsequently, creating a slogan, changing the coffee package material, or, if necessary, employing disadvantaged people. The final proposal is designed and calculated, and secures more responsible brand management, brand awareness and builds a loyalty program.
Klíčová slova:Corporate social responsibility, Brand management, Brand loyalty, Coffee industry

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Sylvie Formánková, Ph.D..