Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Sylvie Formánková, Ph.D. (roz. Gurská)
Identifikační číslo: 4780
Univerzitní e-mail: sylvie.formankova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - odborná asistentka - Ústav managementu (PEF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav informatiky (PEF)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Orgány     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Diplomová práce
Název práce:Zhodnocení úrovně organického pivovarnictví ve vybraných zemích Evropské unie
Autor: Ing. Veronika Fidrová
Pracoviště: Ústav managementu (PEF)
Vedoucí práce: Ing. Sylvie Formánková, Ph.D.
Oponent:Ing. Hana Stojanová, Ph.D.
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Angličtina

Čeština        Angličtina

Název práce:EVALUATION OF THE LEVEL OF THE ORGANIC BREWING INDUSTRY IN SELECTED COUNTRIES OF THE EUROPEAN UNION
Abstrakt:This diploma thesis deals with the topic "Evaluation of the Level of Organic Brewing Industry in Selected Countries of the European Union". It is describing the current situation of organic hop growing industry and organic brewing industry in two selected countries that are the Czech Republic and the Federal Republic of Germany with the help of two analyses of the external environment (PESTEL analysis and the Porter's Diamond Model). On the basis of these two analyses the evaluation and comparison of both countries are done. And finally, as it is the main objective of this diploma thesis there are recommendations for Czech organic hop growers how to enter the German market and which export strategy is the most suitable for them.
Klíčová slova:Porter's diamond model, competitiveness, PESTEL analysis, organic brewing industry, forms of entrace into the foreign market, export strategy, Organic farming, analyses of external environment, external environment

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Sylvie Formánková, Ph.D..