Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Markéta Piechowiczová
Identifikačné číslo: 42547
 
Akademická pracovníčka - asistentka - Ústav technologie potravin (AF)
 
P 29 04  Technologie potravin D-TPO
AF D-TPO-ZZM prez [roč 3]
Doktorandský typ štúdia, prezenčná forma
Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů, 3. ročník
 
B 75 07  Specializace v pedagogice B-SP
ICV B-SP-UOP komb [sem 3, roč 2]
Bakalársky typ štúdia, kombinovaná forma
Učitelství odborných předmětů, 2. ročník / 3. semester štúdia

Kontakty     Výučba
     
Záverečná práca
     
Publikácie     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Druh výsledkuRokPodrobnosti
1.
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa
Grossová, Lucie -- Slováček, Jan -- Jůzl, Miroslav -- Piechowiczová, Markéta
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 274--278. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
2.
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Piechowiczová, Markéta -- Saláková, Alena -- Jůzl, Miroslav
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Mendelova univerzita v Brně: Mendelova univerzita v Brně, 2020. 422 s. ISBN 978-80-7509-714-9.
zborník
2020
Podrobnosti
3.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
usporiadanie (zorganizovanie) konferencie
2020
Podrobnosti
4.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
usporiadanie (zorganizovanie) konferencie
2020
Podrobnosti
5.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Nedomová, Šárka -- Piechowiczová, Markéta a kol.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020 - 5. 3. 2020, Mendelova univerzita v Brně (CZ). URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
usporiadanie (zorganizovanie) konferencie2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.