Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Markéta Piechowiczová
Identifikační číslo: 42547
Univerzitní e-mail: marketa.piechowiczova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - asistentka - Ústav technologie potravin (AF)
 
P 29 04  Technologie potravin D-TPO
AF D-TPO-ZZM prez [roč 3]
Doktorský typ studia, prezenční forma
Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů, 3. ročník
 
B 75 07  Specializace v pedagogice B-SP
ICV B-SP-UOP komb [sem 3, roč 2]
Bakalářský typ studia, kombinovaná forma
Učitelství odborných předmětů, 2. ročník / 3. semestr studia

     
     Závěrečná práce
     
Publikace
     
Konference     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.Publikace
Druh výsledku
Rok
Podrobnosti
1.
Effect of high dietary level (8%) of fish oil on long-chain polyunsaturated fatty acid n-3 content in pig tissues and plasma biochemical parameters
Komprda, Tomáš -- Jůzl, Miroslav -- Matejovičová, Milena -- Levá, Lenka -- Piechowiczová, Markéta -- Nedomová, Šárka -- Popelková, Vendula -- Vymazalová, Pavla
Effect of high dietary level (8%) of fish oil on long-chain polyunsaturated fatty acid n-3 content in pig tissues and plasma biochemical parameters. Animals. 2020. sv. 10, č. 9, ISSN 2076-2615.
článek v odborném periodiku2020prohlížet
2.Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa
Grossová, Lucie -- Slováček, Jan -- Jůzl, Miroslav -- Piechowiczová, Markéta
Preference spotřebitelů související s konzumací hovězího masa. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 274--278. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku
2020
3.Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin
Piechowiczová, Markéta -- Saláková, Alena -- Jůzl, Miroslav
Sborník XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Mendelova univerzita v Brně: Mendelova univerzita v Brně, 2020. 422 s. ISBN 978-80-7509-714-9.
sborník2020prohlížet
4.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
uspořádání (zorganizování) konference2020
5.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Piechowiczová, Markéta -- Ondrušíková, Sylvie -- Grossová, Lucie -- Kučínská, Ivana
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020, Brno (CZ).
uspořádání (zorganizování) konference
2020
prohlížet
6.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020"
Jůzl, Miroslav -- Kalhotka, Libor -- Saláková, Alena -- Nedomová, Šárka -- Piechowiczová, Markéta a kol.
XLVI. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2020". 4. 3. 2020 - 5. 3. 2020, Mendelova univerzita v Brně (CZ). URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
uspořádání (zorganizování) konference
2020
prohlížet

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.