Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Identifikačné číslo: 4065
 
Akademická pracovníčka - docentka - Ústav technologie potravin (AF)
 
Externí přístup - Zahradnická fakulta

     Výučba          
     
Publikácie
     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledku
Rok
Podrobnosti
1.Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem pivovarského mláta. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34252, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034252.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)
2020
Podrobnosti
2.
Běžné pečivo s přídavkem sladového květu
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem sladového květu. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34253, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034253.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)
2020
Podrobnosti
3.
Běžné pečivo s přídavkem žitného sladu
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Běžné pečivo s přídavkem žitného sladu. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 34254, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034254.pdf
výsledky s právnou ochranou (úžitný vzor, priemyslový vzor)
2020Podrobnosti
4.Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020Podrobnosti
5.
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení
Hřivna, Luděk -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera -- Maco, Roman
Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení. HŘIVNA, L. -- GREGOR, T. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- MACO, R. 2020.
certifikované metodiky, liečebné a pamiatkové postupy2020
Podrobnosti
6.
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures
Nurgozhina, Z K -- Shansharova, Diana -- Šottníková, Viera -- Zhanabayeva, K K -- Yesseyeva, G K
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures. International Journal of Advanced Science and Technology. 2020. zv. 29, č. 7, s. 1329--1338. ISSN 2005-4238.
článok v odbornom periodiku
2020
Podrobnosti
7.Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
8.Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
9.
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku2020Podrobnosti
10.Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1. vyd. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, s. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
11.
Vliv síření na kvalitu vína
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
článok v zborníku
2020
Podrobnosti
12.
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě
Šottníková, Viera -- Hřivna, Luděk -- Kostihová, Lucie
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, s. 39--41. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
článok v zborníku
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.