Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Identifikační číslo: 4065
Univerzitní e-mail: viera.sottnikova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - docentka - Ústav technologie potravin (AF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav technologie potravin (AF)
 
Externí přístup - Zahradnická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Vedené práce     Konference     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Dynamika příjmu živin ječmenem jarním v suchém roce 2018
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Neřádová, Veronika -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Dynamika příjmu živin ječmenem jarním v suchém roce 2018. In Kompendium 2019. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019, s. 26--28. ISBN 978-80-213-2918-8.
stať ve sborníku2019Podrobnosti
2.Možnosti uplatnění huminových látek v suchých podmínkách
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Neřádová, Veronika -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš -- Zedník, Zdeněk
Možnosti uplatnění huminových látek v suchých podmínkách. In Kompendium 2019. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019, s. 54--56. ISBN 978-80-213-2918-8.
stať ve sborníku2019Podrobnosti
3.Pevnost hlíz brambor a barva dužniny je určující z pohledu jejich potravinářského využití
Hřivna, Luděk -- Nedomová, Šárka -- Jůzl, Miroslav -- Maco, Roman -- Pytel, Roman -- Zigmundová, Veronika -- Šottníková, Viera -- Ondrušíková, Sylvie -- Jůzl, Miroslav
Pevnost hlíz brambor a barva dužniny je určující z pohledu jejich potravinářského využití. In Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019, s. 194--201. ISBN 978-80-7509-653-1. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku2019Podrobnosti
4.Quality of biscuits as affected by addition of fibre
Šottníková, Viera -- Langová, Radka -- Hřivna, Luděk -- Nedomová, Šárka -- Jůzl, Miroslav
Quality of biscuits as affected by addition of fibre. Potravinárstvo. 2019. sv. 13, č. 1, s. 206--211. ISSN 1338-0230. URL: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1034
článek v odborném periodiku2019Podrobnosti
5.Trvanlivé pečivo s přídavkem pivovarského mláta
Hřivna, Luděk -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Trvanlivé pečivo s přídavkem pivovarského mláta. HŘIVNA, L. -- ŠOTTNÍKOVÁ, V. -- GREGOR, T. 32575, Úřad průmyslového vlastnictví, Česká republika. URL: https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0032/uv032575.pdf
výsledky s právní ochranou (užitný vzor, průmyslový vzor)2019Podrobnosti
6.Vliv aplikace cytokininů na výnos a technologické parametry zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Neřádová, Veronika -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace cytokininů na výnos a technologické parametry zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2019. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019, s. 49--51. ISBN 978-80-213-2918-8.
stať ve sborníku2019Podrobnosti
7.Vliv hmotnosti hlíz brambor na jejich chemické složení
Hřivna, Luděk -- Jůzl, Miroslav -- Zigmundová, Veronika -- Maco, Roman -- Šottníková, Viera -- Pytel, Roman
Vliv hmotnosti hlíz brambor na jejich chemické složení. In Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019, s. 202--209. ISBN 978-80-7509-653-1. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
stať ve sborníku2019Podrobnosti
8.Vliv moření osiva růstovými látkami na kapacitu kořene a tvorbu výnosových prvků
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Neřádová, Veronika -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv moření osiva růstovými látkami na kapacitu kořene a tvorbu výnosových prvků. In Kompendium 2019. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019, s. 41--43. ISBN 978-80-213-2918-8.
stať ve sborníku2019Podrobnosti
9.Vliv stupňovaných dávek dusíku a aplikace molybdenu na kapacitu kořene a tvorbu výnosových prvků sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Neřádová, Veronika -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv stupňovaných dávek dusíku a aplikace molybdenu na kapacitu kořene a tvorbu výnosových prvků sladovnického ječmene. In Kompendium 2019. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019, s. 63--65. ISBN 978-80-213-2918-8.
stať ve sborníku2019Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.