Persons at MENDELU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Identification number: 4065
 
Academic staff - associate Professor - Department of Food Technology (FA)
 
External Access - Faculty of Horticulture (MENDELU)

Contacts          
     
Projects
     
Publications          

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Type of resultYear
Details
1.
Effect of sulphurization to wine quality
Kostihová, Lucie -- Šottníková, Viera -- Jůzl, Miroslav -- Hřivna, Luděk
Vliv síření na kvalitu vína. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 309--317. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020Details
2.
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Možnosti uplatnění tuhých i kapalných hnojiv z portfolia firmy YARA Czech rep. ve výživě jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 28--30. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
3.
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures
Nurgozhina, Z K -- Shansharova, Diana -- Šottníková, Viera -- Zhanabayeva, K K -- Yesseyeva, G K
The study of the bread quality of high nutritional value using grain mixtures. International Journal of Advanced Science and Technology. 2020. v. 29, no. 7, p. 1329--1338. ISSN 2005-4238.
article in a professional periodical2020Details
4.Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv aplikace fosforu, síry, dusíku a mimokořenové výživy na výnos a kvalitu zrna sladovnického ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 56--59. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
5.
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv hnojení fosforem na technologické parametry zrna jarního ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 47--49. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
6.Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Šottníková, Viera -- Gregor, Tomáš
Vliv huminových látek na výnos a kvalitu zrna ječmene při zvýšené dusíkaté výživě. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 34--37. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings
2020
Details
7.
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene
Hřivna, Luděk -- Maco, Roman -- Dufková, Renáta -- Gregor, Tomáš -- Šottníková, Viera
Vliv mořidel a biologicky aktivních látek na výnos a kvalitu zrna ječmene. In Kompendium 2020. 1st ed. Velká Bystřice: Spolek pro ječmen a slad, 2020, p. 20--22. ISBN 978-80-213-3003-0.
article in proceedings2020
Details
8.
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě
Šottníková, Viera -- Hřivna, Luděk -- Kostihová, Lucie
Využití hroznové mouky v pekárenské výrobě. In Sborník XLVI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1st ed. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2020, p. 39--41. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
article in proceedings
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.