Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Identifikační číslo: 4065
Univerzitní e-mail: viera.sottnikova [at] mendelu.cz
 
Akademická pracovnice - docentka - Ústav technologie potravin (AF)
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav technologie potravin (AF)
 
Externí přístup - Zahradnická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Závěrečná práce     Projekty     
Publikace     Vedené práce     Konference     

Následující seznam zobrazuje přehled vedených prací na MENDELU.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Rok odevzdání:
Typ práce:

Poř.StavTypZávěrečná práceDokdyPodrobnosti
1.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Lenka Barešová
Využití pseudocereálií v pečivárenství
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
2.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Kristýna Bazalová
Směsí pro bezlepkové výrobky
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
3.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Kristýna Bazalová
Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
4.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Marie Bazalová
Pohanka v potravinářských technologiích
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
5.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Benešová
Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
6.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Betášová
Vliv extenzografických hodnot na kvalitu pečiva
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
7.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Kateřina Blažková
Vliv požívání vína na lidský organismus
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
8.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Vanda Bocánová
Moučné speciály v pekárenských technologiích
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
9.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Klára Borutová
Vliv fritovacího tuku na kvalitu jemného smaženého pečiva
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
10.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Miroslav Boucník
Lupina - zlepšující surovina při výrobě potravinářských výrobků
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
11.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Klára Bouzková
Müslli - složení a způsoby zpracování
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
12.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Klára Bouzková
Vláknina v müslli produktech
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
13.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Brdečková
Navržení směsi koření pro ochucení pizza výrobků
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
14.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Bučková
Croissant - vliv žitné mouky na výslednou kvalitu
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
15.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Monika Bučková
Vliv žitné mouky na výslední kvalitu krosantů
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
16.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Markéta Buriánková
Čaj - vliv na zdraví člověka
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
17.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dana Čočková, DiS.
Monitoring jakosti sladovnického ječmene
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
18.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Hana Damborská
Chemické změny v průběhu zrání vín
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
19.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Bc. Michaela Dížková
Mykotoxiny v obilovinách pro lidskou výživu
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
20.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Michaela Dížková
Mykotoxiny v obilovinách pro lidskou výživu
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
21.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Martina Dočkalová
Vliv tvarohu na kvalitu tlačených koláčů
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
22.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Martina Dočkalová
Vliv tvarohu na kvalitu tlačených koláčů
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
23.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Roman Domes
Moučné speciály pro domácí pekárny
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
24.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Bc. Roman Domes
Moučné speciály pro domácí pekárny
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
25.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Václav Durďák
Kvalita těstovin ovlivněná přídavkem vlákniny
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
26.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Dvořáčková
Směsi pro výrobu bezlepkových sušenek s přídavkem vlákniny
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
27.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Šárka Dvořáková
Kvalita bezlepkových surovin
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
28.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Zuzana Fenclová
Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
29.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Jiří Filip
Senzorické vlastnosti kávy
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
30.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Floriánová
Vliv použití enzymů na kvalitu vín
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
31.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Floriánová
Jakost a využití listových těst
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
32.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lenka Floriánová
Nové trendy v cukrářství
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
33.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Kateřina Francová
Směsi pro domácí pekárny
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
34.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Iuliia Gladkaia
Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
35.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Hanzelková, Ph.D.
Změna kvality běžného pečiva vlivem žitné mouky a kvasu
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
36.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Lenka Hanzlíková
Hodnocení jakosti ječmene v procesu sladování
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
37.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Veronika Havránková
Hodnocení a výroba různých druhů vloček
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
38.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Veronika Havránková
Vylepšení dietetických vlastností pečiva přídavkem vloček
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
39.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Petra Hegerová
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
40.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Petra Hegerová
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
41.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Aleš Hlava
Vliv odrůdy, ročníku a lokality na jakost sladovnického ječmene
duben 2010Zobrazení závěrečné práce
42.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Aleš Hlava
Vztah obsahu škrobu a dusíkatých látek v ječmeni k extraktu sladu
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
43.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Kateřina Honzírková
Porovnání kvality produktů z konvenční a bio produkce
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
44.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Markéta Hořavová
Technologie výroby speciálních vín
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
45.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Eva Hrdličková
Lupina jako zlepšující surovina pro výrobu těstovin
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
46.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Josef Chytrý
Srovnání kvality mlýnských biosurovin a biovýrobků s konvenčními mlýnskými surovinami a výrobky
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
47.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Marika Jandová
Lupina jako surovina pro výrobu dia sušenek
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
48.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Marika Jandová
Využití pohanky, lupiny a amarantu k vylepšení dietetických vlastnosti pekařských výrobků pro diabetiky
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
49.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Mgr. Eva Kavanová
Těstoviny z nechlebových, bezlepkových surovin
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
50.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Michaela Kikalová
RAW food - živá strava
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
51.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Kocandová
Vliv tvarohu na kvalitu klasických kynutých koláčů
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
52.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Kocandová
Vliv tvarohu na kvalitu klasických kynutých koláčů
duben 2007Zobrazení závěrečné práce
53.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Ilona Kollárová
Mražené pekárenské polotovary
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
54.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Kolouchová
Hodnocení suroviny a výsledné jakosti těstovin
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
55.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Kostihová
Jakost vína ovlivněná sířením
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
56.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Radek Koudelka
Bezlepkové těstoviny
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
57.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Kouřilová
Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
58.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Klára Kožušníková
Barva u vína
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
59.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Klára Kožušníková
Faktory ovlivňující barvu vína
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
60.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Králová
Monitoring kvality vín
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
61.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Romana Krejčová
Obsah mykotoxinů ve vybraných druzích obilovin
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
62.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Romana Krejčová
Využití celých zrn z cereálií v pekárenství
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
63.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Mgr. Simona Křepelová
Vývoj rychlé metody pro stanovení barvy speciálních sladů
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
64.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Agáta Křížová
Hodnocení vlivu skladování brambor na jejich kvalitu
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
65.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Agáta Křížová
Vliv skladování na kvalitu brambor
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
66.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Hana Kubečková
Vplyv receptúry na farebnosť a kvalitu cestovín
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
67.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Hana Kubečková
Využití špaldy v pekárenství
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
68.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Anežka Kučerová
Návrh směsí koření pro výrobu perníků
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
69.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Justýna Kučerová
Hodnocení stability potravinářských barviv v cukrářských výrobcích
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
70.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Soňa Lechnerová
Kvalita pekařských a cukrářských výrobků v Olomoucmém kraji
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
71.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Hana Lexmaulová
Speciální výživa pro bezlepkovou dietu
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
72.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Patrik Lovás
Hodnotenie vplyvu odrody na kvalitu zemiakovych lupienkov
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
73.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Lupínková
Těstoviny s přídavkem vlákniny a jejich přínos ve výzivě člověka
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
74.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Zuzana Lustigová
Jakost těstovin z rýžové mouky
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
75.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Zuzana Lustigová
Využití rýže v potravinářství
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
76.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Machálková
Průnik obsahu mykotoxinů ze zrna obilovin do hotového výrobku a dopad na zdraví člověka
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
77.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Barbora Maksantová
Navržení receptur pro bezlepkové těstoviny
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
78.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Mgr. Lucie Malá
Kvalita výrobků z listových těst ovlivněná způsoby zpracování
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
79.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Mgr. Lucie Malá
Vliv technologie výroby na kvalitu listového těsta
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
80.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Kamila Mašová
Využití netradičních surovin při výrobě těstovin
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
81.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Pavlína Matějková
Tritikale jako surovina zlepšujíci dietetickou hodnotu pekárenských výrobků
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
82.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavlína Matějková
Využití mixografu pro šlechtitelský screening tritikale k pekařským účelům.
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
83.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Pavla Mertová
Jakost vína ovlivněná řízeným kvašením
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
84.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Pavla Mertová
Řízené kvašení vína a vliv na kvalitu
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
85.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Hana Moláková
Barevné rozdíly ve víně
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
86.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. David Müller
Sladový květ v běžném pečivu
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
87.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. David Müller
Vliv obsahu škrobu v ječmeni na množství extraktu ve sladu
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
88.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Petra Müllerová
Přídatné suroviny v běžném pečivu
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
89.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Petra Müllerová
Vliv různých druhů vlákniny na kvalitu pekařských výrobků
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
90.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Kateřina Nedomová
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
91.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Kateřina Nedomová
Využití teffu a výrobků z něj
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
92.Závěrečná práce je nekompletníDPAutor: Bc. Barbora Němcová
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
93.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Neřádová
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
94.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zuzana Oberreiterová
Hodnocení kvality bio-potravin
leden 2004Zobrazení závěrečné práce
95.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. et Ing. Renata Olšová
Vliv aktivity α-amylásy na kvalitu běžného pečiva
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
96.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Mgr. Michaela Osičková
Chemická analýza vína v průběhu školení a zrání
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
97.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Klára Pálová
Kvalita a variabilita kávy
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
98.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Erika Pavelková
Antioxidanty v obilovinách a pseudocereáliích
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
99.Závěrečná práce je rozpracovánaDPAutor: Bc. Jana Peňáková
Obsahu mykotoxinů v obilovinách
duben 2021Zobrazení závěrečné práce
100.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Helena Pernicová
Hodnocení bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
101.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Helena Pernicová
Smyslové vnímání u lidí trpících celiakii
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
102.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Ondřej Polák, Ph.D.
Posklizňové dozrávání sladovnického ječmene
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
103.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Ondřej Polák, Ph.D.
Posklizňové dozrávání sladovnického ječmene
květen 2007Zobrazení závěrečné práce
104.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Romana Popková
Směsí pro výrobu bezlepkových moučníků
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
105.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Simona Pražienková
Kvalita ovoce a zeleniny v České a Slovenské republice
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
106.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Klára Premusová
Druhy vláknin a jejich využití v pekárenském a pečivárenském průmyslu
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
107.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Klára Premusová
Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
108.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Iveta Procházková
Rozdíl ve zpracování pšenice a žita na mouku
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
109.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Zdeňka Prucková
Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
110.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Adéla Sedláčková
Choroby a vady vína
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
111.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Dominika Siudová
Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
112.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Vojtěch Skalka
Technologie varného procesu v cukrovaru Němčice nad Hanou
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
113.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Mgr. Zdeněk Slonek
Hladina mykotoxínu v průběhu skladování
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
114.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Mgr. Zdeněk Slonek
Hladina mykotoxinů v průběhu skladování obilovin
duben 2008Zobrazení závěrečné práce
115.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Pavla Stašová
Vliv skladování na surovinu a výslednou kvalitu chleba
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
116.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Kristýna Stávková
Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
117.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Edita Stehlíková
Rozdíl pekařských vlastností špaldové mouky konvenční a v bio kvalitě
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
118.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Petra Stočesová
Senzorické hodnocení chleba
duben 2006Zobrazení závěrečné práce
119.Závěrečná práce je rozpracovánaBPAutor: Aneta Straková
Kvalita čaje
duben 2020Zobrazení závěrečné práce
120.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Monika Strmisková
Bezlepkové směsi pro výrobu chleba
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
121.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Iva Suchánková
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
122.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Bc. Iva Suchánková
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
123.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lenka Suráková
Směsí pro výrobu bezlepkového chleba s přídavkem vlákniny
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
124.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Milan Svoboda
Suroviny a technologie výroby domácích knedlíků
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
125.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Radka Svobodová
Chleby z netradičních surovin s využitím koření
duben 2015Zobrazení závěrečné práce
126.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Radka Svobodová
Kvalita trvanlivého pečiva ovlivněná vlákninou
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
127.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Petra Šafářová
Muffiny-moderní pekařský výrobek
duben 2018Zobrazení závěrečné práce
128.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Monika Šindelářová
Suroviny pro výrobu jemného pečiva a výrobní sortiment
duben 2014Zobrazení závěrečné práce
129.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Monika Šindelářová
Změna kvality jemného pečiva vlivem přídavku vlákniny
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
130.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Michal Švestka
Kvalita ovocných moštů a burčáku
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
131.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Marika Tesařová
Vůně a chuť vína
duben 2019Zobrazení závěrečné práce
132.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Gabriela Tomanová
Výroba ovocných destilátů a jejich ekonomické zhodnocení
duben 2017Zobrazení závěrečné práce
133.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Šárka Tomková
Porovnání jakostních rozdílů bio vína a vína z konvenčního pěstování
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
134.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Šárka Tomková
Vliv pěstování na kvalitu bio vína
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
135.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Jana Tušková
Posouzení kvality pekařských výrobků pro diabetiky s přídavkem mouky amarantu a pohanky
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
136.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Jana Tušková
Speciální výživa pro diabetes mellitus
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
137.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Barbora Valášková
Vliv enzymů na kvalitu vína
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
138.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Lucie Vávrová
Fyzikální a senzorické hodnocení extrudovaných výrobků a jejich praktické využití ve výživě
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
139.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Lucie Vávrová
Vstupní suroviny a kvalita extrudovaných výrobků
květen 2010Zobrazení závěrečné práce
140.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Kateřina Velclová
Reologické vlastnosti těsta
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
141.Závěrečná práce je nekompletníBPAutor: Kateřina Velclová
Reologické vlastnosti těsta
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
142.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Vlková
Kvalita oleje z hroznových zrníček
duben 2016Zobrazení závěrečné práce
143.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Jitka Vrbasová
Kalibrace NIR spektrometru pro aplikaci kvality obilovin
duben 2009Zobrazení závěrečné práce
144.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Naděžda Vrchotová
Barva u červených vín
duben 2011Zobrazení závěrečné práce
145.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Naděžda Vrchotová
Změna barvy v procesu výroby červených vín
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
146.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Bc. Petra Vyklická
Vliv enzymů na kvalitu vína
duben 2005Zobrazení závěrečné práce
147.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Adam Záhora
Hodnocení kvality chlebových obilovin
duben 2013Zobrazení závěrečné práce
148.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaDPAutor: Ing. Veronika Ženožičková
Hodnocení snacků z běžného pečiva s masnými výrobky, sýrem a kořením
duben 2012Zobrazení závěrečné práce
149.Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaBPAutor: Ing. Veronika Ženožičková
Navržení receptur pro snacky z běžného pečiva s masnými výrobky, sýrem a kořením
květen 2010Zobrazení závěrečné práce

Legenda (otevře/zavře se po kliknutí)
BPBakalářská práce
DPDiplomová práce
DisPDisertační práce
HabPHabilitační práce
RigPRigorózní práce
TzDisPTeze disertační práce
ZpMBAZávěrečná MBA práce
ZPZávěrečná práce
ZPicvZávěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání
ZPzsZávěrečná práce - zahraniční studenti
Závěrečná práce je nekompletníZávěrečná práce je nekompletní
Závěrečná práce nebyla úspěšně obhájenaZávěrečná práce nebyla úspěšně obhájena
Závěrečná práce byla úspěšně obhájenaZávěrečná práce byla úspěšně obhájena
Závěrečná práce je odevzdánaZávěrečná práce je odevzdána
Závěrečná práce je rozpracovánaZávěrečná práce je rozpracována