Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Identifikační číslo: 3906
Univerzitní e-mail: blanka.kocourkova [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
 
Externí učitelka - Institut celoživotního vzdělávání (MENDELU)
Externí učitelka - Agronomická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Publikace     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Bakalářská práce
Název práce:Monitoring pěstovaných druhů koření v ČR
Autor: Bc. Petr Kopřiva
Pracoviště: Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
Vedoucí práce: Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Oponent:Ing. Josef Palas
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Angličtina

Čeština        Angličtina

Název práce:Monitoring of spices in Czech Republic
Abstrakt:From foundation monitoring of spices, which are using in Czech Republic and they are offered in selling chaines, we were finding out occurrence kinds of spices, which are home provenance and we can grow it here. Its possible to draw conclusions from this work: 1. Using spices has very long history. 2. We can divide it according into various viewpoints, from botanical viewpoint, used pieces, effect on organism and from viewpoint of nourishment and source of getting. 3. Spices is growing in Czech Republic like field produce or garden method. 4. From statistical dates is budget of foreign bussiness with spices increasing. Mostly is imported (ground)paprika, pepper and cinnamon, from Czech Republic is spices exported too, mostly it is caraway and coriander. 5. There are czech firms and firms with foreign capital participation which are engaged in work of spices. 6. From watching offer of spices in selling chain Albert resulted, that there are mostly these kinds from home produce: caraway, marjoram, sweet basil, thyme and oregano. From spices mixtures it is mustard, saturej, coriander and "greek hay". Growing areas of caraway, marjoram, sweet basil, thyme and oregano, they can prospectively spread more. We will secure with it diversity kind of growing on arable land in Czech Republic
Klíčová slova:monitoring, spices, watching offer

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Blanka Kocourková, CSc..