Lidé na MENDELU


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Identifikační číslo: 3906
Univerzitní e-mail: blanka.kocourkova [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumná pracovnice - Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
 
Externí učitelka - Institut celoživotního vzdělávání (MENDELU)
Externí učitelka - Agronomická fakulta (MENDELU)

Kontakty     Výuka     Publikace     Vedené práce     Konference     

Základní informace

Základní informace o závěrečné práci

Typ práce: Bakalářská práce
Název práce:Hodnocení jakosti kmínu kořenného (Carum carvi L.)
Autor: Ing. Mgr. Petra Kaláčková
Pracoviště: Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství (AF)
Vedoucí práce: Ing. Blanka Kocourková, CSc.
Oponent:Ing. Gabriela Růžičková, Ph.D.
Stav závěrečné práce:Závěrečná práce byla úspěšně obhájena


Doplňující informace

Následují doplňující informace závěrečné práce. Kliknutím na odkaz s názvem jazyka zvolíte, v jakém jazyce mají být informace zobrazeny.

Jazyk zpracování závěrečné práce:Angličtina

Čeština        Angličtina

Název práce:Qvality assessment caraway (Carum carvi L.)
Abstrakt:For the microbiological examination the samples from harvest 2004 and 2005 were used. They were obtained from three different localities and from experiments with microelements which were applied in the period of elongation and green maturity. The experiments were performed according to standard no. 132/2004 Sb. The results of the microbiological analyses we obtained following results: 1. the highest amount of fungi was in Huštěnovice in mayze growing region, where are higher temperatures, none of the samples corresponed with the standard no. 132/2004 Sb. (microb. Demands), maximum of the potentional toxigennic fungi 5.103 in 1 g. 2. the samples form the other growing regions were under the limit for fungi, the lowest amount of fungi was in Šumperk, the worse sugar beet growing region characterized by the lower temperatures. 3. the reason of the differences in the amount of fungi can be various (growing region, forecrop, the system of the growing, sowing term, sowing depth, the width of the rows, sowing rate, the harvest, the postharvest treatment, the storing).
Klíčová slova:Carawey (Carum carvi L.), Mikrobiological analysis, Fungi

Zobrazení a stahování souborů

Pokud chcete zobrazit zadání závěrečné práce, klikněte na ikonu Zobrazit zadání. Ikony Závěrečná práce, Přílohy práce, Posudek vedoucího a Posudek oponenta představují soubory týkající se závěrečné práce, které je možné stáhnout. Budou zobrazeny pouze v případě, že je soubor vložen a zároveň je veřejný.

Závěrečná prácePosudek vedoucíhoPosudek oponenta

Části práce s odloženým zveřejněním:

Zadání práce neomezeně

Pokud chcete získat přístup k částem práce s odloženým zveřejněním, kontaktujte uživatele Ing. Blanka Kocourková, CSc..