Ľudia na MENDELU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Petr Kouřil
Identifikačné číslo: 38917
Univerzitný e-mail: petr.kouril [at] mendelu.cz
 
Vědecko-výzkumný pracovník - Ústav agrochemie, půdoznalství, mikrobiologie a výživy rostlin (AF)
 
P 29 04  Technologie potravin D-TPO
AF D-TPO-ZZM prez [roč 4]
Doktorandský typ štúdia, prezenčná forma
Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů, 4. ročník

Kontakty     Výučba     Záverečná práca     Publikácie     Konferencie     

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Hmyz chovaný pro potravinářské využití - srovnání produkce skleníkových plynů u tenebrio molitor s jinými hospodářskými zvířaty
Kouřil, Petr -- Burdová, Eva -- Borkovcová, Marie -- Fišerová, Helena -- Kalhotka, Libor
Hmyz chovaný pro potravinářské využití - srovnání produkce skleníkových plynů u tenebrio molitor s jinými hospodářskými zvířaty. In PYTEL, R. -- NEDOMOVÁ, Š. -- JŮZL, M. Sborník XLIII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2017, s. 177--184. ISBN 978-80-7509-479-7. URL: http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2017
článok v zborníku2017Podrobnosti
2.Hmyz chovaný pro potravinářské využití - srovnání produkce skleníkových plynů u Tenebrio molitor s jinými hospodářskými zvířaty
Kouřil, Petr -- Burdová, Eva -- Borkovcová, Marie -- Fišerová, Helena -- Kalhotka, Libor
Hmyz chovaný pro potravinářské využití - srovnání produkce skleníkových plynů u Tenebrio molitor s jinými hospodářskými zvířaty. Maso: odborný časopis pro výrobce, zpracovatele a prodejce masa, masných výrobků a lahůdek. 2017. zv. 28, č. 6, s. 60--63. ISSN 1210-4086.
článok v odbornom periodiku2017Podrobnosti
3.Influence of pre-culinary treatment on microbiome of edible insect Tenebrio molitor
Kouřil, Petr -- Burdová, Eva -- Kalhotka, Libor
Influence of pre-culinary treatment on microbiome of edible insect Tenebrio molitor. In MendelNet 2017: Proceedings of International PhD Students Conference. Brno: Mendel University in Brno, 2017, s. 553--556. ISBN 978-80-7509-529-9. URL: https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2017/mnet_2017_full.pdf
článok v zborníku2017Podrobnosti
4.Influence of sulfur fertilization on soybean microbiota
Kouřil, Petr -- Kalhotka, Libor -- Burdová, Eva -- Školníková, Marie -- Antošovský, Jiří -- Škarpa, Petr
Influence of sulfur fertilization on soybean microbiota. In MendelNet 2018: Proceedings of International PhD Students Conference. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 56--59. ISBN 978-80-7509-597-8. URL: https://mnet.mendelu.cz/mendelnet2018/mnet_2018_full.pdf
článok v zborníku2018Podrobnosti
5.Krmná směs (grower) pro výkrm kuřat s podílem moučných červů
Šťastník, Ondřej -- Roztočilová, Andrea -- Novotný, Jakub -- Kouřil, Petr -- Kalhotka, Libor -- Pavlata, Leoš -- Mrkvicová, Eva -- Toman, Petr -- Lacina, Lubor
MENDELOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Krmná směs (grower) pro výkrm kuřat s podílem moučných červů. ŠŤASTNÍK, O. -- ROZTOČILOVÁ, A. -- NOVOTNÝ, J. -- KOUŘIL, P. -- KALHOTKA, L. -- PAVLATA, L. -- MRKVICOVÁ, E. -- TOMAN, P. -- LACINA, L. 2019.
technicky realizované výsledky (prototyp, funkčná vzorka)2019Podrobnosti
6.Mikrobiologie výrobku ze sušeného a drceného jedlého hmyzu v průběhu skladování
Kouřil, Petr -- Burdová, Eva -- Kalhotka, Libor
Mikrobiologie výrobku ze sušeného a drceného jedlého hmyzu v průběhu skladování. In PYTEL, R. -- NEDOMOVÁ, Š. -- JŮZL, M. -- ONDRUŠÍKOVÁ, S. Sborník XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 171--174. ISBN 978-80-7509-542-8. URL: http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2018
článok v zborníku2018Podrobnosti
7.Nový obalový materiál a jeho vliv na mikrobiologické parametry vybraných čajů
Burdová, Eva -- Kalhotka, Libor -- Kouřil, Petr
Nový obalový materiál a jeho vliv na mikrobiologické parametry vybraných čajů. In PYTEL, R. -- NEDOMOVÁ, Š. -- JŮZL, M. Sborník XLIII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2017, s. 75--81. ISBN 978-80-7509-479-7. URL: http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2017
článok v zborníku2017Podrobnosti
8.Porovnání mikrobiomu mezi vybranými druhy jedlého hmyzu
Kouřil, Petr -- Kalhotka, Libor
Porovnání mikrobiomu mezi vybranými druhy jedlého hmyzu. In Sborník XLV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019, s. 223--227. ISBN 978-80-7509-653-1. URL: http://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny
článok v zborníku2019Podrobnosti
9.Změny vybraných parametrů v průběhu skladování medů
Kalhotka, Libor -- Sojková, Tereza -- Jůzl, Miroslav -- Burdová, Eva -- Kouřil, Petr
Změny vybraných parametrů v průběhu skladování medů. In PYTEL, R. -- NEDOMOVÁ, Š. -- JŮZL, M. -- ONDRUŠÍKOVÁ, S. Sborník XLIV. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 153--161. ISBN 978-80-7509-542-8. URL: http://utp.af.mendelu.cz/cz/seminare/ingrovy_dny_2018
článok v zborníku2018Podrobnosti
10.Změny vybraných ukazatelů pasterovaného kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků v průběhu skladování
Burdová, Eva -- Kalhotka, Libor -- Kouřil, Petr -- Šustová, Květoslava -- Sýkora, Vladimír -- Kuchtík, Jan
Změny vybraných ukazatelů pasterovaného kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků v průběhu skladování. In XLVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin: Sborník příspěvků . Praha: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., 2017, s. 132--135. ISBN 978-80-86909-20-2.
abstrakt článku v zborníku2017Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.