Lidé na MENDELUHelp


Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
Identifikační číslo: 3890
Univerzitní e-mail: kamil.prokes [at] mendelu.cz
 
Akademický pracovník - odborný asistent - Ústav vinohradnictví a vinařství (ZF)

Kontakty     
     
Závěrečná práce
     
Publikace
     
     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.
PublikaceDruh výsledkuRok
Podrobnosti
1.
The inhibition of Saccharomyces cerevisiae population during alcoholic fermentation of grape must by octanoic, decanoic and dodecanoic acid mixture
Baroň, Mojmír -- Kumšta, Michal -- Prokeš, Kamil -- Sochorová, Lenka -- Gočiková, Magdaléna
The inhibition of Saccharomyces cerevisiae population during alcoholic fermentation of grape must by octanoic, decanoic and dodecanoic acid mixture. In BIO Web of Conferences. Les Ulis: EDP Sciences SA, 2017, ISSN 2273-1709. URL: https://doi.org/10.1051/bioconf/20170902025
stať ve sborníku
2017

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.